E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 50
- chevron_right
Nesūdīgi sapisti diski ar to pretīgo krāsu. Pirmstam vēl bija ok, tgt toč, zelta diski, numurs dirsā aizbāsts un vēl tā lūpa. Vēl tik salonu rūtainu un būs vw jetta.
neviena momenta neuzskatu ka feiloju!ch. rakstīja:Nē kāpēc uzreiz tā. Man patīk stīliji. Bet te viņi ir reāli pa mazu priekš tā auto. Par krāsojuma izpildijumu nerunājot. :shura: būtu labāk moldingu un trūkstošo redeli sameklējis.cipruss18 rakstīja:Ch nu tavuprat tavs stils ir tikai pareizais
Es pats esmu līdzīgi feilojis un sapratis ka labāk neko nedarīt čerez žopu. bet nu cīnies. Kopumā koncepts man patīk. :)
man vismaz navzhel bedree iebraukt
katram savs stils
tev sterils,man cherezzhopu
bet pa lielam mashinu taisu prieksh sevis un neinteresee jusu viedoklis
ar kompatu pa brugji
viss ok ar krasu..nu katram savi flomasteri
bet vienigais,to ka baigie baloni virsu 195/50 varbut pamegini
Teikšu godīgi:cipruss18 rakstīja:vakar tika nokrasoti diski
Labāk būtu nokrāsojis baltus un skrūves sakrāsojis pa jaunam - MELNAS, skats būtu labāks, manuprāt!
ps. pat uz šitās krāsas, melnas skrūves būtu labāk!!!
Man jau liekas, ka būs par mazu.. IESPĒJAMS, 205/50 būtu ok.!MiroMan rakstīja:viss ok ar krasu..nu katram savi flomasteri
cik zinu,vienmer var parkrasot kad apniks
riepas uzliku tadas kadas bija garazhaa!
bet pa lielam,shaurakas negribuzinot musu celjus
riepas uzliku tadas kadas bija garazhaa!
bet pa lielam,shaurakas negribuzinot musu celjus
ar kompatu pa brugji
Diski ir ok.
Nezinu, par krāsu var mūžīgi strīdēties, man, piemēram, balti bleķi ļoti nepatīk, un kā jau cipruss saka, vienmēr jau var pārkrāsot.
Bet tā tiešām, diski
Nezinu, par krāsu var mūžīgi strīdēties, man, piemēram, balti bleķi ļoti nepatīk, un kā jau cipruss saka, vienmēr jau var pārkrāsot.
Bet tā tiešām, diski
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Taa jau interesants, bet sev tadu projektu negribetu.
Un goljaara luupa manuprat kautcik izskatas tikai uz parasta bampera, nevis m..
Protams katram savs
Disku platums gan uztaisa agresivitati
Un es nesaprotu ko jus par tam riepam tur cepjaties, man liekas, ka prieksh shitada stila auto taam riepaam butu jamainaas diezgan biezhi
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Protams katram savs
Un es nesaprotu ko jus par tam riepam tur cepjaties, man liekas, ka prieksh shitada stila auto taam riepaam butu jamainaas diezgan biezhi
riepas vajag 195/50 vai 185/55 un attiecīgi piesēdināt uz tādām riepām un izskatīsies uzreiz daudz labāk.
205 izskatīsies pēc balona, imho.
205 izskatīsies pēc balona, imho.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
matissc rakstīja:Taa jau interesants, bet sev tadu projektu negribetu.
Protams katram savs
piekriitu tiem kas saka ka vajag zemaaku mizu uzstiepts balons izskataas diezgan anaali
nevis zemāku mizu, bet lielāku disku vajag. tak ar 195/50 tas auto izskatīsies pēc kkādiem iepirkumu ratiņiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu principaa arii tas sanaak taa ka uzstiepts balons neizskataas ne peec kaa bet ja uz shiem diskiem uzliks kko zemaaku tikuntaa viss buus slikti karoch vajadzeeja R16 un zemu mizu
Bmw saka savu dzivosanu taisot motorus lidmasinam
...tapec poher kada krasa diski un masina,galvenais lai lidotu un ripotu un dzinejs dziedatu Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā no Bībeles!
Diski kā diski, galvenais, ka vari paeksperimentēt ar auto un krāsām un jaunie dabū pirkstus pa klaviatūru izdrebināt.
Diski kā diski, galvenais, ka vari paeksperimentēt ar auto un krāsām un jaunie dabū pirkstus pa klaviatūru izdrebināt.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nedomāju ka izskatīsies pēc iepirkumu ratiņiem, man ir bijušas aizmugurē gan 195/50, gan 185/55 uz r15.
Un izskatījās, ok.
Un izskatījās, ok.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
pec manam domam sadi diski izskatas ok uz rat style golfiem un jettam.
bet katrs jau taisa preks sevim un tas ir galvanais
tik nevaig iestresot, ja saliec bildes internetaa un ir kads, kas paglauzh pret spalvu. cik cilveku tik viedoklji
bet katrs jau taisa preks sevim un tas ir galvanais
tik nevaig iestresot, ja saliec bildes internetaa un ir kads, kas paglauzh pret spalvu. cik cilveku tik viedoklji
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …