Chew` e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Ja nelīmēsi ar plēvi pa virsu, būs
P.S. Ls60
P.S. Ls60
Labs autinsh, nobanditizeets arii taa neko tikai pat iem diskiem toch piekriitu, vajag ko lai vairak izcelaas, melni vini galigi paslepushies un netiek atklaata raksta butiiba.
cik pēdējā klaikā dzirdēts tad uz ceļa nepārbaudot. tik skati ejot! cik tur tantes saka taisnību nezinu!Chew` rakstīja:Jaa, ir tada doma, tik nezinu vai laba
p.s baigi gribas sanejos bik tumshakus, cik ir sods ?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jaa, ar tiem diskiem, tiek gaidiita ziema, kad vinus pa smuko sataisiits, sakrasos, ir doma puleet, bet tad jau manis kaa baigas buss...Zirdzins rakstīja:Labs autinsh, nobanditizeets arii taa neko tikai pat iem diskiem toch piekriitu, vajag ko lai vairak izcelaas, melni vini galigi paslepushies un netiek atklaata raksta butiiba.
Nu jaa, es ari taa esmu dzirdejis, bet velejos vel viedoklus, negribas katru reizi logus vert valaa ka Cp kaut kur vazaajas...ega rakstīja:cik pēdējā klaikā dzirdēts tad uz ceļa nepārbaudot. tik skati ejot! cik tur tantes saka taisnību nezinu!Chew` rakstīja:Jaa, ir tada doma, tik nezinu vai laba
p.s baigi gribas sanejos bik tumshakus, cik ir sods ?
Ev fanāt, ķer granāt.
Rita davanaa
Kur rodas tadi cilveki, ar sarkaniem auto ?
Varbut kads zina no kada auto tas ir? samekletu apkartnee..
Kur rodas tadi cilveki, ar sarkaniem auto ?
Varbut kads zina no kada auto tas ir? samekletu apkartnee..
Ev fanāt, ķer granāt.
Nāk prātā uzreiz mazda mx3 un tā detaļa varētu būt sliekšņa uzlika :hvz:
cerams mentus izsauci utt. ?
riebjas šitie pi*** kas iestumjas un aizmūk. Diskam ar normāli mala sapista
labi ka ne priekšējais disks ar sarkaniem auto vis ok , bet šoferis tur bijis
pirmais jāskatās vai kaimiņos kādam ir sarkans braucamais.
Nee, mentus neizsaucu, nebija laika krameties bij jabrauc uz darbu.
Kaimins teica kad pa nakti ir gaudojis mans aparats, un kaut kads taxists, tieshi braucis prom..
Nu tad gjau ar galiem... =/
Kaimins teica kad pa nakti ir gaudojis mans aparats, un kaut kads taxists, tieshi braucis prom..
Nu tad gjau ar galiem... =/
Jaa, tas gan bet nu Robis izpules ara man tas svikas un to sarkano, domaju buss labiAnderss rakstīja:labi ka ne priekšējais disks ar sarkaniem auto vis ok , bet šoferis tur bijis
Ev fanāt, ķer granāt.
Zinu ka tu juties! Man ari viens kranins necik sen bij saplesis visus aizmugureja bampera trimus! Uzliku jaunus un nakosa diena atkal!
Nenokar degunu, diska gan baigi zeel!
Nenokar degunu, diska gan baigi zeel!
Kaut kas briest!
nja nepatikami, man kupejai viena dama pa nakti ar baltu polo kupejai iznesa kreiso aizmugurejo arku ta, ka pat pabraukt nevareja bet pati aizlaidas, ta kaimini stastija . Ta ir kad nav garazhas
pie vainas ir cilvēki kam tiesības jāatņem nevis garāžas neesamība.
+1
Jā,besī tādi cilvēki,kas laižas prom
Jā,besī tādi cilvēki,kas laižas prom
Tadi vienmer bija un bus, diemzhelV1Beta rakstīja:pie vainas ir cilvēki kam tiesības jāatņem nevis garāžas neesamība.
Izdomaju nomazgaat
Japiekraso, haube bik, laka tur tada no uzlimeme sabojata, bet nakosned jau buss pa glauno
No kaa ir labak, shadi vai, ar uzliimeem?
Japiekraso, haube bik, laka tur tada no uzlimeme sabojata, bet nakosned jau buss pa glauno
No kaa ir labak, shadi vai, ar uzliimeem?
Ev fanāt, ķer granāt.
vienozīmīgi ar uzlīmēm bija piedūriens, kas man patika, tapēc, labāk ar uzlīmēm!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right