Gunjkas 318
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
Kā es tevi saprotu...man pat trakāk, 15l uz 100kmGunjka rakstīja:kas to lai zin.. tad jau maniis... domāju labāk būs kā uz bendžu.. tā man ēd pa pilsētu aptuveni 12l.
Bet nju daļēji arī man kāja smaga laikam bet neko darīt...
Negribas pacelt atkal vecās tēmas, bet KUR JŪS TĀDUS LITRUS IZRAUJAT?
OKey, kkādā korķī darba dienas rītos vai pēc darba kad visi brauc mājās - tad moš ka jā, bet pa parastu dienu/brīvdienu ir normāli jāvelk visu laiku lai dabūtu 15l VIDĒJO uzsveru..
OKey, kkādā korķī darba dienas rītos vai pēc darba kad visi brauc mājās - tad moš ka jā, bet pa parastu dienu/brīvdienu ir normāli jāvelk visu laiku lai dabūtu 15l VIDĒJO uzsveru..
njuuu wot tā sanāk diemžēl, laikam jāpērk jauns motors un refresh jātaisa tā lai nēed tik daudz kā arī kāju sawējo wieglāku jātaisaSTUDENTS rakstīja:Negribas pacelt atkal vecās tēmas, bet KUR JŪS TĀDUS LITRUS IZRAUJAT?
Brauc bez kurpēm, būs vieglāk!
Gunjka, sorry par offtopic!
HAaaa haaa baigais asprātiserda rakstīja:Brauc bez kurpēm, būs vieglāk!
Bez kurpēm diemžēl nekas nemainīsies...
Tieši tā. Pa šoseju ar piekrautu auto var zem Ls4 uz 100km palīst. Jauktā režīmā man sanāk ap Ls4,5 uz 100km.uteo rakstīja:Marux taču nesen teica 3,7ls uz simta? Domāju, ka jebkurā gadījumā gāze atmaksājas
Maziņais divlitrīgais
Man ir līmēti sliekšņi. Reāli vizuāli nav nekādas atšķiribas. :) Negribēju labos sliekšņos maukt caurumus.Gunjka rakstīja:nu nez... un kā tas izskatīsies?aj labi... pagaidām vienalga nav naudas.. tā jau nedēļas laikā iegrūdu daudz.. tagad atkal jāpelna lai var kautko domāt tālāk.. tās uzlikas jau ar dārgas.. man tagad cits liels tēriņš nākošnedēļ.. pirmdien atdodu beidzot autiņu ielikt gāzi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ar apdomāju tevis ieteikto variantu.. tikai uz nākotni.. patreiz jāiztiek ar baloniņa tjūningu
nevaru sagaidīt rītdienu kad autiņš dosies uz gāzes ielikšanu.. tik laikam nāksies urbt aizmugurējo bamperi nav vietas kur ielikt to uzpildes caurumu citur..
nevaru sagaidīt rītdienu kad autiņš dosies uz gāzes ielikšanu.. tik laikam nāksies urbt aizmugurējo bamperi nav vietas kur ielikt to uzpildes caurumu citur..
Zem bākas vāciņa nevar pabāzt? Man vienam čomam tur esot uzpildes ventīlis.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
gribēju tur bet nav vietas žēl bojāt bamperi.. bet neko darīt..
Tad saki, lai liek bampera difuzorā. :) nebūs viņš arī tik labi redzams kā uz balta bampera.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
neredzu iemeslu kapec nevar jo cik jautaju pa to lai savam gazi likt man piedavaja likt zem bakas vacinja
Manuprāt viss ir atkarīgs no gāzes meistariem. Ir tādi, kas māk ielikt pie bākas un ir tādi, kas negrib čakarēties un liek bamperā.
uteo rakstīja:Manuprāt viss ir atkarīgs no gāzes meistariem. Ir tādi, kas māk ielikt pie bākas un ir tādi, kas negrib čakarēties un liek bamperā.
+
taka gunjka saki lai liek pie bakas
tas bamslis
var ielikt gazes uzpildi zem baakas vāciņa e36 vismaz pie mums var :)
Man ir 90% no gāzei nepieciešamā uzstādīts :) Atliek tik balonu un šļaukas aizvilkt + reduktoru pārlasīt, bet to jaunnedēļ. Pagaidām ripinos uz benzīna. Pilsētā kādi 10-11L sanāk, bet, kur 1.8i un 12L Aizbrauc pie laba meistara (diagnostika) un pateiks, kas pa vainu. Automāti pa 1L vairāk pilsētā ēd, un tas tā jau ir maksimālizeltinsh rakstīja:Bļin. Šito būšu palaidis garām, ka viņš uz propāna vizinās!uteo rakstīja:Ir dogMam gāze! Bet nu tos mazāk par12l viņš noteikti domāja par benzīnu.zeltinsh rakstīja:nav nav dogmam gāze.
Man mammai ir impreza ar 2.0 automātu. Virs 9 litriem pilsētā nav.
Nedomāju, ka 1.8 motoram ir jāēd 12 litri pilsētā. Kaut kur ir jāmeklē vaina. Nu, protams, atkarīgs arī, cik sportiska dvēsele.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12