2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 72
- chevron_right
Palēnām...... esmu nopietni pieķēries visa apgūt sākšanai. Ãtri nebūs jo kamēr nav otra auto.... nevaru vienīgo nobeigt un iet uz pilnu bankubaumanis rakstīja:tad jau ,lai lēnām rokas taisnojās
Sāni ir nolīmēti, priekša ar, bet aizmugure tagad tāda plika liekas, ne ?
aizmugure man liekas jau sen bija nolīmeta ar visādām uzlīmēm
tad karoč drīz būs milzīgs sticker bomb
Aizmuguri vnk nefočēju tur ir viss kaut kas
gudrinieks
Nevajag lieku paniku.... aizmugures viens stūris:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
awwww
Izskatas.
auto tiešām ar vien labāk un labāk izskatās , patīk ka eksperimentē un pļūtītāju....lielo drifteru šeit netrūkst, kas paši reizi uz trases bijuši
to nakļeni ..atbalstu gan ņem nost, galīgi neder..
ar krāsām esi trāpījis 10 'niekā, oranžs un melns vienmēr labi iet kopā...
vēl prasās uzacis pilnās.., melnbalto bmw emblēmu uz kapota, un noņemt tās ..es mīlu savu ģimeni, man protams prieks par to ka mīli savu ģimeni , bet nu ar tām uzlīmēm jau par daudz
To "Atbalstu" vajadzēja taisīt maziņu un līmēt uz durvju ručkas virs lielās nakļenes! i acīs nedurtos i pļūtītājiem miers!
Bet tā patīk kā izskatās!
Beautiful Mechanical Wonder
ieliec bildi , kur ej slīpi un varēsi plēst nost to uzlīmi
Mājās no kroga?
Ar krāsām Nixons daudz palīdzēja safotožopējot manas iegribas ,lai vieglāk izvēlēties. ATBALSTU noplēsīšu mošk kad vienu posmu nobraukšumikelsons rakstīja:auto tiešām ar vien labāk un labāk izskatās , patīk ka eksperimentē un pļūtītāju....lielo drifteru šeit netrūkst, kas paši reizi uz trases bijuši
tās uzlīmes vnk dažas tāpat kā tattoo ir priekš sevis un kaut ko sev tikai nozīmē.mikelsons rakstīja:vēl prasās uzacis pilnās.., melnbalto bmw emblēmu uz kapota, un noņemt tās ..es mīlu savu ģimeni, man protams prieks par to ka mīli savu ģimeni , bet nu ar tām uzlīmēm jau par daudz
Citādi jap... pie niansēm piestrādāšu
Paldies!
thxIlmārs <<Džiga>> rakstīja:Izskatas.
Nu jā, bet es pats gribēju tādu lai redz un nav lieku pārpratumu. koks ar diviem galiem ....Laurix rakstīja:To "Atbalstu" vajadzēja taisīt maziņu un līmēt uz durvju ručkas virs lielās nakļenes! i acīs nedurtos i pļūtītājiem miers!
paldies!
nu ko..... lietus izmantots , lai skaidrāk tiktu galā ar to cik līkas rokas ņemot vērā, ka pieredze nekāda, tad secinājumi - rokas līkas ritīgi, bet kaut kas sanāk un iekšā ir tas viss, tikai vajag jau sākumā visu pareizi uzsākt, lai nav tā, ka pašrocīgi caur dirsu ko samācos, bet reāli tas nopietnai slīpi krāmēšanai nekam neder.baumanis rakstīja:ieliec bildi , kur ej slīpi un varēsi plēst nost to uzlīmi
bet būs palēnām viss.... man tā vienmēr, kas lēni nāk, tas labi nāk.... un rezultāts tad ir labs.
normāls kaplis
tik tās e36.lv bmwpower un kas tur vēl pa ķēpu uz mazā lodziņa, kaut kā nevisai kopskatam, lai gan who cares
nav raustīgi ar šitiem diskiem saak trenēties slīpēt?? ja nukaut kur pa šērpu iemet līkumā, disks metams
tik tās e36.lv bmwpower un kas tur vēl pa ķēpu uz mazā lodziņa, kaut kā nevisai kopskatam, lai gan who cares
nav raustīgi ar šitiem diskiem saak trenēties slīpēt?? ja nukaut kur pa šērpu iemet līkumā, disks metams
BMW-Big Money Waste
ir protams... vadāmība arī nav ideāla... nu es tik tā paākstījos uz salijuša asfalta (lai gan puķudobei tāpat izbraucu cauri ar vienu ratu )... r15 priekš slīpēšanas būs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 72