Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 103
- chevron_right
Par to, kur vinja naak un par ko atbild jau viss skaidrs, pats sev uzsuutiju jaunu prieksh jaunaas kaarbas, bildee ik nevareeja saprast ir vai nav ovaala
Shitaa sanaak buus cietaaka nekaa OEM?
Shitaa sanaak buus cietaaka nekaa OEM?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
jap, cietaka un cieshaka.
kaa jau agrak rakstiju, gribu precizu un tieshu parlegsanos un lai klokjis iet tikai tur kur vinjam jaiet
kaa jau agrak rakstiju, gribu precizu un tieshu parlegsanos un lai klokjis iet tikai tur kur vinjam jaiet
...
Nu Tev ar bundžu ir daudz vairāk darba. Bet forši paskatīties kāda cita ieguldīto darbu.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
jup, bet pozitivais ir tas, ka kad bus viss sataisits tad bus uz ilgaku laiku, ja nebus visadi aareji bojashanas apstaklji, tfu tfu tfu
...
vakar atnaca mana ziemassvetku davana nee ne nakoso, bet pagajusho ziemssvetku
kurjers beidzot atstiepa pacinju no schmiedmann.
tik nakamreiz gan es padomashu divreiz ko un kaa pirkt, jo pa so neko aizgaja kaukadi gandriz 160 eiro
bus japamegjina vecos blivslegus aizsutit lai nokope, taa vien liekas ka reali pikji varetu taisit uz tiem
pacinjas saturs;
evo karbas visi tris blivslegi, jauns izejoshaa flancha uzgrieznis (tas naaca komplektaa ar lielo blivslegu), 4 plastmasas speicerishi karbai , aizmugurejaa tilta lielas skruves, karbai jauns briideritis un taa sliede, ka ari jauna nakleika karbai
tagat tik jauztaisa jauns shifterstienis kjip sporta un bus gatavs stellet visum kopa.
kurjers beidzot atstiepa pacinju no schmiedmann.
tik nakamreiz gan es padomashu divreiz ko un kaa pirkt, jo pa so neko aizgaja kaukadi gandriz 160 eiro
bus japamegjina vecos blivslegus aizsutit lai nokope, taa vien liekas ka reali pikji varetu taisit uz tiem
pacinjas saturs;
evo karbas visi tris blivslegi, jauns izejoshaa flancha uzgrieznis (tas naaca komplektaa ar lielo blivslegu), 4 plastmasas speicerishi karbai , aizmugurejaa tilta lielas skruves, karbai jauns briideritis un taa sliede, ka ari jauna nakleika karbai
tagat tik jauztaisa jauns shifterstienis kjip sporta un bus gatavs stellet visum kopa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
visus 3 kārbas brīvslegus pirms kāda laika pirku zem 15ls. OEM tur gan par viņiem bijakaut kādi kosmosa cipar
tam ticu, ja es vinjus aizsutitu nokoppet, ar domaju kadus max 25-30eiro pa vinjiem nokastu, bet taa par siem oem samaksaju 82 eiras tapec jau teicu ka reali varetu saakt vaarities uz vinjiem, jo reali jau oem vai non oem, atskiribas jau nebus.
...
iegāju gultņu bodē ar izmēriem, mazais 1.35 Eur, kardāna saļņiks bija dārgs, ja nemaldos ~7.00 Eur un dzinēja pusē ap 2 eur
Savā laikā sūtīju oem, bet sapratu, ka nav jēga ja saļņiki sastāda kārbas cenu un kārba jāmaina 2x gadā
Savā laikā sūtīju oem, bet sapratu, ka nav jēga ja saļņiki sastāda kārbas cenu un kārba jāmaina 2x gadā
nu evo karbas cenu jau vinji nesastada, bet nu apmeram tev taisniba. taa ari ir, non oem blivslegi maksaa tiesam leeti un kvalitate ja salidzina venu ar otru-varteikt neackiras
...
Katrā ziņā es sūtiju OEM jo te aftērmārket man nepiedāvāja. Hvz moška kaut kādā Dublinā vai Korkā jau var dabūt.
gatavus aftermarketa varbut seit nevar nopirkt, bet nokopet vecos gan var
...
sodien sanjemta pacinja no lietotaja aivis328. velreiz paldies vecit
oem pdc ar visiem moldingiem, pasaptumsojoshais spogulis garakam kraanam, un drosibene, lai aizvietotu manejo, kuru es zinot ka labak nevert valjaa tomer atveru kaa arii apsikas idealaa stavoklii. sitas miikstas apsifkas es esmu gribejis kops sii e36 iegades, nekad nebija sanacis traapit uz idealam un tiesi sii varianta apsifkaam. parasti visur bija parastaas, nez laikam kaukada extra sijaa galaa vinjas skaitas
ari kads kadrs.
ps. bildes reali iesuukaa bet saprast var
oem pdc ar visiem moldingiem, pasaptumsojoshais spogulis garakam kraanam, un drosibene, lai aizvietotu manejo, kuru es zinot ka labak nevert valjaa tomer atveru kaa arii apsikas idealaa stavoklii. sitas miikstas apsifkas es esmu gribejis kops sii e36 iegades, nekad nebija sanacis traapit uz idealam un tiesi sii varianta apsifkaam. parasti visur bija parastaas, nez laikam kaukada extra sijaa galaa vinjas skaitas
ari kads kadrs.
ps. bildes reali iesuukaa bet saprast var
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Jautājums par parkingiem ..?
Cik izmaksāja un kur vispār atrast tadas?
Tieši oem.
Cik izmaksāja un kur vispār atrast tadas?
Tieši oem.
es pat nezinu cik pie jums tads maksaa, es panjemu pa 80 eiro.
vismaz kad sieva ripinas ar manu bembiti pus drosak man ap sirdi
vismaz kad sieva ripinas ar manu bembiti pus drosak man ap sirdi
...
Lai uzstādītu parkingus vēl vajadzēs pareizo ''gongu'' ar vairākām štekera vietām.
Apšivkas izskatās lieliskā stāvoklī
Prieks ka esi apmierinats ar precem :)
Jaa apsifkas tiesam tada laba stavokli vel nebiju te redzejis
Jaa apsifkas tiesam tada laba stavokli vel nebiju te redzejis
Instagram INDIGAIS
šie vaitad ir vairāku veidu? cik redzēts, visiem ir bijis ar 4 kontaktiem.psih-arno rakstīja:Lai uzstādītu parkingus vēl vajadzēs pareizo ''gongu'' ar vairākām štekera vietām.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53