pirmais e36 / krivīts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
es arī ja redzētu ka sūdi ir un ka izsprukt nesanāks tā vai tā rautu virsū lai nesanāk tā ka pats vainīgs, apdrošinātāji nav tie dāsnākie un pēc savas pieredzes varu 100% teikt ka negrib maksāt pat tad ja avārijas gadījumā nav ko izskatīt
pagāšziem sanāca tā ka stāvēju dzīvojamajā zonā ceļa malā un meitene no pretējās puses ar 60+ km/h uzlidoja virsū, nonesa daļu no purna, pārlauza stūres reiku un nogāja gar visu sānu neatstājot nevienu detaļu veselu, apmēram 2 mēneši braucu kasīties lai pārskaita naudu, pats par savu naudu ņēmu treileri lai varu līdz servisam aizvest un pacelt tikai dēļ apskates un mēģināja man bezmaz vai ieskaidrot ka reika tada jau bija, jo negribēja par jaunu aprēķināt naudu, bet lietotu dabūt nevarēja
beigās protams viss beidzās laimīgi un ar smuku varku
pagāšziem sanāca tā ka stāvēju dzīvojamajā zonā ceļa malā un meitene no pretējās puses ar 60+ km/h uzlidoja virsū, nonesa daļu no purna, pārlauza stūres reiku un nogāja gar visu sānu neatstājot nevienu detaļu veselu, apmēram 2 mēneši braucu kasīties lai pārskaita naudu, pats par savu naudu ņēmu treileri lai varu līdz servisam aizvest un pacelt tikai dēļ apskates un mēģināja man bezmaz vai ieskaidrot ka reika tada jau bija, jo negribēja par jaunu aprēķināt naudu, bet lietotu dabūt nevarēja
beigās protams viss beidzās laimīgi un ar smuku varku
Izsaku līdzjūtību par bembīti Paliek skumji ik reizi kad tiek iznīcināts kāds e36 un īpaši , ja viņš ir no foruma
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tātad šodien pie brīva brīža paskatijos kartigak kas ir ar bmw zaudējumiem, sazinoties ar savu octa brokeri ieteica man parbaudīt aizmugurējās riepas nodilumu, itkā viss ok
BET paceļot aizmuguri ieraudziju brīnumaino lietu kapēc tā riepa mija šķība 45* grādos, paceļot iztaisnojās,lūk secinājums.
Rīt ja laicīgi beigšu darbu piezvanīšu CP par lietu
Cēru drīz atkal pārvietoties ar ,šobrīd tēva Opels
BET paceļot aizmuguri ieraudziju brīnumaino lietu kapēc tā riepa mija šķība 45* grādos, paceļot iztaisnojās,lūk secinājums.
Rīt ja laicīgi beigšu darbu piezvanīšu CP par lietu
Cēru drīz atkal pārvietoties ar ,šobrīd tēva Opels
:O shiis ar lūzt
, ko tadu vel nebiju redzejis
Sādā situācija apdrosinatajam butu jamaksa nauda par par visu diku komplektu, ar vienu jau savadaku nebraukasi ,sitadu mos ar vienu dabusi a hu* ja kads dargāks,bet nedomaju ka ta notiks.
Ja remonts tiek veikts servisaa ,tad taas ir servisa probleemas kur dabuut taadu disku un kaa sataissit auto! Ja njemsi naudaa ,tad buusi tikai zaudeetaajs!
Droshi zinu no pieredzes!
Vajadziibas gadiijumaa vari auto nogaadaat pie mums uz servisu! Straadaajam ar visaam apdroshinaashanas kompaanijaam
Droshi zinu no pieredzes!
Vajadziibas gadiijumaa vari auto nogaadaat pie mums uz servisu! Straadaajam ar visaam apdroshinaashanas kompaanijaam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Remonts reaali izmaksaa vairaak ,kaa disku komplekts! Tad nafig vajag taadu sap..... disku?????Armando rakstīja:disks reali ir labojams
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Visu pieprasiju tikai naudā, man sasistu e36 nevajag un viss!
Par diskiem runajot, priekšējie ar tādi paši
Orkaan vinsh jau tikai teica ka disks ir reaali labojams, par izmaksaam neviens nestriidaas.Orkaans rakstīja:Remonts reaali izmaksaa vairaak ,kaa disku komplekts! Tad nafig vajag taadu sap..... disku?????Armando rakstīja:disks reali ir labojams
Liela kljuuda! Par to naudu kuru apreekjinaas apdroshinaataaji sataisiit kvalitatiivi to auto nevareeskrivīts rakstīja:Visu pieprasiju tikai naudā, man sasistu e36 nevajag un viss!
