Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 73
- chevron_right
Cerams , ka neAgris rakstīja:no riita labs stīvums būs :)
Jā, es jau rokas ar acetonu tīriju nostuteo rakstīja:Tad jau tgd jālien benzīna/acetona vannā
Un krāsotājiem noteikti ir resperatori
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņa rakstīja:Tā, tagad izpūtu divus airesolus melno krāsu pa visu grīdu kas ir arī pret rūsu..
Esmu apdullusi kā traka muša no visu to ķīmiju ostīšanas.. nesaprotu kā var strādāt par krāsotāju Man visas roku spalvas bija melnas, labi, ka kautkā varēju atberzst un priekšā degunam biju aptinusi šalli, lai nenosmaktu Nju šallei ir divi melni pleķi tur kur bija deguns un kad noņēmu šalli, arī ap degunu viss bija melns Tagad jāgaida kad viss tas brīnums nožūs... Tad varēšu beidzot klāt virsū to bituma līmplēvi Fūūū', neliels sagurums, daudz kas šodien sadarīts, kamēr žuva grunts, tikmēr lāpiju bedres pie mājas un kamēr žuva mastika, tikmēr krāmēju malku Laikam šonakt gulēšu kā nosista Tgad tumš, un nav vairs ko darīt
Skaties ,riitaa lomkas buus Ja taa turpinaasi ,tad vareesi driiz pie maniim uz darbu paarvaakties
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
He... Man vienmēr ir paticis kā smaržo bendzīns, krāsa, laka u.t.t. , bet nu šoreiz ir par traku, liekas smagas plaušas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vo Podziņa malacis!!!
zinu tādu plēvi.. man ar tādu nesen zem mašīnas vīrs līmēja ciet tos caurumus kur sliekšņos jābūt kautkādām gumijām,kuras kritot arā daudziem!nekas,baigi labi.. un tās ķīmijas arī zinu kā smird,vienkārši briesmīgi,tad vēl man kad sapūtām visu apakšu pret rūsēšanu mašīna smirdēja dažas dienas. bet tas viss tak lietas labumam.. tomēr tak pūles savam lolojumam.pēctam patīkami ka viss kārtībā. Malacis lai veicās!
zinu tādu plēvi.. man ar tādu nesen zem mašīnas vīrs līmēja ciet tos caurumus kur sliekšņos jābūt kautkādām gumijām,kuras kritot arā daudziem!nekas,baigi labi.. un tās ķīmijas arī zinu kā smird,vienkārši briesmīgi,tad vēl man kad sapūtām visu apakšu pret rūsēšanu mašīna smirdēja dažas dienas. bet tas viss tak lietas labumam.. tomēr tak pūles savam lolojumam.pēctam patīkami ka viss kārtībā. Malacis lai veicās!
Aha, smird jau traki Jāiet palūrēt vai nav jau nožuvusi tā krāsa.. gribās ātrāk to plēvi likt virsū
Ai, acīm redzot nekāda līmēšana man šodien nesanāks, visa krāsa vēl slapja
Ai, acīm redzot nekāda līmēšana man šodien nesanāks, visa krāsa vēl slapja
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
varēsi šoruden smērēt manējo bembuku,aizdzīšu pie tevis un nodrošināšu ar visu vajadzīgo!Podziņa rakstīja:He... Man vienmēr ir paticis kā smaržo bendzīns, krāsa, laka u.t.t. , bet nu šoreiz ir par traku, liekas smagas plaušas
coupe 2.8
Nju vo, atvaļinājums ir beidzies un vakar jau iestutēju beņķus salonā Ja godīgi, pēc šī atvaļinājuma jūtos diezgan sagurusi Tūliņ iemetīšu pāris bildītes procesa secībā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Process
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vēl sākums :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Šīto Sieviešu uzņēmību ..
Nesaprotu, mana draudzene zin tik daudz, kaads izskataas bmw!ervvis743 rakstīja: Šīto Sieviešu uzņēmību ..
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
tā spīzdīgā alumīnija kārtā dod kādu skaņas vai siltuma izolāciju?
Par padarīto darbu pa smuko,būs kam jautāt,kad savējam ko tādu darīšu!
Par padarīto darbu pa smuko,būs kam jautāt,kad savējam ko tādu darīšu!
coupe 2.8
he, droši skaņas un varbūt kautkā arī mitruma, jo tas ir tāds kā piķis kuram pa virsu tāda kā folija kārta visu ar fēnu sasildi, izspaidi ba visām spraugām un tad toč tur tādai lietai kā mitrumam pat nebūtu kur ielīst bet vairāk jau laikam skaitās kā skaņas izolācijai
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pa skaisto
Super, cepuri nost, tādu apņēmību un izdarību meitenei, tev tiešam neviens puisis nepiesakas palīgos.. ?
Daži jau ir piedāvājušies, bet šo nedēļu visu laiku ņēmos viena pati.... Bija pāris zvani draugiem, bet tas arī viss.. Viss trakāk gāja ar vadiem, kad nezināju kur kurais jāliek...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
jurcis rakstīja:Super, cepuri nost, tādu apņēmību un izdarību meitenei, tev tiešam neviens puisis nepiesakas palīgos.. ?
nevis nepiesakās, bet patīk darīt to pašai!
arī kautgan pagājšnedēļ brīžiem bija, ka gribētos, lai kāds palīdz, bet negribās jau nevienu arī traucēt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kad pabeigsi visu varesi nemt nakoso bmw remontam lai nebutu garlaicigi :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 73