Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 11
- chevron_right
vēl viens.
bet izskatās jau protams ļoti nice. un spliteri for the win.
ja man būtu melns auto, es krāsotu diskus kkādā tizlā krāsā.. Gaiši zilus, sarkanus, oranžus vai kko tamlīdzīgu.
Dievadēļ ne melnus vai tumšus (tanī skaitā tumši pelēkus, kā man ).
Vismaz atšķirsies no pārējiem 459325462 e36 īpašniekiem, kas salikuši style5.
ja man būtu melns auto, es krāsotu diskus kkādā tizlā krāsā.. Gaiši zilus, sarkanus, oranžus vai kko tamlīdzīgu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu ja kāds prasa kāds ir e36? Tad man asocēsies tagad e36 ar st5
Bet nu, jaatzīst, ka ir bombāā
Es rautu splitterus nost un priekšu zemāk
Skaisti!
Doma laba par tiem tizlas krasas diskiem, baigi iepatikusies ir arii indigi dzeltenaach. rakstīja: vēl viens.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
baigi pasham patiki tie splitteri, ja sedinashu tad bus jarauj nost vai arii vini pashi par sevi aiziesSTUDENTS rakstīja:Nu ja kāds prasa kāds ir e36? Tad man asocēsies tagad e36 ar st5
uz nakamo sezonu bus jasedina zemak
Gan jau redzesi ka izskatisies ari uz sedana, pilna pakalja bus pardoshana pirms ziemaserda rakstīja:apsveicu!
šie diski dod labu pievienoto vērtību tavam auto!
Žēl, ka tikai nezidevās man redzēt kā viņi izskatītos uz sedana?!
Uz priekshu tikai uz reiz iesaku megjini tikt pie diviem 8j un diviem 9j, jo aizmugure prasas lielaks plaukts, pats ari pa ziemu meginashu samekletArmando rakstīja:labs darijums sanacis, ari jau kadu laiku temeju uz sadiem diskiem
+ch. rakstīja:Dzeltens butu bomba
2x +++ch. rakstīja:Dzeltens butu bomba
Vel pedeja bilde pirms uzlikti ziemas diski, ilgi sanaca braukt, ari pa pirmo sniegu
Un te jau autinsh gatavojas TA un kaut kada veida, pedeja bridi dabuti ziemas diski
pirmaa bilde super
tik jautajums vai nau bails stavet blakus tam tur rusas kamolam, ka nepielip!?
...
kāds tev sēdinājums bija?
Un liekas, ka stock sudrabā style 5 paliek garlaicīgi, tas tik mans viedoklis! Bet tā pa smuko!
Un liekas, ka stock sudrabā style 5 paliek garlaicīgi, tas tik mans viedoklis! Bet tā pa smuko!
Ja godigi es pats nezinu kads ir sedinajums,zinu tikai ka ir h & r atsperes un plaza amisi. Tacu prieks sitiem diskiemm vajag cietaku piekari vai ari pielocit aizmugures arkam malinas ka vispar var uzzinat sedinajumu ?;)
Like I said pēc pēdējām bildēm tur vnk nav variantu!!!!STUDENTS rakstīja:Nu ja kāds prasa kāds ir e36? Tad man asocēsies tagad e36 ar st5
īstenībā nedaudz jau ir, bet auto pēc ziemas tiks veikti krāsošanas darbi, tāpēc atļāvos kādu brīdi pastāvēt blakus šim spēkratamArmando rakstīja:pirmaa bilde super
Tā krāsa (dzeltenā) style5 ir vienkārši sex, bet nu savu dod arī tas ka bildē aizmugurējie diski ir ar 10j platumu , a visiem kam ir tagad uzlikti style5 ir platumi visi vienādi 8J.
Ja kads sheit nodarbojas ar photoshop lietam, vai nevaretu izpalidzet un uztaisiit, ka izskatitos uz manas mashinas shitie ar baltiem vidiem style 5?Paldies!
ļoti centos, bet neatradu nevienu piemērotu Tava auto bildi šopēšanai :ch_princese_uz_zirņa: reku izdevās sagūglēt kko līdzīgu. kā jau vienā citā topikā teicu, ar baltiem diskiem sarkani vidi for the win.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7