KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 26
- chevron_right
Tas ir Laguna blue jā, ko tu teici.
izskatas,ka laka pa maz,matets nedaudz izskatas,bet varbut kljudos
bet taa,saliks kopa un jabut
ar kompatu pa brugji
Cik saprotu, tad tika krāsots ar akrilu, bez lakas, manuprāt viss izskatās labi, pieslīpēs, uzpulēs un būs Veiksmi darboscipruss18 rakstīja:izskatas,ka laka pa maz,matets nedaudz izskatas,bet varbut kljudos
Nav jau lakas nemaz, akrila krāsa
Vēl palika nenokrāsots aizmugurējais bamperis un brille, biju jau gatavs pūsts, bet nu jau atkal līst lietus..
Pleķus nekādus nemanīju
Paldies
Vēl palika nenokrāsots aizmugurējais bamperis un brille, biju jau gatavs pūsts, bet nu jau atkal līst lietus..
Pleķus nekādus nemanīju
Paldies
Tu dīvains esi? Tas takš jau pirmdien bija zināms ka šodien pusdienaslaikā būs lietus!KA-91 rakstīja:
No šī visa ir kārtējo reizi var secināt, ka metrologiem var ticēt vēl mazāk kā mūsu valdībai.
Es jā, dīvains. vēl vakar skatījos telefonā un līdz pēcpusdienai rādīja sauli.
ZzevsS rakstīja:Tu dīvains esi? Tas takš jau pirmdien bija zināms ka šodien pusdienaslaikā būs lietus!KA-91 rakstīja:
No šī visa ir kārtējo reizi var secināt, ka metrologiem var ticēt vēl mazāk kā mūsu valdībai.
Nomaini laika ziņu programmu telefonāKA-91 rakstīja:Es jā, dīvains. vēl vakar skatījos telefonā un līdz pēcpusdienai rādīja sauli.ZzevsS rakstīja:Tu dīvains esi? Tas takš jau pirmdien bija zināms ka šodien pusdienaslaikā būs lietus!KA-91 rakstīja:
Es čekoju laika ziņas delfos, meteo un windguru un pec visiem bija zinams ka kkur ap vieniem jābūt lietum.
Lab pietiks par to lietu, viss beidzās labi un par to man prieks. Pēc kautiņa dūres nav jāvicina
Tas galvenais ka viss beidzās labi! Krāsa tiešāmKA-91 rakstīja:Lab pietiks par to lietu, viss beidzās labi un par to man prieks. Pēc kautiņa dūres nav jāvicina
Labs darbs ieguldīts, veiksmi turpmāk, krāsa
Krasa super, baigi iepatikās. Veiksmi turpmākajos darbos!
Kur paspārnes pirki? :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Paldies par labiem vārdiem !
vēl kāda fotka. Pievelkot var arī kādu kasjaku ieraudzīt Paspārņus man pārdeva forumieties.
vēl kāda fotka. Pievelkot var arī kādu kasjaku ieraudzīt Paspārņus man pārdeva forumieties.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skatoties šitādus topikus priecē,ka joprojām ir cilvēki,kas riskē un dara paši,un fakin ārā,vecīt pat rodas sajūta,ka tā es pat savu auto varētu pārkrāsot!
Jā, nav varbūt pats krutākais variants, bet nu tāpat tas auto izskatīsies 100 reizes labāk kā parasta saskrāpēta un aprūsējusi miskaste. Malacis, vismaz topikā kaut kas notiekās
krāsa laba!
galvenais lai pasam patik,bet nu man liekas ka velk uz gay blue toni..
dzīve protams varbut ir pavisam savadak.. :)
poweredbygirts rakstīja:galvenais lai pasam patik,bet nu man liekas ka velk uz gay blue toni..
a kadi tev pasham diski avataraa?
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8