dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 130
- chevron_right
a ko tāds patēriņš?
Dīzeļa reduktors
Ar tādu plakaniski salikt arī var?
Ar pirmo brīvi. Ar otro.. Jābūt ātrumam ap 70-80
kapec tik liela pilna massa nodoklis 90ls?
Bet kopuma apsveicu
Bet kopuma apsveicu
Apsveicu1
Man ar tāds gandarījums,ka esi lielu soli spēris un vari lieliem soļiem virzīties jau noteiktā finiša taisnē ar saviem darbiem!
beidzot esi atkal uz saviem riteņiem apsveicu ar padarīto!
Malaģec vecais! Cerams ka man TA ies tikpat labi kā Tev. Bet nu arī būs tas pats variants - viss samests kopā tikai tā - lai dabūtu uzlīmi, un tad jau pēc tam piekrāsos un pielabos.
Beidzot ielās
Sviecu ar paradisanos ielas
apsveicu,tagad e36.lv gada svinibas vares likt uz stripas
Jūūū' !!! Apsveicu. He, vakar jau tiku pavizināta patīkami kluss bembīts
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Apsveicu Tevi, šitādu lielu apņemšanos katram no mums, man liekas ka Tu esi ļoti gandarīts par šito- apsveicami
Tāpēc, ka agrāk manējais bijis automāts. Jaunās bundžas pilna masa bija krietni zem 1800kg, bet tā kā biju paņēmis pārbūvi, tad reāli teh. pasē mainījās tikai VIN.. Ja es otro reizi tagad ietu tam cauri, viennozīmīgi ņemtu piereģistrēt pa jaunu auto.. Dāāudz vieglāk, kā arī labākVitalx325 rakstīja:kapec tik liela pilna massa nodoklis 90ls?
Bet kopuma apsveicu
Paldies biedri par labajiem vārdiem! Pašam nereālais prieks
Iznākums ir labs, bet ceļš uz iznākumu.. Man vēl nācās pierādīt, ka krāsa ir MELNA, nevis tumši pelēkaRuu rakstīja:Malaģec vecais! Cerams ka man TA ies tikpat labi kā Tev. Bet nu arī būs tas pats variants - viss samests kopā tikai tā - lai dabūtu uzlīmi, un tad jau pēc tam piekrāsos un pielabos.
Beidzot ripo!
Apsveicu ar atgriešanos ielās ar savu, tik dikti loloto, auto!
Apsveicu ar atgriešanos ielās ar savu, tik dikti loloto, auto!
Jāpierod jau ir, bet sajūtas tiešām labas :)
Vinjsh tachu veica tikai virsbuuves mainju ,tapeec arii saglabaajas visi vecie auto dati ,tikai cits shasijas nummurs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bet motoru jau ar tak mainija, kas bija pa iemeslu lai neuztaisitu oficiali par 328i? es saprotu iemeslu kapec seit neviens neko neteiktu par motora mainju, bet Latvijaa jau tomer bik savadak
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …