Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 65
- chevron_right
Palabošu, ka ja vadošais braucējs kļūdās pirmais, tad tas, ko dara aizmugurējais, vairs nav no svara. Ja sekojošais pirmais sagriežas, tad tāpat ir 10:0Sabinchix rakstīja:Tā arī bija.Kurlis rakstīja:
Ja atmiņa neviļ, tad V8 vadošajā braucienā uzšāva pa konusu, kā rezultātā 0:10 un aizmugurē esošais var darīt ko grib, taču vadošajā braucienā Sabīne nekļūdījās.
Erda paldies..netaisīju es..bet ar Vitalija no driftme palidzibu iztaisijam tadu video..bij planots vel foršâks..bet nu filmetajs nokaveja..tpc tas bus citu reizi..kkad...jo pagaidām vairs nevēlos piedalīties Latvijas organizētajā driftā.. [WINKING FACE]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Un sabīn', LT driftā jau problēmas tās pašas, tik nesaprotamāk visi runā, grūtāk mēģināt savu taisnību pierādīt.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
LT driftā man liekas vispār viss ir bez noteikumiem. Visi mauc bez motora pārsegiem, vaļā logiem utt.
p.s. Apskatījos to video un braucienu pret siiko. Nu nezinu, abi braucieni +/- vienlīdzīgi, un īsti nevienā brīdī nemanīju, ka siikajam, ja arī bija, kaut ko baigi palīdzētu leņķis. Nemanīju situāciju, kurā tur dikti leņķis ko mainītu vai vispār tiktu izmantots. Pēc video spriežot - siikais nobrauca mazliet labāk. Tiesnešiem vispār pavaicāji kāda ir punktu starpība utt? Jo pēc video spriežot ļoti lielai starpībai nevajadzēja būt.
Uz sačiem dabū divas GoPro, pieliec vienu priekšā, tā lai redz haubi un priekšējo braucēju un aizmugurē, tā lai redz pakaļu un sekotāju. Varēsi pēc tam mājās skatīt normālus video un analizēt savas/citu kļūdas un braukšanu.
Progress ir, tā turpināt!
p.s. Apskatījos to video un braucienu pret siiko. Nu nezinu, abi braucieni +/- vienlīdzīgi, un īsti nevienā brīdī nemanīju, ka siikajam, ja arī bija, kaut ko baigi palīdzētu leņķis. Nemanīju situāciju, kurā tur dikti leņķis ko mainītu vai vispār tiktu izmantots. Pēc video spriežot - siikais nobrauca mazliet labāk. Tiesnešiem vispār pavaicāji kāda ir punktu starpība utt? Jo pēc video spriežot ļoti lielai starpībai nevajadzēja būt.
Uz sačiem dabū divas GoPro, pieliec vienu priekšā, tā lai redz haubi un priekšējo braucēju un aizmugurē, tā lai redz pakaļu un sekotāju. Varēsi pēc tam mājās skatīt normālus video un analizēt savas/citu kļūdas un braukšanu.
Progress ir, tā turpināt!
Bļ** cipruss tu beidzot beigsi Dir** un izdomāt savus stāstus??cipruss18 rakstīja:Jo Sabinei liekas,ka visi pret vinu sazverejushies.pec video noskatisanas ,kur Sabine zaudeja Sikajam ,Sabinei liekas,ka Sikajam ir lenkjis un tiesnesi ir pienjemusi nepareizu lemumu uzvaru atdot sikajam.kjipa siikais par blatu ar tehnisko komisiju sabidijis,ka ljauj braukt street klase ar lenkji.mans komentars-meitenit,Tu brauc labak ka pagasho gad,bet nokap no makonjiem un sac uzvesties,ka sportists,nevis katra reize mekle aizbildinajumus
Es neesmu neko tādu teikusi par nepareizu lēmumu!!! Biju rakstījusi, ka man ir apriebusies tā čomošanās starp tehniskajiem un dalībniekiem....un beidzot gribēju, lai pievērš uzmanību tam arī, ka vajadzētu pārbaudīt lenķi street klasei pirms katras gonkas. Un nevis tur ai ja tas ir mans čoms, tad jau viņam tur viss ir kārtībā ar mašīnu varam nepārbaudīt vispār.
