Revixa Tourings
Pirku Tuningparts.lv
Nu tad tevi pamatīgi apčakarējaREVIX rakstīja:Pirku Tuningparts.lv
Cik samaksāji un kādas firmas?
Tev tak tur ir rāmīši, skrūvē tos klāt un spraud miglas iekšā
redzēts talsos, pirms 3h
redzēts talsos, pirms 3h
Krāsa točn interesanta
Nu kādu laiku nekas nav uzrakstīts, nāk sezonas noslēgums, tad jau kaut ko jāieraksta.
Izieta apskate un taj laikā tikts pie lēcu lukturiem. Izgāza mani par nenoregulētiem lukturiem, sasistu stikliņu un izplūdušu staru. Viens foruma biedrs iedeva nevajadzīgu lēcu lukturi pa lēto. Tad dabūju vel vienu lēcu lukturi bez stikliņa, nedaudz paskrūvēju un man ir lēcu lukturi, tikai stikliņi vel pagaidām atšķiras, kušš.
Tagad jāgatavojas sezonas noslēguma pasākumam, pirmo reizi esmu saņēmies braukt uz kādu e36.lv pasākumu.
Šodien iepirkti filtri un kartera skrūve. Paldies: KLAVINS . Un pabūts arī "BARDAHL"
Izieta apskate un taj laikā tikts pie lēcu lukturiem. Izgāza mani par nenoregulētiem lukturiem, sasistu stikliņu un izplūdušu staru. Viens foruma biedrs iedeva nevajadzīgu lēcu lukturi pa lēto. Tad dabūju vel vienu lēcu lukturi bez stikliņa, nedaudz paskrūvēju un man ir lēcu lukturi, tikai stikliņi vel pagaidām atšķiras, kušš.
Tagad jāgatavojas sezonas noslēguma pasākumam, pirmo reizi esmu saņēmies braukt uz kādu e36.lv pasākumu.
Šodien iepirkti filtri un kartera skrūve. Paldies: KLAVINS . Un pabūts arī "BARDAHL"
uuu ari spainis bijis ir
japarkraso man ari bus
japarkraso man ari bus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
aa tjip es bez amjiem braukshu?:Dcipruss18 rakstīja:Panjem es no tevis koilas tad panjemshu
BMW_The Ultimate Repair Bill
Jā, pienāca laiks kad vajadzēja pārdot. Un šodien aizgāja pie cita īpašnieka.
Nezini, paliks tepat forumā?REVIX rakstīja:Jā, pienāca laiks kad vajadzēja pārdot. Un šodien aizgāja pie cita īpašnieka.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Teica ka forumā būs, varbūt būs jauns topiks.