540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- chevron_right
Nezinu, ko te cepās tā cilvēki.
Melnajā kūtī viss ir labi, tur ar Kļaviņa pedantiskumu pieiets katrai skrūvītei. Motors ir pilnīgi mazākā lieta, ņemot vērā, kādā stāvoklī ir foruma vidējās žurkas bundža un salons.
Melnajā kūtī viss ir labi, tur ar Kļaviņa pedantiskumu pieiets katrai skrūvītei. Motors ir pilnīgi mazākā lieta, ņemot vērā, kādā stāvoklī ir foruma vidējās žurkas bundža un salons.
+1 neredzu jēgu izbrīnai par šo maiņu,labāk būtu priecājušies,ka abi auto paliek LV, jo daudzi forši,skaisti auto, aiziet uz ārzemēm,jo LV nav pircēju tiem. Apsveicu ar maiņunormāls čalis rakstīja:Nezinu, ko te cepās tā cilvēki.
Nu varēji nopirkt no Klavina, nebūtu mēnesis jāgaida..Emteks rakstīja:Par cik tirgosi šo pēc mēneša ?
Bet ja nopietni domaju auto vel paliks kādu laiku pie manis, loti patīkams eksemplārs.
e36
viens aizgāja ar pieredzi, otrs ar S50B30
Abi ir ieguvēji, tik nesaprotu kapēc uz ziemu, jo viss drīzāk abi BMW ziemu pavadīs iekštelpās.
- ikey07
Tāpēc ka vasaras ratus jādatavo ziemā!
Tieši tā
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
edzis rakstīja:Es jau ne tādā ziņā, tas 2.0 ikdienai pilnīgo pietiekams motors, nevajag pat nekādu 2.8 likt540i rakstīja:edzis rakstīja:Ja tā ir tiesa, tad sliktākā apmaiņa kādu esmu redzējis. Emka pret 2.0
Ielikt lielaku dveseli var ne tikai sedanā, bet arī kutinā, bet pagaidām tas trakums ir pazudis. Savajadzējās vel vienu auto ar racionalaku ikdienas pielietojumu. Spriest par kaut kādas nainas prātigumu domāju tiesīgi ir tikai auto īpašnieki.
Vienkārši manos uzskatos tavs auto bija daudz vērtīgāks par šo, bet lai labi ripo.
cik tavos uzskatos nozīmē "daudz" naudas izteiksmē?!
Vienozīmīgi, kūtiņa ir mega laba, viena no dažām mašīnām, kas uz mani ir atstājusi ļoti paliekošu iespaidu kā akurāta un ļoti "garšīga" mašīna, gan interjērā, gan no ārpuses!
sedans pievelk tikai ar motoru! Nesaku, ka ir neglīts, tomēr kā e36 entuzistam melnā kūts nr 1.
domāju, ka abi lietotāju jūtās apmierināti, jo ieguvuši īpašumā vērtīgas "spēļmantiņas"!
Ja kādam ir nopietna interese var piedāvāt ciparu PM. Tauta bez stresa lūdzu,auto nāk un iet, tikai manta..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
3k eur bet ar normālu motoru nevis to tosola sildītāju
labākais interneta warriors
Kas tam e36 īsti ir par problēmu, ka visi nopērk un tulīt kratās vaļā ? Un varat man nedirst par to, ka viss ir ok.
Jo viņš ir gatavs, tur nav ko darīt.
Nēnu labi Dogmam gan būtu kodarīt ,bet tiem kas nav fānāti vai pedanti tur nav ko darīt.
Nēnu labi Dogmam gan būtu kodarīt ,bet tiem kas nav fānāti vai pedanti tur nav ko darīt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ja nu vien swapot lielāku motoru, bet arī īsti jēgas nav, jo tas B20 ir tuvu ideālam
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kādam mazohistam jābūt, lai nopirktu pilnīgu miskasti un tad grūstu naudu remontos ? Mani interesē nopirkt maksimāli labu mašīnu bez kasjakiem, lai varu ar to braukt un turpināt uzturēt labā stāvoklī.ValtersZ rakstīja:Jo viņš ir gatavs, tur nav ko darīt.
ahhh, ja es dzīvotu LV
Nesapratīsi, tas tāds dzīvesveids.Emteks rakstīja:Kādam mazohistam jābūt, lai nopirktu pilnīgu miskasti un tad grūstu naudu remontos ? Mani interesē nopirkt maksimāli labu mašīnu bez kasjakiem, lai varu ar to braukt un turpināt uzturēt labā stāvoklī.ValtersZ rakstīja:Jo viņš ir gatavs, tur nav ko darīt.
Autinam, viss ir cotka, necelas roka pa ziemu braukt ar vinu, bet ja neviens nepieteiksies, šis brauks arī ziemās.
e36
Nevar saprast atbalstīt vai aizrādīt540i rakstīja:...šis brauks arī ziemās.
Da labi?! Tādu kūti pa ziemu?540i rakstīja:Autinam, viss ir cotka, necelas roka pa ziemu braukt ar vinu, bet ja neviens nepieteiksies, šis brauks arī ziemās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- chevron_right