Ch: 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
godīgi sakot ka Tu beņķus tādus pašu dabūtu tad vispāt būtu mega labi!!!
+ lūku vajag ar tādu pašu audumu salīmēt, melns tur noteikti neies klāt!
+ lūku vajag ar tādu pašu audumu salīmēt, melns tur noteikti neies klāt!
Baigais jebatorijs tai daļai tikt klāt, lai normāli aplīmētu.. Un vēl imho līmēšana neder, jo tur viss ir riktīgi uz milimetriem, bet tas audums ir samēra biezs.. Tur viss var nosprūst un sanākt zh*pa
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu tad jālīmē lūka ciet
Uzcepu fotošopā kā beigās būs. Vienīgais, kas paliks zils, būs panelis - arī grīdu pie viena iemetīšu melnu, ja izdosies dabūt pa lētam naudām.
Un vienīgā atšķirība no zemāk redzamajām bildēm, būs tas, ka aizm.stoikas būs rūtainas nevis melnas. :)
Un vienīgā atšķirība no zemāk redzamajām bildēm, būs tas, ka aizm.stoikas būs rūtainas nevis melnas. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Riktīgi smuki, tikai tas panelis to skatu pabojā.
labi pastradats , gaidu kad pilnibaa bus pabeikts, tad konkreti vares redzet kas un kaa
...
Nav tik traki ne ar to jaukšanu, ne ar to līmēšanu Bet prasās tā lūka arī rūtaina Un vispār - , bet sev es negribētu tādus - laikam pārāk vecs esmu kļuvisch. rakstīja:Baigais jebatorijs tai daļai tikt klāt, lai normāli aplīmētu.. Un vēl imho līmēšana neder, jo tur viss ir riktīgi uz milimetriem, bet tas audums ir samēra biezs.. Tur viss var nosprūst un sanākt zh*pa
sēdēkļi arī tādi būs rūtaini? :)
Tak pēdējās (divās) bildēs redzams kādi būs beņķi... OEM tumšie!
nuu, tur ir kaa ir, ja pirmo reizi dara un nezin isti kaa dara, tad var iebraukt auzaas, ja neieliek pareizi atpakal, un velpeitam ja izregulee augstuma reguletajus lukai, tad vares nemt nost kadas 3 reizes kamer saliks apakal pareizimarux rakstīja:Nav tik traki ne ar to jaukšanu, ne ar to līmēšanu Bet prasās tā lūka arī rūtaina Un vispār - , bet sev es negribētu tādus - laikam pārāk vecs esmu kļuvisch. rakstīja:Baigais jebatorijs tai daļai tikt klāt, lai normāli aplīmētu.. Un vēl imho līmēšana neder, jo tur viss ir riktīgi uz milimetriem, bet tas audums ir samēra biezs.. Tur viss var nosprūst un sanākt zh*pa
ps, ne no savas pieredzes, bet paredzu ja nezinatajs saks ardit pilnibaa luku ara un nebus otra uz ko paskatities tad ar pirmo reizi ja saliks apakal, tad ir jaskrien pirkt loto bilete jo sodien veicas
...
kruta kruta bus ar tadiem griestiem! ew ch a tur kur tu pirki audumu tur liela izvele?
nu tā, soso.. Plānajiem izvēle bija liela, bet biezie bija kkādu 3-4 veidu. Bet pārējie man īsti nepiedūra.. Bet nu vari aizbraukt iečekot.takeshi rakstīja:kruta kruta bus ar tadiem griestiem! ew ch a tur kur tu pirki audumu tur liela izvele?
Alfā un Origo vienīgais audumu veikals.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
snapshoc pirms stundas Bet pāris minūtes ar fēnu un viss gerai.
un bracot mājās no servisa, nokrita pasažiera puses spoguļa stikliņš un izšķīda pret zemi. un PROTAMS viņš bija uzsēdināts uz kkādu sūdainu košļenei līdzīgu hermētiķi gribētos nofotogrāfēties kopā ar to līkroci, kas to auto iepriekš ir remontējis.
Ja kādam ir, labprāt savāktu to stikliņu apmaiņā pret kādu aliņu/šokolādi.
Ja kādam ir, labprāt savāktu to stikliņu apmaiņā pret kādu aliņu/šokolādi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pārsmējos, bet tā jau vien irch. rakstīja:gribētos nofotogrāfēties kopā ar to līkroci, kas to auto iepriekš ir remontējis.
es varu paskatiities moska garaza metajas sestdien tur busu un tad padosu zinu ir vai nau ja nebusi vel atradis! :)
sasala amortinsh?
Man ar nesasalushu amortinu, ripuks taa staav!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Aizmugurē 5er bleķinieki vai ne?!
Nav ne jausmas par bleķiniekiem, bet šķiet, ka nē! te vēl kāda 1-2cm šķirba paliek līdz arkai, kur pirkstu izbāzt, bet 5er bleķinieks ex-320i ar tādu pašu riepas izmēru jau ķērās arkās. Drošvien tā tāda optiskā ilūzija, jo ir lowz.
Lai vai kā, tikko sāku ravēt ārā paneli. Tas, tāpat kā visi plastmasi būs melns. Melna grīda parādīsies, kad ielikšu melnus beņķus. BET, lai dzīve nav tik pūkaina, lūkas pārsegs laikam paliks pelēks - pamēģināju aizmugurējo stoiku papūst ar baloniņu melnu - samēra riebīgi izskatās, kad tas audums piesūcās ar krāsu un grūti vienmērīgi noklāt..
e36 tak nenāca stikla lūkas..?
Lai vai kā, tikko sāku ravēt ārā paneli. Tas, tāpat kā visi plastmasi būs melns. Melna grīda parādīsies, kad ielikšu melnus beņķus. BET, lai dzīve nav tik pūkaina, lūkas pārsegs laikam paliks pelēks - pamēģināju aizmugurējo stoiku papūst ar baloniņu melnu - samēra riebīgi izskatās, kad tas audums piesūcās ar krāsu un grūti vienmērīgi noklāt..
e36 tak nenāca stikla lūkas..?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tikaj ja vienigi griestas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5