Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 103
- chevron_right
Zinot Armandu, es teiktu ka tās ir ņeržas skrūves.
P.S. To Armando- Sorry ka nevarēju vairāk palīdzēt. Besī ka pēdējās atvaļinājuma dienās jāslimo.
P.P.S. Labi esi pastrādājis, malacis!
P.S. To Armando- Sorry ka nevarēju vairāk palīdzēt. Besī ka pēdējās atvaļinājuma dienās jāslimo.
paldies visiem par labiem vardiem
auto sodien iestumst maajas garazaa, tagat paris dienas atputishos no autinja un tad jau saksies viss tas process ar salona stlleshanu atpakal
un tad jau auto tiks pacelts jau kartejo reizi un jaunais m3 tilts liksies klat, 6speed kaarba, blokja attieciibas parveide, utt ehh, karoc buus jautri..
valcha- pec kaa spried ka siis ir mikstas kjinieshu skruuves?
buutu ipashi jameklee lai dabutu 4.6grade skruuves, siis ir standarta 8.8 grade m12 skruuves. izmantoju vinjas, jo nau 10.9 pa rokai un ari tur ir parastas vitnes lielie uzgriezhnji otraa pusee, nevis smalkaas kaa oem.
lai nolaustu tris 8.8grade skruuves kur detalja ir cieshi pieskruveta nevis ljurkajas un kura ir pieskruveta ar triis skruvem tuvu vienai pie otras, ir janotiek kautkam tadam, lai pec tam nebutu verts auto labot vairs..
auto sodien iestumst maajas garazaa, tagat paris dienas atputishos no autinja un tad jau saksies viss tas process ar salona stlleshanu atpakal
un tad jau auto tiks pacelts jau kartejo reizi un jaunais m3 tilts liksies klat, 6speed kaarba, blokja attieciibas parveide, utt ehh, karoc buus jautri..
valcha- pec kaa spried ka siis ir mikstas kjinieshu skruuves?
buutu ipashi jameklee lai dabutu 4.6grade skruuves, siis ir standarta 8.8 grade m12 skruuves. izmantoju vinjas, jo nau 10.9 pa rokai un ari tur ir parastas vitnes lielie uzgriezhnji otraa pusee, nevis smalkaas kaa oem.
lai nolaustu tris 8.8grade skruuves kur detalja ir cieshi pieskruveta nevis ljurkajas un kura ir pieskruveta ar triis skruvem tuvu vienai pie otras, ir janotiek kautkam tadam, lai pec tam nebutu verts auto labot vairs..
...
plaukti tak tulit njemsies nost, pagaidam pieskruvets ar ko bija pa rokai, kad liksies virsuu jaunie plaukti tad ari tiks izmantotas v-80 nerzas skruuves.Archizlv rakstīja:Zinot Armandu, es teiktu ka tās ir ņeržas skrūves.
paldies
...
dazas dienas atputos, un atkal kjeros pie darba.
viss no salona puses noslipets, visur brunumi sakopti, visur nepiecieshamajaas vietas apstradats ar skabo grunti, tad ar seam sealer, uzlimets tas bituma drankjis virsuu, jeezinj, pie taa es kartigi nobesijos, vienigais ko vareju uz sitiena dabut bija tas ko uzkausee virsuu, un vins reali jasakarsee lai vispar kautkam kjiptu klaat, un beigas izradijas ka man nau rullits un tad ar rokam maucu
bet nu tas tika sadarits. tad kamer tepikjis vel nau virsuu, visur kur var (slieksnjos, arkaas utt) sapusts ar waxoil.
tad pienaca kaarta vadiem. nomainiti dazi semejuma savienojumi utt salikti visi vadi pa vietam aizsargpannas vadiem virsuu un tepikjis ieksaa.
kautkaa es te tam visam esmu parak kartigi piekjeries klat, tapec tas viss ievelkas. tapec ir pienjemts lemums nesteigties un visu izdarit kaa naakas.
lai nau tuksa runashana viens kadrs ar bardaku
viss no salona puses noslipets, visur brunumi sakopti, visur nepiecieshamajaas vietas apstradats ar skabo grunti, tad ar seam sealer, uzlimets tas bituma drankjis virsuu, jeezinj, pie taa es kartigi nobesijos, vienigais ko vareju uz sitiena dabut bija tas ko uzkausee virsuu, un vins reali jasakarsee lai vispar kautkam kjiptu klaat, un beigas izradijas ka man nau rullits un tad ar rokam maucu
bet nu tas tika sadarits. tad kamer tepikjis vel nau virsuu, visur kur var (slieksnjos, arkaas utt) sapusts ar waxoil.
tad pienaca kaarta vadiem. nomainiti dazi semejuma savienojumi utt salikti visi vadi pa vietam aizsargpannas vadiem virsuu un tepikjis ieksaa.
kautkaa es te tam visam esmu parak kartigi piekjeries klat, tapec tas viss ievelkas. tapec ir pienjemts lemums nesteigties un visu izdarit kaa naakas.
lai nau tuksa runashana viens kadrs ar bardaku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Malacis, gribētos katrā topikā tādu pedantiskumu un mīlestību pret e36 redzēt..
