Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 70
- chevron_right
Akumulātoru centrā ir vēl daudz vieglāki sporta aķīši ko izmanto ātrlaivām. Tik nez vai kādam gribēsies to piķi izmest
Iemet 44aH 11kg parasto Vartiņu
Es tak nepirkšu, tā tikai skatos, siekalas laižu. Ir daudz cits, kas jānopērk, jāuzlabo.A_C rakstīja:Akumulātoru centrā ir vēl daudz vieglāki sporta aķīši ko izmanto ātrlaivām. Tik nez vai kādam gribēsies to piķi izmest
Cik "'lēti" šis ir?
Rekur bez dārga šipinga.vitjazz rakstīja:Cik "'lēti" šis ir?
https://www.braillebattery.co.uk/index. ... weight_agm
200 eur nav dārgi aķim, pašlaik man šads ir izglābis vienu gonku.
Vēl interesanta lieta ir quick disconnect.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ko tas quick disconnect dara?
izskatās ka vari pats ātri atklipsēt/atvienot, un nav jāskrūvē.
Es nevienu nepirktu no šī saraksta, tajā paša cenā nāk Sparco, QSP.Ekimons rakstīja:Paliels piedāvājums http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... ath=55_544
Kāds pastāsta man, ja uzlieku šķiedras sunroof delete, tad ko man TA pateikts?
Zaļais dosies šodien uz izjaukšanu.
Jaunais kuzavs lēnām tiks gatavots. Ir kādi labi ieteikumi ko un kā darīt ar jauno kuzavu?
Jaunais kuzavs lēnām tiks gatavots. Ir kādi labi ieteikumi ko un kā darīt ar jauno kuzavu?
Pāris reizes esmu gājis ar sunroof delete - rūsainu plāksni, neko neteica, neko nejautājuriebeklis rakstīja:Kāds pastāsta man, ja uzlieku šķiedras sunroof delete, tad ko man TA pateikts?
Tiec vaļā no visas liekās izolācijas.
Tiec vaļā no visa liekā.
Atstāj tikai minimumu.
Tiec vaļā no visa liekā.
Atstāj tikai minimumu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas vairāk kā skaidrsValtersZ rakstīja:Tiec vaļā no visas liekās izolācijas.
Tiec vaļā no visa liekā.
Atstāj tikai minimumu.
Es biju domājis vairāk ko šādu, sakārtot vadus smuki un smuki nostiprināt izplūdi.
Ir kāds testējis?
Es pats personīgi izvairītos no jebkuras Bardahl produkcijas, bet varbūt tas sūds nav nemaz tik slikts. Nezinu.
pilnīgs fufelis, ja puikas evuškā lej parastu antifrīzu, tad domāju ka kaut kāds bardahl superlīdzeklis točna dzīvē neko nemainīs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 70