E36-Susurs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Interesē iznākums, Veseļojies ātrak.
Patīk akurātā pieeja, te viss iet pareizā virzienā!
Veseļojies!
Veseļojies!
nu ja galvenais ir diski autiņam poo ka nav apskate
pacietību, līmpapīru, šķēres un aiziet
Arī neattiektos no tādaikey07 rakstīja:Žēl ka viņus vairs neviens netaisa, arī tādu gribu.
Kas ar traktoru? Krausi 2.5tds? Vai em.dzhii atrunāja tomēr?
nemīz , to motoru jau pārdevu , pāri mani pašu nāca apgaismība ka nav jēgas, būs kas cits, bet vēl īsti nevaru izdomāt kas nu un līdz tam vēl 100 gadi jāgaida vienīgais mans mīnuss ir tas ka man ļoti patīk dīzeļi
Same, arī nevaru vel izdomāt, ko likt. Bija doma par veco, labo m50b25, bet tad redzēs, kā tur būs. Līdz tam vel d*rst un peldēt.
piekrītu
Nemotori 4 life
3.0 v8 no e34 krāmē
parlasiju. un joprojam neiet kopa. tu rakstiji ka esi darijis izvirtibas ar sparnu norusibajis pec tam noputis. beigas saki ka tev ir sturi metajas cits kurs ir janokraso un jaliek virsu, bet ir maza nianse, TA protokola ir rakstits ka kreisais aizmugurejais. vainu es kko nesaprotu vai ari TA viri kko ir sajaukusi :)
p.s par reiku- reikai var krasot trubinas? nebus ka ar apaksu ka nedrikst neko pust virsu?
p.s par reiku- reikai var krasot trubinas? nebus ka ar apaksu ka nedrikst neko pust virsu?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
aizmugures spārnam ir izrūsējis caurums par to arii divnieks, domaaju ka neko neteiks par taam trubaam
jāpaceļ mazliet topiks, sāku pa brīvajiem brīžiem gatavot skatei
nomainīju lampas, kā arī mana stilīgā estekāde uz kuras mainīju reiku pēc jūsu lūguma piemērīju arī diskus pēc spārna metināšanas nošpaktelēju un nokrāsoju, protams viss darīts pēc aukstākajiem standartiem, ar flakonu utt:D bildes kā nokrāsots nav, bet to jums labāk arī neredzēt salāpīts bamperis kā arī novērsu vēl viskautkādus sīkumus kuri traucētu apskates iziešanai, tad nu otrs meiginājums, un arī neveiksmīgs šodien skolā praksē sāku mainīt kārbu, paspēju tikai noņemt, rīt takā paredzēts visu salikt, un dzīt atkal uz skati
pāris bildes:
nomainīju lampas, kā arī mana stilīgā estekāde uz kuras mainīju reiku pēc jūsu lūguma piemērīju arī diskus pēc spārna metināšanas nošpaktelēju un nokrāsoju, protams viss darīts pēc aukstākajiem standartiem, ar flakonu utt:D bildes kā nokrāsots nav, bet to jums labāk arī neredzēt salāpīts bamperis kā arī novērsu vēl viskautkādus sīkumus kuri traucētu apskates iziešanai, tad nu otrs meiginājums, un arī neveiksmīgs šodien skolā praksē sāku mainīt kārbu, paspēju tikai noņemt, rīt takā paredzēts visu salikt, un dzīt atkal uz skati
pāris bildes:
labāk nebūtu to kārbu mainījis šodien nomainīju kārbu visu saliku, nolaižu no pacēlāja, nu ko vajag izbraukt, griežu atslēgu, starteris kā pa tukšo griež, labi, figņa, ar to vēlāk tiktšu galā, vainu es kādu skrūvi aizmirsu pieskrūvēt vai ko , nezinu, jābrauc mājās, paprasu lai mani iestumj, saprotu to ka nav sajūga, vot kas te par vainu gan es nezinu, ņēmu kārbu nost bij sajūgs, uzliku citu, nav sajūga..varbūt kādam kādi ieteikumi ko skatīties?
izspiedejdaksu ieliki? vai ari nav ta izlekusi no vietas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right