Kapēc nepiedalīšos pagaidām LV driftā, jo man ir apnikusi tā attieksme no orgiem, ir šādas tādas lietas, ko daudzi noklusē, bet es vnk saku kā ir. Tapēc esmu sliktā, bet nu tādu attieksmi gan es nevēlos saņemt. Tāpēc es labāk braukšu uz LT un EST, kur pretī saņemt var superīgu attieksmi un uzmudrinājumu tālākai dalībai driftā.
Un neizdomājiet atkal teikt, ka es tagad nebraukšu dēļ tā ka man likās, ka sīkais vinnēja jo bij lenķis. NĒ!!! Ir vēl daudzas lietas, ko drifta sapulcē vnk nebija laika visu izteikt un tapēc arī ir tā kā ir.
Protams viss vēl var mainīties, ja mainīsies attieksme no organizatoru puses. Pēc tā, kad būšu izteikusi visu
, kas ir sakrājies dēļ kā es nevēlos piedalīties vairāk.
Saki skaļi kas ir tās lietas no orgu puses, lai mēs visi zinām!
Oh god, kāds zaudējums latvijas driftam.. :( Sad day.
Nu būs prieks džekiem mazāk konkurences. Un orgiem mazāk stresa no meitenes, kura neklusē, bet gan saka visu.
Un tās lietas, gan lai paliek drifta pusē. Šeit netaisos visu izklāstīt.
Un tās lietas, gan lai paliek drifta pusē. Šeit netaisos visu izklāstīt.
Blje sabine,tev vel mates piens uz luupam drifta pasaulee,bet uzvedies kaa pro braucejs
NOLAIES NO MAKONJIEM
Es bez iemesla nedirshu.nav shaubu,ka Tu beidzot mashinu sanslidee vari notureet,bet Tu esi vel zaljsh gurkjis,lai vispar sapulcee muti vertu valjaa!!
Kapec citiem nav iebildumu,tikai tev kkadas mistiskas problemas nu jau pret orgiem un tiesneshiem??
Maksa 500 euro un iesniedz sudzibu sacikstes un lai tiesneshi velreiz parbauda un nebus problemas un neskaidribas
NOLAIES NO MAKONJIEM
Es bez iemesla nedirshu.nav shaubu,ka Tu beidzot mashinu sanslidee vari notureet,bet Tu esi vel zaljsh gurkjis,lai vispar sapulcee muti vertu valjaa!!
Kapec citiem nav iebildumu,tikai tev kkadas mistiskas problemas nu jau pret orgiem un tiesneshiem??
Maksa 500 euro un iesniedz sudzibu sacikstes un lai tiesneshi velreiz parbauda un nebus problemas un neskaidribas
ar kompatu pa brugji
ens rakstīja:Oh god, kāds zaudējums latvijas driftam.. :( Sad day.
nav jau daudz to drifta meiteņu mums lv, jāsargā tās kas ir!
PS. mosh Podzina arī kādā brīdī atgriezīsies drifta amatiera lauciņā!?
Zini ko Cipruss, ja tu nezini kār'tigi visas lietas par ko kas kā, navajag gudri dir**.
Tas, ka esmu jaunā driftā nenozīmē ka ir tā jāizturas gan pret mani, gan pret citiem. Tas viss ir ne tikai attieksmē tikai pret mani.
Tas, ka esmu jaunā driftā nenozīmē ka ir tā jāizturas gan pret mani, gan pret citiem. Tas viss ir ne tikai attieksmē tikai pret mani.
