Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
apsveicu
imis rakstīja:Bija jā, par abs lampiņu spidometrā
par bremzēm, ka nevienmērīgi darbojas priekšējās
un par nenozīmīgiem korozijas bojājumiem, kopā trīs vieninieki, bet nu ko padarīsi
Galvenais ka ir tagad uz gadu un miers ar šito, tagad var sāk šķūnēt
MAn nekad nav par to ampinu aizrādījuši!?
Laikam, kad nav ur piesieties, tad sāk utis meklēt!
Apsveicu!
Tā laikam ir jā :)erda rakstīja:imis rakstīja:Bija jā, par abs lampiņu spidometrā
par bremzēm, ka nevienmērīgi darbojas priekšējās
un par nenozīmīgiem korozijas bojājumiem, kopā trīs vieninieki, bet nu ko padarīsi
Galvenais ka ir tagad uz gadu un miers ar šito, tagad var sāk šķūnēt
MAn nekad nav par to ampinu aizrādījuši!?
Laikam, kad nav ur piesieties, tad sāk utis meklēt!
Vispār izslīdēju ar visādiem sīkumiem tāpat cauri, tāpēc jāpriecājas :)
Piemēram, sānu pagriezieni mazie ir lakoti, ko es pat nebiju pamanījis
uzliku sporta stūri un taurīte kkā nerukā, arī nepamanīja čalis, takā piesieties jau bija šamējam vēl kur
HA , Kļaviņ saņem , toreiz gribeji iestāstīt , kad par abs lampiņu nedod 1 punktu.imis rakstīja:Bija jā, par abs lampiņu spidometrā......
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ja tādu cenu ielika, tad nemaz nedomā pārdod, grib redzēt vai interese kādam ir .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Eu, a manējam sānos uz spārna tie mazie pagriezieni nav vispār! Es viņu nopirku jau bez viņiem un nesen tik ievēroju, ka laikam visiem e36 ir tādi! Apskatē neprasīs?
Tur kaut kā pa gadiem nāca, kuriem nebija un kuriem ir. Skatē neko neprasīs.
Paldies par atbildi. Nu ir jau man viņš tāds pavecs...
spoles gan visiem vienādas spararatu uz virpas nodzit svaru,3.9X reduktoru un aiziet trasēoshels638 rakstīja:Nu par motoru jau arī cik te man stāstīja un gribēja tai laikā pierunāt, kad pašam bija, tad var vēl mazliet paspīdzināt, ja nemaldos uzliekot no M52 dzinēja indukcijas spoles, sparatu samainot (tikai neatceros no kura motora M...), tas tādam iesākumam, ja izdomā ap šo pašu mazliet padarboties.
pašiem pirmajiem e36 nebija spārnos pagriezieni, tad bija tādi palieli kantaini ar melnām plastmasa malām, un pēdējo (jaunāko) gadu ir mazi, gareni pagriezieni!Veeteks rakstīja:Paldies par atbildi. Nu ir jau man viņš tāds pavecs...
Spoles M50 un M52 atšķiras Stiprinājumi.Kobreti rakstīja:spoles gan visiem vienādas spararatu uz virpas nodzit svaru,3.9X reduktoru un aiziet trasēoshels638 rakstīja:Nu par motoru jau arī cik te man stāstīja un gribēja tai laikā pierunāt, kad pašam bija, tad var vēl mazliet paspīdzināt, ja nemaldos uzliekot no M52 dzinēja indukcijas spoles, sparatu samainot (tikai neatceros no kura motora M...), tas tādam iesākumam, ja izdomā ap šo pašu mazliet padarboties.
Tieši tāda doma arī ir neko pārāk netirgoju un apraksta jau arī navBubulis rakstīja:Ja tādu cenu ielika, tad nemaz nedomā pārdod, grib redzēt vai interese kādam ir .
Par šito vajadzētu padomāt, man tikai joprojām ir tas tizlais sajūgs, ceru ka līdz ziemassvētkiem uzdāvināšu sev jaunuKobreti rakstīja:spoles gan visiem vienādas spararatu uz virpas nodzit svaru,3.9X reduktoru un aiziet trasēoshels638 rakstīja:Nu par motoru jau arī cik te man stāstīja un gribēja tai laikā pierunāt, kad pašam bija, tad var vēl mazliet paspīdzināt, ja nemaldos uzliekot no M52 dzinēja indukcijas spoles, sparatu samainot (tikai neatceros no kura motora M...), tas tādam iesākumam, ja izdomā ap šo pašu mazliet padarboties.
un kā ir, kāds ir zvanījis?imis rakstīja:Tieši tāda doma arī ir neko pārāk netirgoju un apraksta jau arī navBubulis rakstīja:Ja tādu cenu ielika, tad nemaz nedomā pārdod, grib redzēt vai interese kādam ir .
+1
Es, kad savu iepriekšējo tirgoju, arī atradās kretīni, kuri rakstīja sms, par to, ka tik dārga cna laid nost 400ls un pa tādu cenu varot 5xx ar Mpaku nopirkt!
Muļķi pēdējie, ja nevari salasīt kapeiku, tad vispār neskaties manu sludinājumu!
Es, kad savu iepriekšējo tirgoju, arī atradās kretīni, kuri rakstīja sms, par to, ka tik dārga cna laid nost 400ls un pa tādu cenu varot 5xx ar Mpaku nopirkt!
Muļķi pēdējie, ja nevari salasīt kapeiku, tad vispār neskaties manu sludinājumu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12