E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 91
- chevron_right
vareji panjemt liidz ari pravodku kresliem
jaa par to klimu jau lasiju. zaibis leeti tas man likas.
...
nebija tada iespeja vareju dabut tikkai sedekljus bet tas nekas ievilks jaunus
jaa klimu par baigi labo ciparu + vel pa tik pat varessu iznjemt no tas pasas masinas pilnu obc18 ar visiem vadiem njemssu pats araa lai varu visu smuki un orgjinali ielikt saveja
taka man tagad ir uz tirgosanu mans 18 pogu obc viss retro fit kits ja nu kadam vajag
jaa klimu par baigi labo ciparu + vel pa tik pat varessu iznjemt no tas pasas masinas pilnu obc18 ar visiem vadiem njemssu pats araa lai varu visu smuki un orgjinali ielikt saveja
taka man tagad ir uz tirgosanu mans 18 pogu obc viss retro fit kits ja nu kadam vajag
Instagram INDIGAIS
Labas mantiņas priekš auto.
Sodien atkal tikka kautkas nedaudz padarits
tikka nonjemts panelis un izrauta pecka ara jo liksu climu un melnu paneli
rit laizzu pec klimas un pilna 18 obc komplekta ar vadiem ja protams pietiks pacietiba visus vadus izsekot
nevaru vien nopriecaties cik viegli ir ar cabrio stradat nolaizot jumtu viss tik gaiss un viegli pieejams
tikka nonjemts panelis un izrauta pecka ara jo liksu climu un melnu paneli
rit laizzu pec klimas un pilna 18 obc komplekta ar vadiem ja protams pietiks pacietiba visus vadus izsekot
nevaru vien nopriecaties cik viegli ir ar cabrio stradat nolaizot jumtu viss tik gaiss un viegli pieejams
Instagram INDIGAIS
Pārvērtībām interesanti sekot līdzi.
Benķi izskatās sex.
Benķi izskatās sex.
Tev ta vismaz jumts virs galvas, man tādas ekstras nav, līdz ar to varu darboties tikai kad laiks ir labs.aivis328 rakstīja:Butu man garaza viss butu jau gatavs :)
Njemu nost Pirmo reizi tadelj bija nedaudz sarezgjitak jo nezinaju kur ir visas skruvescipruss18 rakstīja:cik gruti ir paneli nonjemt?:D
Bet visa visuma nav tas gruti tocna
Instagram INDIGAIS
Paskatijos visu postu no sākuma līdz beigām un viens vārds man skrien galvā pēc tā visa:"Malacis" !
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
tev izskataas kad taa pazemes staavieta pieder tev,ja vari taa briivi bsepteeties
riktiigs malacis ,kad taadaa tempaa esi visu izdariijis,tad jau noteikti uz vasaru buss
100% Overha ul
riktiigs malacis ,kad taadaa tempaa esi visu izdariijis,tad jau noteikti uz vasaru buss
100% Overha ul
Paris reizes ar management bija kaskji bet neko vinji man nevar izdariit
Lidz martam jav pa lielam vajadzetu pabeigt :)
Lidz martam jav pa lielam vajadzetu pabeigt :)
Instagram INDIGAIS
sodien iegadata clima neder manai masinai vai nu lai deretu ir tik daudz kas jadara ka tas nav to verts
pirm kart man ir 2 trubas kas pienak pie peckas jaunai ir 3 trubas plus vel viens lielais stekeris vairak
tagad vairs neko nesaprotu vai tiesam preface lift ir savadaka klima?
pirm kart man ir 2 trubas kas pienak pie peckas jaunai ir 3 trubas plus vel viens lielais stekeris vairak
tagad vairs neko nesaprotu vai tiesam preface lift ir savadaka klima?
Instagram INDIGAIS
viss pareizi. klimai ir divi vaarsti lidzarto tris trubas, bet parastajai peckai 2as trubas jo tik viens peckas vaarsts. to tev visu vajadzeja panjemt lidz no ta 328i no kura nolasiji. jo tas ari m52 motors tak bija.
pat suuknja kronsteini vinjiem vienadi bus
edit, tu jau visu to grutako esi izdarijis, tagat tik atliek salikt pareizas detalas pareizajaa vietaa
pat suuknja kronsteini vinjiem vienadi bus
edit, tu jau visu to grutako esi izdarijis, tagat tik atliek salikt pareizas detalas pareizajaa vietaa
...
kur tu biji atrak
bet vel viens stekeris vinjai ari ir vairak tas laikam uz moduli iet?
bet vel viens stekeris vinjai ari ir vairak tas laikam uz moduli iet?
Instagram INDIGAIS
tu tak teici ka brauc pakal visam komplektam, tajaa skaitaa trubinjam, radiatoriem utt.
man ari ir vesels muckuls ar vadiem, karoc visi vadi, motortelpas ieskaitot ar visu droseklju kasti bet man vel daudz lietas truukst, tapec tas viss pagaidam ir sturi nomests, gan jau piekjershos
bus tev velreiz jaatgriezhas pie taa cuvaka
man ari ir vesels muckuls ar vadiem, karoc visi vadi, motortelpas ieskaitot ar visu droseklju kasti bet man vel daudz lietas truukst, tapec tas viss pagaidam ir sturi nomests, gan jau piekjershos
bus tev velreiz jaatgriezhas pie taa cuvaka
...
Da es muljkjis domaju ka zinu ko vajag bet isteniba neko nezinu
Vari uzmest atru sarakstu ko vajag?
Man jau sak likties ka man ta klima nafig nav vajadziga
Vari uzmest atru sarakstu ko vajag?
Man jau sak likties ka man ta klima nafig nav vajadziga
Instagram INDIGAIS
Pus salons jau izjaukts dēļ viņas iepriekš, daļa jau nopirkta un tagad Tu pasaki, ka nav vajadzīga.
IR VAJADZĪGA, BRAUC ATPAKAĻ UN PAŅEM PĀRĒJO!
IR VAJADZĪGA, BRAUC ATPAKAĻ UN PAŅEM PĀRĒJO!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 91