Armando - jopcik kad Tev beigsies šis pedantisms?
Cepuri nost, tiešām ļoti kārtīgs e36 Tev ir!
paldies visiem
renio, ja es neizdaru kautko savam autinjam lidz galam, tas man vislaik duraas acis
renio, ja es neizdaru kautko savam autinjam lidz galam, tas man vislaik duraas acis
...
Šiš varētu būt gadījums kad nebūs vairs ko darīt un viss plānotais būs izdarīts, tad atkal sāksies viss no gala ar jaunām idejām!..
e36
nu hvz
man jau kautkaa neliekas ka es vinju vispar kadreiz pabeigsu
vienu lietu izsvitro no to do lista un divas jaunas tiek pierakstitas klaat.
never ending story..
man jau kautkaa neliekas ka es vinju vispar kadreiz pabeigsu
vienu lietu izsvitro no to do lista un divas jaunas tiek pierakstitas klaat.
never ending story..
...
neliels updeits
nekas nopietns safocets nau.
ir pabuts garazaa, turpinu savu iesakto pedantismu, kaa rezultataa tagat jameklee jauna drosibas josta
tad vel prikols bija, karoc skruveju salonu, iegaju iztabaa paest, iznaku atpakal garazaa un reku sitas te dzivnieks kurs tika redzets pirmo reizi,ieriktejies manaa autinjaa un neka nevareja dabut araa, dabuju sabarot ar vistu lai dabutu vinju laukaa no garazas
tad vel aatri tika ielietas karbas bukses, un ari klokja turoshas rokas gala bukse.
nekas nopietns safocets nau.
ir pabuts garazaa, turpinu savu iesakto pedantismu, kaa rezultataa tagat jameklee jauna drosibas josta
tad vel prikols bija, karoc skruveju salonu, iegaju iztabaa paest, iznaku atpakal garazaa un reku sitas te dzivnieks kurs tika redzets pirmo reizi,ieriktejies manaa autinjaa un neka nevareja dabut araa, dabuju sabarot ar vistu lai dabutu vinju laukaa no garazas
tad vel aatri tika ielietas karbas bukses, un ari klokja turoshas rokas gala bukse.
...
Varēji paturēt suncīti
tada doma bija, miils sunic tas bij.
taa seit ir populara lieta fermeru starpaa, tiklidz tie aitu sunji nevar vairs redzet, dzirdet vai ka savaak nedara savu funkciju, vini aizved vinju taa talak no majam un pamet. diemzeel taa tas seit notiek..
taa seit ir populara lieta fermeru starpaa, tiklidz tie aitu sunji nevar vairs redzet, dzirdet vai ka savaak nedara savu funkciju, vini aizved vinju taa talak no majam un pamet. diemzeel taa tas seit notiek..
...
Tāda doma bij...tālāk? Stāsts aprāvās
To buksi lēji jau m3 kārbas pārslēdzēja rokai? Ljoti interesē, kāds būs rezultāts, vai cietība palielinās..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
redz suns pat neies kurā katrā bmw gulēt arī interesē kāda būs gala cietība tā buksēm par darbiem protams
suni atstāji sev?!
byrbyr rakstīja:Tāda doma bij...tālāk? Stāsts aprāvās
nu nau jau ko stastit, mopsic tika pabarots ar vistu un vins devas talak savas gaitas. pirms vins gaaja prom, jautajoshi paskatijas man acis, bet nu nevar njemt tagat, ipashi kad mazins bernins majas..erda rakstīja:suni atstāji sev?!
jaa sis ovalaas bukses naak evo karbai. oem buksite maksaa kautkadus 3 eiro, bet es gribeju perfektu saderibu ar tam sieninjam kur vinja iet ieksaa, sitaa ir uztaisita vienk perfekti 25mm un bukse iekljausies savaa vietaa (karbaa). sitaa bukse atbild par klokja lurkashanos uz saniem.Shreks rakstīja:To buksi lēji jau m3 kārbas pārslēdzēja rokai? Ljoti interesē, kāds būs rezultāts, vai cietība palielinās..
vareja vinju panjemt no uuc pa 50 dolariem es izvelejos uztaisit pats
tiklidz bus notestets taa padoshu zinju bija testetajs pieteicies, bet pagaidam talak par to nau tiktsBurns rakstīja:redz suns pat neies kurā katrā bmw gulēt arī interesē kāda būs gala cietība tā buksēm par darbiem protams
...
Vienreiz pabaroji, tagad sargās tavu e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54