matissc šujmašīna
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Pa smuko!
seedinaat un buus
Trakais, līdzinieks AgnisB
Pagaidām vēl nav līdzinieks, cerams
Matīs, tikai nedomā likt mbamperi, rižikus un hromētās nieres
Nahrenizē spēka uzlīmi un uzlīme kko labāku, e36.lv
Mbamperu vareetu bet rizikus un hrometas nieres gan negribu, takaa nemizAgnisB rakstīja:Pagaidām vēl nav līdzinieks, cerams
spiid, jau spiid kā traki
tikai zemāk gan prasaas..
tikai zemāk gan prasaas..
Ko Juus visi varat njemties ar to seedinaashanu?????????? Neesmu veel redzeejis nevienu auto sheit forumaa ,kuram nebuutu iemesta shii nu jau trulaa fraaze par seedinaashanu (iznjemot Kljavinja kabri)
Cilveeki grib braukt arii ar kautkaadu komfortu nevis pie katras mazaakaas bedres vai guljoshaa staaties un domaat ko dariit taalaak! Tad kad pie mums buus baanji kaa vaacijaa tad arii varees likt iipashi zema profila riepas un seedinaat liidz zemei!
Cilveeki grib braukt arii ar kautkaadu komfortu nevis pie katras mazaakaas bedres vai guljoshaa staaties un domaat ko dariit taalaak! Tad kad pie mums buus baanji kaa vaacijaa tad arii varees likt iipashi zema profila riepas un seedinaat liidz zemei!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pirms izlasiju šitos komentārus iedomājos to pashu, Orkaan- izrāvi vārdus no mutes arā Pilnīgi piekrītu
Prasās tumšos pagriezienus priekšā
Iespējams, ka atkal atkārtošos, bet e36 un komforts? E36, tāpat kā E30 ir kartings/naglukaste, ar kuru huļigānīt pa ielām, tāpēc poly bukses, sēdināts līdz zemei utt tur ir tieši vietā. Ja grib komfortu tad ir jāpēr 5er vai 7er, sākot no E39 un E38, un jaunāki
Orkaans gan sacepās
labi, apsolos vairak nerunaat par sedinasanu nevienam
atzishos - pašam manpieklājiiga jeep augtums ir
bet +1 AgnisB
labi, apsolos vairak nerunaat par sedinasanu nevienam
atzishos - pašam manpieklājiiga jeep augtums ir
bet +1 AgnisB
jep! AgniB tu man izrāvi sakāmo no mutes, e36 ciets+zems, nekāds komforts, tikai krāmēt!AgnisB rakstīja:Iespējams, ka atkal atkārtošos, bet e36 un komforts? E36, tāpat kā E30 ir kartings/naglukaste, ar kuru huļigānīt pa ielām, tāpēc poly bukses, sēdināts līdz zemei utt tur ir tieši vietā. Ja grib komfortu tad ir jāpēr 5er vai 7er, sākot no E39 un E38, un jaunāki
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
prieksh savas klases ar NE sedinatu piekari un NE zemprofila riepam e36 tiri komfortabls auto!
isteniba es aizvedu diskus, riepas, un pasam nebij laika gaidit jo jastrada, velaak savaacu, nepaspeeja pat ieraudziit kaadas tur riepas maisos staav , bet zinaaju ka tur var uzticeeties, jo coms ar tur monteeja un vinji maak smukiimage rakstīja:Ko pateica chali kad atvedis riepas montet?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right