Sabīne ir lielisks piemērs, kā ar darbu un treniņiem var panākt rezultātu. Tas, ka pēdējās 3 sacensībās viņa ir stabili kvalificējusies un pat uzvarējusi 2 tandēmu braucienus, liecina tikai par to, ka viss notiek pareizā virzienā.
Pēc 4 posmiem Sabīne no 43 mašīnām ir 13. vietā un tā nav nejaušība.
Tā ka visiem bļāvējiem ieteiktu reizēm paklusēt un novērtēt, ka mums drifta saimē brauc arī kāda daiļā dzimuma pārstāve, kura "iekabina" lielai daļai čaļu
Galvenais nepadoties un cīnīties tālāk
Tā ka visiem bļāvējiem ieteiktu reizēm paklusēt un novērtēt, ka mums drifta saimē brauc arī kāda daiļā dzimuma pārstāve, kura "iekabina" lielai daļai čaļu
Burvis rakstīja:Sabīne ir lielisks piemērs, kā ar darbu un treniņiem var panākt rezultātu. Tas, ka pēdējās 3 sacensībās viņa ir stabili kvalificējusies un pat uzvarējusi 2 tandēmu braucienus, liecina tikai par to, ka viss notiek pareizā virzienā.
Paldies, novērtēju visu teikto!!
Vārds "stabili" un aptīšanās pirmajā tandēmā īsti nav savietojami..Burvis rakstīja:Sabīne ir lielisks piemērs, kā ar darbu un treniņiem var panākt rezultātu. Tas, ka pēdējās 3 sacensībās viņa ir stabili kvalificējusies un pat uzvarējusi 2 tandēmu braucienus, liecina tikai par to, ka viss notiek pareizā virzienā.
Ko???ens rakstīja:Vārds "stabili" un aptīšanās pirmajā tandēmā īsti nav savietojami..Burvis rakstīja:Sabīne ir lielisks piemērs, kā ar darbu un treniņiem var panākt rezultātu. Tas, ka pēdējās 3 sacensībās viņa ir stabili kvalificējusies un pat uzvarējusi 2 tandēmu braucienus, liecina tikai par to, ka viss notiek pareizā virzienā.
Sabin, es nesaprotu, kas Tev liek domat, ka ir kaut kada veida comosanas starp tehniskajiem un dalibniekiem???
Kas ir tas, kas uz to norada???
Pa lielam, ja Tev liekas, ka ir kaut kada comosanas, tad Tu ari drosi to vari darit, kas to liedz?
Neko nebraucu virsu.
Patiesam cepuri nost, par apnemibu un centibu.
Kas ir tas, kas uz to norada???
Pa lielam, ja Tev liekas, ka ir kaut kada comosanas, tad Tu ari drosi to vari darit, kas to liedz?
Neko nebraucu virsu.
Patiesam cepuri nost, par apnemibu un centibu.
Pēdējais labojis Pacha - 21 Jūl 2015, 10:46, kopā labots 1 reizi.
visās sacīkstēs ir negodīgums,tas nav nekas slikts,jauniņā driftā un gribi jau uzreiz vinēt! turpini vien piedalīties gan jau sanāks
Džeki es nesaku, ka gribu vinnēt uzreiz. Nav man tās pieredzes tik lielas uutt..
Pacha, es jau sapulcē par to iesāku runāt, un pretī vakarā saņēmu cērtienu ka es esot stukačs.
(Ja nebūtu pati blakus stāvējusi un visu redzējusi un dzirdējusi..tehniskajā komisijā, tad nebūtu nemaz cēlusi augšā šo tēmu)
Nu īsāk sakot, veram ciet šo tēmu un viss. Kad visu izrunāšu un izteikšu orgiem, tad arī būs miers no manas puses. (drīz arī būs sarunāta sapulce, tākā viss chill)
Pacha, es jau sapulcē par to iesāku runāt, un pretī vakarā saņēmu cērtienu ka es esot stukačs.
(Ja nebūtu pati blakus stāvējusi un visu redzējusi un dzirdējusi..tehniskajā komisijā, tad nebūtu nemaz cēlusi augšā šo tēmu)
Nu īsāk sakot, veram ciet šo tēmu un viss. Kad visu izrunāšu un izteikšu orgiem, tad arī būs miers no manas puses. (drīz arī būs sarunāta sapulce, tākā viss chill)
Sabine es zinu vairak neka Tu vari iedomaties.neuztver visu ka uzdirsienu,bet savaldies nedaudz.nejau es kluba chata sevi pazemoju
ar kompatu pa brugji
Čaļi, vnk ir jāsaprot, ka daļā dzimuma pārstāvēm ir cita psihika un domāšana (citām vairāk, citām mazāk) un visas tās pretenzijas (no kādiem apsvērumiem tās rodas) utt mums vnk nesaprast (kas precēts, tas sapratīs)! Bet nu kā saka, vismaz kkas savādāks (mūsu driftā)! :)
P.S. Ja grib turpmāko progresu, tad iesaku nepalaist arī Latvijas posmus, un ja te arī ir kkādas lielās sazvērestības, tad tas tikai padarīs Tevi stiprāku kā sportistu, jo ja kko vinēsi šeit, tad LT un EST visi vnk atpaliks pa apli!
P.S. Ja grib turpmāko progresu, tad iesaku nepalaist arī Latvijas posmus, un ja te arī ir kkādas lielās sazvērestības, tad tas tikai padarīs Tevi stiprāku kā sportistu, jo ja kko vinēsi šeit, tad LT un EST visi vnk atpaliks pa apli!
d[-_-]b
Sabinchix rakstīja:Bļ** cipruss tu beidzot beigsi Dir** un izdomāt savus stāstus??cipruss18 rakstīja:Jo Sabinei liekas,ka visi pret vinu sazverejushies.pec video noskatisanas ,kur Sabine zaudeja Sikajam ,Sabinei liekas,ka Sikajam ir lenkjis un tiesnesi ir pienjemusi nepareizu lemumu uzvaru atdot sikajam.kjipa siikais par blatu ar tehnisko komisiju sabidijis,ka ljauj braukt street klase ar lenkji.mans komentars-meitenit,Tu brauc labak ka pagasho gad,bet nokap no makonjiem un sac uzvesties,ka sportists,nevis katra reize mekle aizbildinajumus
Es neesmu neko tādu teikusi par nepareizu lēmumu!!! Biju rakstījusi, ka man ir apriebusies tā čomošanās starp tehniskajiem un dalībniekiem....un beidzot gribēju, lai pievērš uzmanību tam arī, ka vajadzētu pārbaudīt lenķi street klasei pirms katras gonkas. Un nevis tur ai ja tas ir mans čoms, tad jau viņam tur viss ir kārtībā ar mašīnu varam nepārbaudīt vispār.
Kapēc nepiedalīšos pagaidām LV driftā, jo man ir apnikusi tā attieksme no orgiem, ir šādas tādas lietas, ko daudzi noklusē, bet es vnk saku kā ir. Tapēc esmu sliktā, bet nu tādu attieksmi gan es nevēlos saņemt. Tāpēc es labāk braukšu uz LT un EST, kur pretī saņemt var superīgu attieksmi un uzmudrinājumu tālākai dalībai driftā.
Un neizdomājiet atkal teikt, ka es tagad nebraukšu dēļ tā ka man likās, ka sīkais vinnēja jo bij lenķis. NĒ!!! Ir vēl daudzas lietas, ko drifta sapulcē vnk nebija laika visu izteikt un tapēc arī ir tā kā ir.
Protams viss vēl var mainīties, ja mainīsies attieksme no organizatoru puses. Pēc tā, kad būšu izteikusi visu
, kas ir sakrājies dēļ kā es nevēlos piedalīties vairāk.
Tie taču ir Latvieši, dari ko darīdama, bez uzdirsieniem neiztikt. Skauģi, nekas vairāk...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 65