zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 73
- chevron_right
Kas tew atkal nepatīk?poweredgarage rakstīja: tiešām muļķis esi..
Līmlente un plēve loģiski ka ir no būvniecības veikala. Bet to arī var nopirkt jebkurā krāsu veikalā tikai cenas atšķirībā
Nu kāpēc gan man pirkt 3m līmlenti par 5€ un kipa krāsošanas plēvi par 3€ iepakojuma. Ja es to pašu varu paņemt blakus esošajā būvmateriālu veikalā kopā samaksājot 3.5poweredgarage rakstīja:Līmlente un plēve loģiski ka ir no būvniecības veikala. Bet to arī var nopirkt jebkurā krāsu veikalā tikai cenas atšķirībā
Es tev jau atbildēju, ka muļķis esi. Tāpēc.. (tikai pilnīgs āmurgalva var pateikt ka tas ir viens un tas pats,šito lento,ko tu esi nopircis uzreiz vari miskastē izmest.. Pūšot krāsu nopūtīsi to lenti nahuj nost..zurkae36 rakstīja:Nu kāpēc gan man pirkt 3m līmlenti par 5€ un kipa krāsošanas plēvi par 3€ iepakojuma. Ja es to pašu varu paņemt blakus esošajā būvmateriālu veikalā kopā samaksājot 3.5poweredgarage rakstīja:Līmlente un plēve loģiski ka ir no būvniecības veikala. Bet to arī var nopirkt jebkurā krāsu veikalā tikai cenas atšķirībā
Tu kaut reizi pats mūža vispār krāsojis esi? es šo lenti vienmēr izmantoju un viņa ļoti labi turas klāt protams ka 3m turēsies klāt vēl labāk bet man to nevaijg. Ja ir arī tādas līmlentes par 50 centiem kuras tiešām neturas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es tev ieteiktu tik daudz nelikt sīkumus forumā, izdari kaut ko , lai ir ko paradīt, nevis katru sīkumu ko esi nopircis liec iekšā. Baigi neinteresanti skatīties topiku kur sarunas saturs ir " cik liels muļķis ir auto īpašnieks" un kapeiku p****s.
Labak lai runā darbi, nevis mazi sīkumi kas mētājās pa garāžu.
Veiksmi ar krāsošanu un parējiem iecerētajiem darbiem.
Labak lai runā darbi, nevis mazi sīkumi kas mētājās pa garāžu.
Veiksmi ar krāsošanu un parējiem iecerētajiem darbiem.
man jau patik šeit komentāri par to kad ar litru var nokrāsot.
pagajušo nedeļ krāsoju sarkanu sedanu ar visam durvju aillem durvju iekšam aizgaja 3l tikai krāsa
pagajušo nedeļ krāsoju sarkanu sedanu ar visam durvju aillem durvju iekšam aizgaja 3l tikai krāsa
Slēpts saturs: Parādīt
Protams, runa ir par normālu krāsotāju,tādu, kuram vismaz 10+ gadi pieredze..
ar visām durvju ieksām un parējām iekšējām daļām tā arī būtu ka ap 3l
ar visām durvju ieksām un parējām iekšējām daļām tā arī būtu ka ap 3l
šis ļoti labs!
tā ir akrila krāsa?
Šodien visu dienu slipeju otru pusi virsbūve varteikt ir sagatavota atliek pāris sīkumi. Jātiek galā ar sliekšņu uzlikām janoples kautkada veidā nost plēvi no viņām un priekšējais bampers jāsagatavo. Ko darīt ar durvju stoikam krāsot zilas vai actat melnas?
Atstāj melnas. Nav ko provocēt cilvēkus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
visas tās stoikas noņemt uzmanīgi nost un nokrāsot svaigi melnas, es sev semakam visas līstes pārkrāsoju, uzreiz cits skats uz dzīvi
P.S ofic melna matēta krāsa
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
ook, sāk palikt interesanti, gribas redzēt gala rezultātu.
jeeep, atstāj melnus.
jeeep, atstāj melnus.
Tā arī būs jādaraFashion rakstīja:visas tās stoikas noņemt uzmanīgi nost un nokrāsot svaigi melnas, es sev semakam visas līstes pārkrāsoju, uzreiz cits skats uz dzīvi
Ja godīgi pats huinu norāvu nomateju tas stoikas un tad tik sapratu ka tā laikam nevajadzēja darīt
Melnu matētu vai paņem bamperu krāsu, tā arī der.
+++ pietam perfekti turas, melns matēts balons maksā 7.20eur vienības gatves krāsu veikalā.. viss shadowline bija nokrāsots, visi moldingi un visas līstes, viss čotka bija-zzhurka- rakstīja:Melnu matētu vai paņem bamperu krāsu, tā arī der.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …