Montreal blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10
- chevron_right
Nu to ādu jau vari uzšūt. Un es jau nezinu kādas ir M oem, bet nu parastās oem gan ir ka*a.
Zinu ka var uzšūt
Bet man tas nav vajadzīgs, esmu apmierināts ar to kā ir
Bet man tas nav vajadzīgs, esmu apmierināts ar to kā ir
uz 4ām skruvēm?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
psc chaboska ar tewiim... - ceru, ka bildes tikai ieskatam - nevis tās kurās nopirktās lietas.. .
izskatās jau ka ar nopirktajām lietām laikam taisīs kautkādu 4*100 swapu
kurai masinai tas detalas sapirktas ?
Neraustās tauta, bildes ieskatam! Nav pa rokai fočuks, lai iemūžīnātu
Klau! No kā Tev ir putekļu sargs koilām? No kāda auto/detaļas kur un pa cik pirki?
Gaju Grosa ar visu koiloveru, teicu ka kkas jadabun sitam virsu. Beigas piemeklejam, ja nemaldos kkada Forda stures pirksta puteklu gumijas Cena lkm bija kkas uz 3ls gb.
Njā, žēl ka neatceries no kāda Forda. Ok, labi, iešu arī ar visu koilu un prasīšu lai piemeklē..
Drosi, es iegaju uzliku uz galda Kko jau piemeklet vares, bet nu bez graizisanas neiztiski
Tas nekas.
Neliels laiks nu jau ir pagājis, tāpēc ir izdarītas šādas tāds lietas. Ulikts m difuzoru, un sporta bunduli. Ar bunduli ir kā ir, uzlkikts testa režīmā, drīzumā mainīšu pret stock vai meklēšu ko citu vietā, klusāku. Vrbt kāds grib iemainīt pret ko klusāku?
Skaņa itka normāla, bet ir pārāk skaļš. Pāris attēli un vidiks!
Tuvākajā laikā ir padomāts par vasaras diskiem, ir noskatīti konkrētie, taču neatklāšu kādi, kamēr nebūšu iegādājies.
P.S. Sorry par netīreli!
Video:
Vel drīzumā būs jānomaina aizmugurē bremžu diski un kluči, kas stāv jau kādsu 2 , 3 mēnēšus istabā.
Skaņa itka normāla, bet ir pārāk skaļš. Pāris attēli un vidiks!
Tuvākajā laikā ir padomāts par vasaras diskiem, ir noskatīti konkrētie, taču neatklāšu kādi, kamēr nebūšu iegādājies.
P.S. Sorry par netīreli!
Video:
Vel drīzumā būs jānomaina aizmugurē bremžu diski un kluči, kas stāv jau kādsu 2 , 3 mēnēšus istabā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaņa ir laba (kamēr nepaceļ apgriezienus )
Man skaņa ir vēl skaļāka, ko tu rausties?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Da nu nah Braucot pat mūzika nelīdz, līdz Rīgai braucot es nojūgtos
Vajag kko niknāku un vizuāli pievilcīgāku par stocku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10