dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 130
- chevron_right
ie4ekots dziive arii tavs aparaats, darba izskatijas vel ljoooti daudz... bet paveikts arii jau ir ljoooti daudz!
no problemo, prieks redzet kaa darbi iet uz prieksu!dogMa rakstīja: Paldies Armando par aizmugurējo bamperi!
...
Viennozīmīgi pārkrāsošu! Melns nav mans :)armis9 rakstīja:vēljoprojām domā pārkrāsot visu, vai atstīsi krāsu kāda ir?
patiik ljoti tavs BMW un milzigais darbs kas ieguldiits. forsi ka ielicis esi pre facelift nasis facelift lkm visiem jau ir
Ir labs, driiz jau buus gatavs, gribaas redzeet kaads beigaas izskatiisies.
Paldies! :)putans rakstīja:patiik ljoti tavs BMW un milzigais darbs kas ieguldiits. forsi ka ielicis esi pre facelift nasis facelift lkm visiem jau ir
Tikai žēl, ka kāds laiciņš paies.. :)Archizlv rakstīja:Ir labs, driiz jau buus gatavs, gribaas redzeet kaads beigaas izskatiisies.
Malacis... vairs nav tālu kad varēsi ar rociņu izkārtu pa logu gāzet
Pagaidām var ar durvīm padusē skaļi rūcot paskraidītjurcis rakstīja:Malacis... vairs nav tālu kad varēsi ar rociņu izkārtu pa logu gāzet
Lai nu kā - veiksmi darbos!
Nē, nē, tik traki arī nav Kino Studijas ielas jau ir iekarotas
Šodien iepirktas cietās šaras, ekscentriskās pr. plauktu bukses, pr. stabilizatora stieņa bukses, visas pr. lukturu lampiņas, mīzēju sūknītis. Šis tas ielikts, pārējo bik vēlāk
Kā arī šodien saskaņota pārbūve (sākumā jau likās, ka nebūs, bet beigās laikam pažēloja) - atliek tik uz CSDD ekspertīzi braukt un tad jau ielās kopā ar pārējiem e36
Praktiski gatavs skatei Jāsaregulē lampas, savirze un ļoti ceru, ka 6dien maukšu uz CSDD (labākajā gadījumā), sliktākajā - jaunnedēļ
Kā arī šodien saskaņota pārbūve (sākumā jau likās, ka nebūs, bet beigās laikam pažēloja) - atliek tik uz CSDD ekspertīzi braukt un tad jau ielās kopā ar pārējiem e36
Praktiski gatavs skatei Jāsaregulē lampas, savirze un ļoti ceru, ka 6dien maukšu uz CSDD (labākajā gadījumā), sliktākajā - jaunnedēļ
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un rudenii ciemos pie maniim
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
malacis es ar nakamo nedelj eju TA... bus labaas sajuutas atkal piesesties pie bmw?dogMa rakstīja:Šodien iepirktas cietās šaras, ekscentriskās pr. plauktu bukses, pr. stabilizatora stieņa bukses, visas pr. lukturu lampiņas, mīzēju sūknītis. Šis tas ielikts, pārējo bik vēlāk
nja.., ir jādabūn vēl cita kantora piekrišana, tam kā auto esi sabūvējis izņemot CSDD?
Pēdējais labojis erda - 26 Apr 2012, 21:39, kopā labots 1 reizi.
Proootams Kaut gan tāpat visu šo laiku braukāju ar e36, bet savs tomēr ir savsKV_ rakstīja:malacis es ar nakamo nedelj eju TA... bus labaas sajuutas atkal piesesties pie bmw?
Orkaans rakstīja:Un rudenii ciemos pie maniim
šitāts arī līdz rudenim paliks?
Nē, nē :) Pēc skates piekrāsos bamperus, brilli, kreiso aizm. spārnu un kādu laiku jau vizināsies :)
Malacis
Drīz jau būs
Drīz jau būs
Ļoti labi. Malacis!
Šooodien beidzot beidzās visa epopeja ar CSDD u.t.t. Pa lielam visa diena no-līdz pa CSDD, bet rezultāts ir
Esmu atpakaļ ielās!
Bildes gan vēlāk, jo nekas īpaši nav mainījies. Pa lielam tagad sākam ķerties sīkumiem klāt, jo to ir gana daudz
Tā kā 5dien tiekamies
Kaifā ir braukt uz 120km/h ar 6l patēriņu
P.S. Patika CSDD inspektora teikums: "Viss ir baigi forši!" Tieši tā! Sajūtas labas, kā arī izbraukāts jau puse Rīgas rajona
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 130