Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 103
- chevron_right
Kā man sāp sirds ieraugot tādu asfaltu
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 7145464426 - tāda jau Gincham jāpērk.
Bet auto smuks
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 7145464426 - tāda jau Gincham jāpērk.
Bet auto smuks
sis tas ari sadarits lietas laba, beidzot nokrasoti diski!
krasa tika nonemta ar NITROMURS krasas nonemeju, iegadajams visos auto veikalos. protams ka diski pirms krasosanas tika iztaisnoti un uzmetinats jauns matreals trukstosajas vietas, un pieslipets, attaukoti un bija gatavi krasosanai! taka autins ir tumss, tadel negribejas neko gaisu un spidigu, tad no kadiem miljons variantiem izvelejos so, un esmu loti apmierinats (krasas kods- 10801) te ari kads kadrs no procesa
ps milziga pateiciba archizlv gan par diskiem, gan par palidzibu krasosanaa
krasa tika nonemta ar NITROMURS krasas nonemeju, iegadajams visos auto veikalos. protams ka diski pirms krasosanas tika iztaisnoti un uzmetinats jauns matreals trukstosajas vietas, un pieslipets, attaukoti un bija gatavi krasosanai! taka autins ir tumss, tadel negribejas neko gaisu un spidigu, tad no kadiem miljons variantiem izvelejos so, un esmu loti apmierinats (krasas kods- 10801) te ari kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Armando rakstīja:sis tas ari sadarits lietas laba, beidzot nokrasoti diski!
...
Dziive izskataas labaak, nebiju domaajis ka pirmo reizi kraasojot tik labi sanaaks, tomeer kraasojot ar pistoli ir pavisam cita shtelle. Un tagad shitaa kraasoshanas lieta saak iepatikties, shodienas kraasoshas iespaidaa noleemu ka meenesha laikaa gribeeshu kraasot ari savus kontuurus. Nevaru sagaidiit kad redzeeshu shos diskus uz tava auto.
pats vienkarsi stara esmuRENIO rakstīja:Riktīgi nice!!!
thanks! vel jau kada nedela paies lidz bus uz autinja.gincha rakstīja:labi izskatas jagaida bildes kad bus uz auto
nop grunts ir viena no pirmajam bildem, si ir ari disku krasa, bet ka jau tika minets, sar focigo nevar to krasu paradit! isteniba ir vel smukakerda rakstīja:Tā tak grunts, ja? Ne jau tādā krāsā tie diski būs?
kapec jaskauz??? nau jau ta ka visas tas lietas pasas uzliekas uz to auto!dogMa rakstīja:Izskatisies nice, kad bus uz auto :)
Man vienigajam sak skaust, ka Armiins dzivo tur?
tici man, man ari iepatikas! ipasi ka tik maz visas tas krasas aizgajaArchizlv rakstīja:Dziive izskataas labaak, nebiju domaajis ka pirmo reizi kraasojot tik labi sanaaks, tomeer kraasojot ar pistoli ir pavisam cita shtelle. Un tagad shitaa kraasoshanas lieta saak iepatikties, shodienas kraasoshas iespaidaa noleemu ka meenesha laikaa gribeeshu kraasot ari savus kontuurus. Nevaru sagaidiit kad redzeeshu shos diskus uz tava auto.
...
kapec ta doma? es doamju ka sadi butu smuki http://cgi.ebay.ie/BMW-M-tec-WHEEL-CENT ... 45fa7fc77b tikai nekur nau 74mm izmers
...
Armando rakstīja:kapec ta doma? es doamju ka sadi butu smuki http://cgi.ebay.ie/BMW-M-tec-WHEEL-CENT ... 45fa7fc77b tikai nekur nau 74mm izmers
sodien bija liela diena disku pielaikosanai! nu tad sanemos, aizbraucu iepirkt ketras lietotas bet labas riepas atbraucu maja uzlieku, vaaau smuki, izmetu vikeri un setev rive aizmuguree labo arku! nez ko lai dara, sagazumu regulet nau jegas, jo nespesu riepas pirkt, arkas valcet netaisos jo tiko jau parkrasoju, vienigais kas naak prataa, ir nogriest to arku ieksejo kanti nedaudz sauraku, un skatities kas tad bus, bet ja griezot parkarsesu un krasa burbuli izmetis...
ari kads bildis, jo iespejams vairak bilzu ar siem diskiem nebus
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …