Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 32
- chevron_right
Zakusonaa pankukas...orginaaliZirdzins rakstīja:Nu ko... 6dien ir klāt, jauku visiem...
BMW_The Ultimate Repair Bill
Tas tourings Ar visiem 8,5j vai 9j diskiem, 205/40 riepu un nesapistu arku skats būtu daaaafiga labāks.
Nesaprotu kā kādam šitāds černis: ..var patikt labāk kā šis (okei, šim ir BBS RS, bet kaut vai ar padjobkām un tādiem plautmiem): Atvainojos par offtopic.
Nesaprotu kā kādam šitāds černis: ..var patikt labāk kā šis (okei, šim ir BBS RS, bet kaut vai ar padjobkām un tādiem plautmiem): Atvainojos par offtopic.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Paskaties labak uz kupejas aizmugurejam arkam
CH tu izkalusies peec izlutināta biezo dēliņa, visu laiku slavini savu e30 ar m.kas motoru, mašīnas ar maini bieži, labi saprotu ka tev sukulēnam naudas netrūkst un citi forumisi, gan burnoutā, gan šeit , gan e46.lv baigi laizās tev klāt komentāros pa tavām grabažiņām....bet kā kādam citam ir kaut kas forš tu smakojošais pirdien uzreiz sāc nolikt.. tā kā tāds vientuļais spermas kurkulis...es, es un tikai es...vienīgais un labākais un gaume tev vienīgajam pareizā, ziemas vāģju stikerbombist...ch. rakstīja:Tas tourings Ar visiem 8,5j vai 9j diskiem, 205/40 riepu un nesapistu arku skats būtu daaaafiga labāks.
Nesaprotu kā kādam šitāds černis:
..var patikt labāk kā šis (okei, šim ir BBS RS, bet kaut vai ar padjobkām un tādiem plautmiem):
Atvainojos par offtopic.
par touringu runājot nu galīgi neredzu nekā tik pretīga, pat patīk sagāstie rati, normāls german style...
labākais interneta warriors
Ko visi var viens otram piepisties, visi šeit esam pieauguši cilvēki un ar savu mašīnu un savu naudu daram ar mašīnu ko gribam un varam atļauties.
Man personīgi liekas, ka ja valsts saka ka esam pietiekoši pie saprāta lai balsotu un noteiktu valsts nākotni, tad mums ir tiesības kaut uz 45 grādīgu sagāzumu vai rūsinātu haubi, vai tiem pašiem stickerbombiem, lab es pats neko mo tā nedarītu, bet nav jau vairs pamatskola, lai viens otram censtos iestāstīt, ka ir viens pareizais veids kā dzīvot.
Man personīgi liekas, ka ja valsts saka ka esam pietiekoši pie saprāta lai balsotu un noteiktu valsts nākotni, tad mums ir tiesības kaut uz 45 grādīgu sagāzumu vai rūsinātu haubi, vai tiem pašiem stickerbombiem, lab es pats neko mo tā nedarītu, bet nav jau vairs pamatskola, lai viens otram censtos iestāstīt, ka ir viens pareizais veids kā dzīvot.
CH es jau neko nesaku,bet tevi nosauca par spèrmas kurkuli
Whaaaaaa
Whaaaaaa
ar kompatu pa brugji
Viiri viss ok... Mans mērķis ir 10j dabūt iekšā bez lielas arku valcēšanas...galvenais valcejot ir nepazaudēt arkas līniju, kurā e36 ir vajadzīga... Par cik man arkas jau ir pavalceetas, tad domāju ka ar 205 45 būs jābūt ok arī bez sagāzuma...jebkurā gadījumā... Pats nevaru sagaidīt kad varēšu uzbazt diskus lai saprastu kas ir un kas nav!
Atpisies lauķi, es tikai izteicu savas domas par to auto..woldens rakstīja:
CH tu izkalusies peec izlutināta biezo dēliņa, visu laiku slavini savu e30 ar m.kas motoru, mašīnas ar maini bieži, labi saprotu ka tev sukulēnam naudas netrūkst un citi forumisi, gan burnoutā, gan šeit , gan e46.lv baigi laizās tev klāt komentāros pa tavām grabažiņām....bet kā kādam citam ir kaut kas forš tu smakojošais pirdien uzreiz sāc nolikt.. tā kā tāds vientuļais spermas kurkulis...es, es un tikai es...vienīgais un labākais un gaume tev vienīgajam pareizā, ziemas vāģju stikerbombist...
.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Skats jau būs vnk sex, bet nebūs žēl tomer auto, pa mūsu ceļiem ar tadiem diskiem būs visai sapīgi gan mugurai gan auto.
Manuprāt tas taurings izskatās vnk , bet personigi nekad negribētu tādus diskus ( vismaz pagaidām pa LV).
Manuprāt tas taurings izskatās vnk , bet personigi nekad negribētu tādus diskus ( vismaz pagaidām pa LV).
Vieniigi ka es zheeloju auto, ir nelietojot to ziemas periodaa!Lācis rakstīja:Skats jau būs vnk sex, bet nebūs žēl tomer auto, pa mūsu ceļiem ar tadiem diskiem būs visai sapīgi gan mugurai gan auto.
Tas slow motion tam video ir galīgi garām,smukāk būtu bez viņa!
Instagram - Sandis_e36
ch. rakstīja:Atpisies lauķi, es tikai izteicu savas domas par to auto..
labākais interneta warriors
diski pielaikoti...10j dabuuts ieksaa piipeejot...rit nedaudz japavalcee un buus mashiina braucama...centri tiks krasoti....varbut no jums arii kaut kadi ieteikumi par krasu viduu? man meerkjis grafiita peleeki....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 32