MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 30
- chevron_right
Ļoti šaubos, ka šādu extru kādreiz iebūvēšu...KLAVINS rakstīja:elektriskos logus vajaga
Man daudz lielāka bauda ir no klusa izpūtēja un patīkama salona apgaismojumaArchizlv rakstīja:Vajag vajag el. logus, tas nav navarots, bet komforts.
Pačukstēšu - šis tas no elektroierīcēm tiks ieinstalēts uz nākamo vasaru...
Piekritīšu - jaunais panelis izskatās nesmukāks, bet bardačoks ir labāks par veco. Un gaisa lūkas sakrītdogMa rakstīja:Ideāls salikums - vecā tipa panelis + jaunā tipa bardačoks! Diez, ja ir bijis jaunais panelis, tad veco uzliekot, gaisa lūkas sakrīt?
Lai bildi uztaisītu, jājauc viss vaļā Būtībā der jebkurš bardačoka amītis. Vnk vērsies dažādi - viens ātrāk, cits lēnāk. Pagaidām vislabākais donora kandidāts ir CItroen XM - tik perfektu bardaka amortiņu nevienam citam neesmu redzējis...Martinez rakstīja:negribi iemest apmēram bildi vai kādu infu par tiem bardačoka amīšiem! jo vienīgais ko atradu ir divi veida amīši kas nāk e32 šofera cimdu nodalījumam! kurš ir īsais vai tas vienalga! Varētu moš vispār satasīt smuku DIY lai kas vēlas a var ko līdzīgu sameistarot!
Golfa lūpa bija tas, ko vajadzēja. Tagad oficiāli varu paziņot - buferi zaļi man nebūs! Nu, vismaz nākamgad noteikti ne. Visticamāk auto kļūs vēl nedaudz melnāks...Vitalx325 rakstīja:Tai golfa lupai ir sava rozinite
marux labāk melnu bembi pārkrāsos, bet bamperu neaiztiks!
Melnie bamperi ir man pazīšanas zīme!
uteo - sen nebiju tā smējies!
uteo - sen nebiju tā smējies!
melns bamperis ir sveta lieta
marux, mēs postējamies jau vairākus gadus, bet kā neesi redzēts vaigā tā neesi!
Domāju, ka šī tradīcija nākamo vasar būs jālauž!
Domāju, ka šī tradīcija nākamo vasar būs jālauž!
.... un mums visiem jaadodas pie maruxa :Derda rakstīja:marux, mēs postējamies jau vairākus gadus, bet kā neesi redzēts vaigā tā neesi!
Domāju, ka šī tradīcija nākamo vasar būs jālauž....
...skatīties melnus buferus...Agris rakstīja:.... un mums visiem jaadodas pie maruxa :Derda rakstīja:marux, mēs postējamies jau vairākus gadus, bet kā neesi redzēts vaigā tā neesi!
Domāju, ka šī tradīcija nākamo vasar būs jālauž....
Bet vajadzētu gan man dzīvajā kādreiz atrādīties... Reti kurš mani vaigā zin no šejieniešiem
Es esmu tas retais laikam
Esmu pat vairaakas reizes redzeejis
Esmu pat vairaakas reizes redzeejis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān, jā, tev ir bijis tas gods!
Pēdējais labojis marux - 16 Mar 2012, 16:39, kopā labots 1 reizi.
Uzbildē no cita skata, bet man jau liekas, ka nepatiks, tpt kā visi pārējie tādi spoileri uz bagāžnieka
Man liekas, ka būs
Vieniigais spoileris ko es liktu uz sava E36 buutu GT, jo tas ir vieniigais, kas man patiik no spoileru dzimtas.
Diena par īsu, lai bildes taisītu Spoileru nemīlētājiem noteikti nepatiks...uteo rakstīja:Uzbildē no cita skata, bet man jau liekas, ka nepatiks, tpt kā visi pārējie tādi spoileri uz bagāžnieka
Būs , tikai vēl nedaudz jāpiestrādādogMa rakstīja:Man liekas, ka būs
GT spoileris tiešām ir pats smukākais, tikai dabūt viņu ir nereāliArchizlv rakstīja:Vieniigais spoileris ko es liktu uz sava E36 buutu GT, jo tas ir vieniigais, kas man patiik no spoileru dzimtas.
HVZ, man pašam šie zemie spoilerīši vienmēr ir simpatizējuši.
Tātad - bavārietim jauns spīīīdo
Vecais: Un jaunais
Jātzīstas - vēl būs jāvelk laukā jaunais panelis, jo ātrums tiek atspoguļots nepareizi. To savā prātā skaidroju ar to, ka tika atstātas vecā paneļa "smadzenes", bet nomainīti tikai paši "pribori". Bet būs , jo tumsā mājās braucot vairāk uz spido skatījos kā uz ceļu
Vecais: Un jaunais
Jātzīstas - vēl būs jāvelk laukā jaunais panelis, jo ātrums tiek atspoguļots nepareizi. To savā prātā skaidroju ar to, ka tika atstātas vecā paneļa "smadzenes", bet nomainīti tikai paši "pribori". Bet būs , jo tumsā mājās braucot vairāk uz spido skatījos kā uz ceļu
Pēdējais labojis marux - 16 Mar 2012, 16:40, kopā labots 1 reizi.
Būltiņas sarkanās pats krāsoji, vah dabūji oriģinālās?
Krāsoju pats...
Ar luminiscējošo vai parasto krāsu?
Man facelifta paneļi nepatīk Man viss vecais patīk, izņemot priekšējos spārnus
Man facelifta paneļi nepatīk Man viss vecais patīk, izņemot priekšējos spārnus
oomiite arii?
un ka tumsā? Spīd cauri? Ar ko krāsoji!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4