2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 72
- chevron_right
Ja nebūtu pārspīlēts ar tām bezgaumīgajām uzlīmēm pa visu perimetru, butu interesanti. Šobrīd nagi niez ielikt "Neglītie E36" sadaļā. Bet tā patīk pati ideja nokrāsot plauktus indīgā tonī.
droši, visas iespējas , krāmē jebkurā sadaļā kurā vien Tev sirds kāro
Man vienīgam prasās lielākus diskus vai zemāku auto ??
lieāki diski nebūs, kēpēc priekša nav zemāk, palasi uz atpakaļu, tas 666x runāts jau
bet nu kaut ko domāju.
bet nu kaut ko domāju.
ja nebutu tie karogi un uzlimes uz stikliem un sparna butu tiiri ok bet tagad baigais bardaks
nevienmer vairak ir labak
Instagram INDIGAIS
Jā, tas - ATBALSTU! Jāplēš nost ridlih
es jau nespiežu uz baigo dizaina šedervu .... salīmeju kas patīk un gribās, lai ir. nu par karogiem nekomentēšu.aivis328 rakstīja:ja nebutu tie karogi un uzlimes uz stikliem un sparna butu tiiri ok bet tagad baigais bardaks
vismaz viens treniņš pilnvērtīgi jānobrauc biķeros un tadRudziņš rakstīja:Jā, tas - ATBALSTU! Jāplēš nost ridlih
Man patiik, taas uzliimes ir okay
Nez, man tas neliekas ne skuunis ne noliimeets kaplis.
Dziivee izskataas daudz labaak
a kapec jus nekliedzat uz siiko vai karlo par tam nesimpatiskajam uzlimem,a te jums viss liekas viss slikti????
ar kompatu pa brugji
Gan siikajam gan ridliham manupraat ir labas naklenescipruss18 rakstīja:a kapec jus nekliedzat uz siiko vai karlo par tam nesimpatiskajam uzlimem,a te jums viss liekas viss slikti????
Buutu iedomaajies aatraak, buutu izdarijis taa pat Bet tgt jaadomaa kkas cits lai nebuutu spikoshana:D
lidz tadam limenim, ka citi respektee tevi, un neblauj virsuu par katru lietu, ir janonaak. kads nonaks tur atrak, cits nekad..
...
Labi rūkts, lauva!zuze91 rakstīja:Čalīt , ir cilvēki kurus neaiztiek.
To ka tu kadu nobrauksi, es ticucipruss18 rakstīja:iedod mashinu,es tava vietaa nobraukshu
PaldiesNizars rakstīja:Man patiik, taas uzliimes ir okay
Tapēc, ka viniem tiesam ir driftwagens un ari brauksanas zina man lidz viniem ir ka lidz marsam. Un starp citu, par karrlo auto dazi bimbaja par uzlimemcipruss18 rakstīja:a kapec jus nekliedzat uz siiko vai karlo par tam nesimpatiskajam uzlimem,a te jums viss liekas viss slikti????
Nu sitas meemi episki skaneejaArmando rakstīja:lidz tadam limenim, ka citi respektee tevi, un neblauj virsuu par katru lietu, ir janonaak. kads nonaks tur atrak, cits nekad..
Tik labs... abiem diviemmarux rakstīja:Labi rūkts, lauva!zuze91 rakstīja:Čalīt , ir cilvēki kurus neaiztiek.
tur lidz drifta mashinam ka lidz kjiinai
parast stret stock ar nedaudz lielaku lenjkji un hidreni
parast stret stock ar nedaudz lielaku lenjkji un hidreni
ar kompatu pa brugji
Ja, tikai brauc vini ar saviem ,kipa, stokiem
tak pohuj ka vinji brauc,tas nozime ka tavas uzlimes ir huinja un vinju ir tadas ka man tagad butu jadrochi uz vinjam?
ar kompatu pa brugji
Nu mļe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54