e36 by AndzaK_LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 40
- chevron_right
kas ir? tas tak normaliEmzī rakstīja:
Sodien sis tas sadarits, aiz gara laika darba,
nomainiti prieksejie pagriezieni uz jauniem Depo rizikiem
nomainits sapuvusais sparns, tikai melns matets,
un uzlikts troksnis aizmugure jeb izputeja gala bundulis kkadas Sebring firmas, Biju aizbraucis lidz csdd lai izmera cik tad skals tgd ir izmerija un paradija 104decibelus biki pa daudz bet kuru tas interese
nomainiti prieksejie pagriezieni uz jauniem Depo rizikiem
nomainits sapuvusais sparns, tikai melns matets,
un uzlikts troksnis aizmugure jeb izputeja gala bundulis kkadas Sebring firmas, Biju aizbraucis lidz csdd lai izmera cik tad skals tgd ir izmerija un paradija 104decibelus biki pa daudz bet kuru tas interese
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sodien darba garlaikojoties sadariti dazadi sikumi!
sakrasoti diski prieks akstisanas ka ari no Emzii nospikoti pagriezieni/gabariti!
sakrasoti diski prieks akstisanas ka ari no Emzii nospikoti pagriezieni/gabariti!
Kas visiem pēdējā laikā ir ar tiem pagriezieniem, kaut kāds modes kliedziens?
itka jau ne, vnk sagribejas uztaisit ka izskatities! tik jaieliek 3watu lampinasJorensHS rakstīja:Kas visiem pēdējā laikā ir ar tiem pagriezieniem, kaut kāds modes kliedziens?
Drīz stock gabarīti būs retums... Šādi izskatās labāk.JorensHS rakstīja:Kas visiem pēdējā laikā ir ar tiem pagriezieniem, kaut kāds modes kliedziens?
marux tev taisnibamarux rakstīja:Drīz stock gabarīti būs retums... Šādi izskatās labāk.JorensHS rakstīja:Kas visiem pēdējā laikā ir ar tiem pagriezieniem, kaut kāds modes kliedziens?
ceturdien vakara saliktas miglas, beidzot!
ka ari parkrasoti blekinieki peleka krasa, (pagaidu variants, jo doma pardot so auto, ja nepardosu tad meklesu lietos)
un bagaznieka ielikts Čigāns jeb subis
ja vakar kads vel bija plaza kuru neatpazinu tad gan jau redzejat kads nu man vins ir pec ziemas
ka ari parkrasoti blekinieki peleka krasa, (pagaidu variants, jo doma pardot so auto, ja nepardosu tad meklesu lietos)
un bagaznieka ielikts Čigāns jeb subis
ja vakar kads vel bija plaza kuru neatpazinu tad gan jau redzejat kads nu man vins ir pec ziemas
man patik un man vienalga ko saka citiArchizlv rakstīja:Man šitie degošie pagriezieni, atgādina e39 ar beigtu elektroniku.
Es jau nesaku neko pārāk sliktu, tās ir manas asociācijas. Vienkārši ir redzēti vairāki e39 kuriem deg pavaroti vislaik un pārējie lukturi dzīvo savu dzīvi.
bildes izskatas kad spozi deg bet reali dienas laika nevar redzet,
e39 tā deg kad ir izdegušas gabarītspuldzes un kompis iededzina papildgabarītusArchizlv rakstīja:Es jau nesaku neko pārāk sliktu, tās ir manas asociācijas. Vienkārši ir redzēti vairāki e39 kuriem deg pavaroti vislaik un pārējie lukturi dzīvo savu dzīvi.
arī e46 tas pats, komforta bloks zin ko vajagthekukanols rakstīja:e39 tā deg kad ir izdegušas gabarītspuldzes un kompis iededzina papildgabarītusArchizlv rakstīja:Es jau nesaku neko pārāk sliktu, tās ir manas asociācijas. Vienkārši ir redzēti vairāki e39 kuriem deg pavaroti vislaik un pārējie lukturi dzīvo savu dzīvi.
davai netaisat offtopiku kkadu!Burbul1s rakstīja:arī e46 tas pats, komforta bloks zin ko vajagthekukanols rakstīja:e39 tā deg kad ir izdegušas gabarītspuldzes un kompis iededzina papildgabarītusArchizlv rakstīja:Es jau nesaku neko pārāk sliktu, tās ir manas asociācijas. Vienkārši ir redzēti vairāki e39 kuriem deg pavaroti vislaik un pārējie lukturi dzīvo savu dzīvi.
vakar tika uzsakti darbi pie rusas aizdzisanas no virzbuves!
kas planots izdarit!
noslipet visu kreiso sanu,
jaunu sparnu, brilli, un varbut citu kapotu! labaja puse itka viss ok bet tad redzes kad piekersies tyr klat visam!
kas planots izdarit!
noslipet visu kreiso sanu,
jaunu sparnu, brilli, un varbut citu kapotu! labaja puse itka viss ok bet tad redzes kad piekersies tyr klat visam!
Masinas saanu kraasosi ar baloninu
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
kpc ta doma?Youngbloodz rakstīja:Masinas saanu kraasosi ar baloninu
blakus maja jeb pretejos vartos krasotava, tiks dzits uzbturieni pec tam! ka busu apstradajis ta ari bus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 40