Praatiigaak bija atdot servisaa lai sataisa un tad ja negribi vairs to auto, vinju paardot
Ne nu protams Orkaans grib nopelnit . Es ari ņemtu tikai un vienigi naudu, sataisitu un paliktu pari vel bbs style 5 diskiem. Un kads sakars te kvalitatei, nejau pats krasos un tasis, bet gan aizdzis uz servisu. Orkaan, kapec nevar panemt naudu un piemeram dzit pie tevis taisit? Tāpēc, ka tu gribi nopelnīt vairāk. Bet latvieši jau nav tik stulbi, ja man butu bentley, tad padomatu taisit viņu servisā.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Gari jaastaasta! Man pilniigi vienalga vai remontee caur apdroshinaataajiem vai brauc taapataas pie maniim pa skaidru naudu! ES PERSONIIGI NOPELNU VIENAADI ABOS GADIIJUMOS!
Starpiiba ir taada ,ka njemot naudaa apdroshinaataaju eksperts auto apskata virspuseeji un neiedziljinaas siikumos, peec taadas apskates arii uztaisa taamiiti ! No taas summas nonjem nost 22% un to iedod tev! Saakot mashiinas remontu ,sevishkji peec taadas avaarijas var atklaaties ljoti daudz sleeptie defekti! Ja esi panjeemis naudaa ,tad nevienam apdroshinaataajam vinji vairs neinteresee, bet remonteejot servisaa tiek taisiitas papildtaames un karots ar vinjiem par katru kapeiku!
Un veel ,taads siikums ,ka taadus e36 mums remonteet nav diezcig izdeviigi ,jo peljnja tur nekaada nesanaak! Paarsvaraa ir taa ,ka apdroshinaataaji sareekjina auto veertiibu no kuras nonjem nolietojumu un dod mums kautkaadu ciparu kuraa ir jaaiekljaujas.
Starpiiba ir taada ,ka njemot naudaa apdroshinaataaju eksperts auto apskata virspuseeji un neiedziljinaas siikumos, peec taadas apskates arii uztaisa taamiiti ! No taas summas nonjem nost 22% un to iedod tev! Saakot mashiinas remontu ,sevishkji peec taadas avaarijas var atklaaties ljoti daudz sleeptie defekti! Ja esi panjeemis naudaa ,tad nevienam apdroshinaataajam vinji vairs neinteresee, bet remonteejot servisaa tiek taisiitas papildtaames un karots ar vinjiem par katru kapeiku!
Un veel ,taads siikums ,ka taadus e36 mums remonteet nav diezcig izdeviigi ,jo peljnja tur nekaada nesanaak! Paarsvaraa ir taa ,ka apdroshinaataaji sareekjina auto veertiibu no kuras nonjem nolietojumu un dod mums kautkaadu ciparu kuraa ir jaaiekljaujas.
Un tad serviss cap ļap sataisa, lai iekļautos ciparā un nopelnītu ņem naudu un noraksti auto, pēc tam iztirgo viņu pa detaļām vai veselu un dabuj vēl pāris simtus.
Pa lielam man ir vienalga kaa Juus darat! Devu padomu jo ikdienaa saskaros ar to visu! Regulaari redzu apdroshinaataaju uzmestos klientus kuri panjeemushi naudinjas un peectam raud jo redz izraadaas,ka pa to naudinju pat shkjuuniitii meistari atsakaas remonteet!
Ticiet man neviena apdroshinaashanas kompaanija neljaus jums uzvaariities uz savu auto!!!! Tur arii nestraadaa muljkji!
Vieniigais ,izmaksaajot skaidraa naudaa vinji apchakaree valsti uz PVN Jo izmaksaajamai summai pvn tiek nonjemts nost
Ticiet man neviena apdroshinaashanas kompaanija neljaus jums uzvaariities uz savu auto!!!! Tur arii nestraadaa muljkji!
Vieniigais ,izmaksaajot skaidraa naudaa vinji apchakaree valsti uz PVN Jo izmaksaajamai summai pvn tiek nonjemts nost
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right