Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 65
- chevron_right
Kaut kas no brīvdienām...pēc kvalifikācijas pirmais tandēms sanāca ar mūsu foršo V8 Māri Runģi, šai tandēmā sanāca Māri vinnēt un tālāak jau atkal man sakrita tandēms ar Sīko, kur šai reizē man sanāca viņam piekāpties. Beigās palikām top 16
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
video jau laikam atkal nebūs
Ir veselas 15 minūtes video.
Pameklē youtubā, gan jau nebūs grūti atrast.
Pameklē youtubā, gan jau nebūs grūti atrast.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nu jau kas labāks par bildēm,tik žēl ,ka pus video bij jāskatās tev uz kājāmSabinchix rakstīja:bembis e36 rakstīja:video jau laikam atkal nebūs
https://www.youtube.com/watch?v=lrYmYQ6UUYo
Ja atmiņa neviļ, tad V8 vadošajā braucienā uzšāva pa konusu, kā rezultātā 0:10 un aizmugurē esošais var darīt ko grib, taču vadošajā braucienā Sabīne nekļūdījās.Dj Plosky rakstīja:Kā/kāpēc tika vinnēts pirmais tandēms?
No video vnk nevarēja saprast... Pie tam, ja viss bija tā, kā Tu saki, nav saprotams Sabīnes lielais izbrīns pēc uzvarētāja pasludināšanas, ja jau tur viss tik acīmredzami! :)
d[-_-]b
Vajdzēja skatīties un klausītiesDj Plosky rakstīja:Kā/kāpēc tika vinnēts pirmais tandēms?
Riktīgi foršs video!
Bija interesanti.
Taisi vēl līdzīgus, patiesībā katrs no braucējiem, ko tādu varētu kādreiz sakomponēt-interesanti!
Bija interesanti.
Taisi vēl līdzīgus, patiesībā katrs no braucējiem, ko tādu varētu kādreiz sakomponēt-interesanti!
Kurlis rakstīja:Ja atmiņa neviļ, tad V8 vadošajā braucienā uzšāva pa konusu, kā rezultātā 0:10 un aizmugurē esošais var darīt ko grib, taču vadošajā braucienā Sabīne nekļūdījās.Dj Plosky rakstīja:Kā/kāpēc tika vinnēts pirmais tandēms?
Tā arī bija.
Erda paldies..netaisīju es..bet ar Vitalija no driftme palidzibu iztaisijam tadu video..bij planots vel foršâks..bet nu filmetajs nokaveja..tpc tas bus citu reizi..kkad...jo pagaidām vairs nevēlos piedalīties Latvijas organizētajā driftā.. [WINKING FACE]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Vai sanāca tāpat kā ar balonu e36 atklāšanā
Jo?Sabinchix rakstīja:Kurlis rakstīja:Ja atmiņa neviļ, tad V8 vadošajā braucienā uzšāva pa konusu, kā rezultātā 0:10 un aizmugurē esošais var darīt ko grib, taču vadošajā braucienā Sabīne nekļūdījās.Dj Plosky rakstīja:Kā/kāpēc tika vinnēts pirmais tandēms?
Tā arī bija.
Erda paldies..netaisīju es..bet ar Vitalija no driftme palidzibu iztaisijam tadu video..bij planots vel foršâks..bet nu filmetajs nokaveja..tpc tas bus citu reizi..kkad...jo pagaidām vairs nevēlos piedalīties Latvijas organizētajā driftā.. [WINKING FACE]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Jo Sabinei liekas,ka visi pret vinu sazverejushies.pec video noskatisanas ,kur Sabine zaudeja Sikajam ,Sabinei liekas,ka Sikajam ir lenkjis un tiesnesi ir pienjemusi nepareizu lemumu uzvaru atdot sikajam.kjipa siikais par blatu ar tehnisko komisiju sabidijis,ka ljauj braukt street klase ar lenkji.mans komentars-meitenit,Tu brauc labak ka pagasho gad,bet nokap no makonjiem un sac uzvesties,ka sportists,nevis katra reize mekle aizbildinajumus
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …