Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 62
- chevron_right
izškatās ka man tāds pats ir
Pēdējā bildē StreetRat bembuka priekša vnk dievīgi izskatās
Pf, 60? Man izskatās zemāka priekša..
Man arī liekas, ka tur ir kādi 30 tikai, jo manam (-20mm) priekša ir minimāli augstāka :)
ir 60...atpazistu sho skatu kad ir 60mm un ipashi ar ziemeneem r15
dogMa rakstīja:Man arī liekas, ka tur ir kādi 30 tikai, jo manam (-20mm) priekša ir minimāli augstāka :)
Atceramies manas iepriekšējās, tipa 40mm kuras bija vismazvai augstākas par oriģ. sdēdinājumu !
Gan jau no ražotāja ir atkarīgs!
Tā lietpratēji runā!
+1 jo visos katalogos parasti naak seedinajaums liidz taadam un taadam, sķiet ka nekur preciizi nav noteikts, ka buus tik un tik.
BIju izbraucis arī ārpus Rīgas, rezultātā, dēļ sačakarētiem miglu rāmjiem, vienu miglu pairsu! Nu ko, arī pie jaunām miglām tikšu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 04 Aug 2011, 19:49, kopā labots 1 reizi.
Sēdinājums naiss :)
Nezinu, bet man prasās nieres ar hromu
sim auto neko pielikt, neko atnemt , viss ir labi un braukt ar vinu ari ir lieliski - cik nu izjutu izbraucot to mazo likumu atkal saka gribeties e36
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jap, skaists! Kāds bija priekšā sēdinājums? 40mm? Man dikti patīk!
Ja nemaldos, tad viņš teica ka 60/40 atkal uzlicis. Bet nu man dikti liekas ka tur nav 60..
Un cik tad tev dikti liekas tur ir?
Mazāk.
Pēc ilgiem laikiem vakardien atkal pieķēros mašīnas darbiem! Bija parādījusies mistiska skaņa braucot pa nelīdzenu ceļu. Likās kad, kaut kur dzelzis pret dzelzi sitās, pārbaudījos divos servisos un nevienā neko neatrada. Tad vakar izdomāju, ka gribās beidzot ielikt veselus muglu rā'mīšus un salikt parastās (dzeltenās) spuldzes, jo liekas, ka melnai mašīnai vislabāk izskatās dzeltenie uguņi nevis xrenoni!
Pie reizes arī noņēmu priekšējo bamperi, lai pameklētu iemeslu mistiskajam troksnim. Iemeslu atradu ātri bildē nr.2, bija salauzsts kronšteins pie kā tas mēsls turējās! Es gan nezinu īsti kas tas ir, bet gan jau dogMa pastāstīs. Tas tika piestiprināts un, liekas, ka skaņa ir pazudusi! Vēl viena lieta, kas būs nepieciešama ir klipsis kas uz priekšējā bampera stiprinās pasaž. pusē, lai bamperu piestiprinātu pie bundžas, tam viena ķepiņa nolausta!
Bildēts ar mob.
Pie reizes arī noņēmu priekšējo bamperi, lai pameklētu iemeslu mistiskajam troksnim. Iemeslu atradu ātri bildē nr.2, bija salauzsts kronšteins pie kā tas mēsls turējās! Es gan nezinu īsti kas tas ir, bet gan jau dogMa pastāstīs. Tas tika piestiprināts un, liekas, ka skaņa ir pazudusi! Vēl viena lieta, kas būs nepieciešama ir klipsis kas uz priekšējā bampera stiprinās pasaž. pusē, lai bamperu piestiprinātu pie bundžas, tam viena ķepiņa nolausta!
Bildēts ar mob.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis erda - 30 Aug 2011, 20:30, kopā labots 1 reizi.
LAi pie tā, kas tev bija nolausts,tiktu ir janoņem buferis?
man arī noteikti tas būs vainīgais,jo jau kādu laiku čakarējos un nevaru atrast to debīlo skaņas izcelsmi!
man arī noteikti tas būs vainīgais,jo jau kādu laiku čakarējos un nevaru atrast to debīlo skaņas izcelsmi!
Jā, 2rajā bildē var redzēt pa kreisi paspārnis mētājās, bez bufera noņemšanas droši, ka nevarētu sakarīgi tikt klāt un samontēt!
Tas ir sausinātājs kondicioniera sistēmai :)
nu man tagad top viss skaidrs,jo vakar noņemot buferi izmeklējos un neko tamlīdzigu neredzēju!bet skaidrs tagad, jo man nav kondiška! tātad man vaina būs jameklē noteikti ilgi vel, kādam nav kāds priekšlikums kas varētu izklausīties kā šņorī iesiets uzgrieznis kas iešūpājas un sitas ar metāla klaudzieniem?dogMa rakstīja:Tas ir sausinātājs kondicioniera sistēmai :)
p.s. atvainojos par offtopicu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …