Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 65
- chevron_right
Es te negluži pa tēmu bet tomēr pasaki pie reizes lai veido baudāmu konfigurāciju skatītajiem man piemeram nevel skatities 10sek. BraucienusSabinchix rakstīja:Džeki es nesaku, ka gribu vinnēt uzreiz. Nav man tās pieredzes tik lielas uutt..
Pacha, es jau sapulcē par to iesāku runāt, un pretī vakarā saņēmu cērtienu ka es esot stukačs.
(Ja nebūtu pati blakus stāvējusi un visu redzējusi un dzirdējusi..tehniskajā komisijā, tad nebūtu nemaz cēlusi augšā šo tēmu)
Nu īsāk sakot, veram ciet šo tēmu un viss. Kad visu izrunāšu un izteikšu orgiem, tad arī būs miers no manas puses. (drīz arī būs sarunāta sapulce, tākā viss chill)
Maziņā, nemet plinti krūmos, un noteikti nepamet visu. Tev lieliski sanāk, un Tevi atbalsta ļoti daudzi, neņem pierē tos godīgos/negodīgos, lai jau ir! Galvenais dari to kas Tev patīk un priecē, tad arī būs vislabākais rezultāts. Ja ņemsi poe sirds katru negodību, tad nekur tālu netiksi!
Bet Tu noteikti tiksi!, tamdēļ smaidi un uzgriez nelabvēļiem muguru!
Mca mca mca buwchazzZ sawļe*... Xoxo #bmwgirls #driftgirls #zajibalšitādashujņasifa rakstīja:Maziņā, nemet plinti krūmos, un noteikti nepamet visu. Tev lieliski sanāk, un Tevi atbalsta ļoti daudzi, neņem pierē tos godīgos/negodīgos, lai jau ir! Galvenais dari to kas Tev patīk un priecē, tad arī būs vislabākais rezultāts. Ja ņemsi poe sirds katru negodību, tad nekur tālu netiksi!
Tad kad vinnēji siiko tad lēkāji kā aizdegusies viss bija vienalga leņķis, tiesneši, komisija, čomi viss vienalga, visi citi bija lūzeri, dirsēji un krēslos pirdēji. Tagad visa pasaule slikta uz visiem apvainojusies pat nebrauks vairs. Cmoooon! Pat autosportā drāmu ievilks.
KristapsIS rakstīja:Mca mca mca buwchazzZ sawļe*... Xoxo #bmwgirls #driftgirls #zajibalšitādashujņasifa rakstīja:Maziņā, nemet plinti krūmos, un noteikti nepamet visu. Tev lieliski sanāk, un Tevi atbalsta ļoti daudzi, neņem pierē tos godīgos/negodīgos, lai jau ir! Galvenais dari to kas Tev patīk un priecē, tad arī būs vislabākais rezultāts. Ja ņemsi poe sirds katru negodību, tad nekur tālu netiksi!
Tad kad vinnēji siiko tad lēkāji kā aizdegusies viss bija vienalga leņķis, tiesneši, komisija, čomi viss vienalga, visi citi bija lūzeri, dirsēji un krēslos pirdēji. Tagad visa pasaule slikta uz visiem apvainojusies pat nebrauks vairs. Cmoooon! Pat autosportā drāmu ievilks.
Brauc ar velo tālāk
Tapēc es dzīvē esmu tik īgns.ifa rakstīja:KristapsIS rakstīja:Mca mca mca buwchazzZ sawļe*... Xoxo #bmwgirls #driftgirls #zajibalšitādashujņasifa rakstīja:Maziņā, nemet plinti krūmos, un noteikti nepamet visu. Tev lieliski sanāk, un Tevi atbalsta ļoti daudzi, neņem pierē tos godīgos/negodīgos, lai jau ir! Galvenais dari to kas Tev patīk un priecē, tad arī būs vislabākais rezultāts. Ja ņemsi poe sirds katru negodību, tad nekur tālu netiksi!
Brauc ar velo tālāk
Man nav pat velo un es vienalga īgns
Sabīne tieši otrādāk tev vajag piedalīties pēc iespējas vairāk treniņos, sacensības, lai iegūtu vairāk pieredzes un viss būs labi
Sabīne tieši otrādāk tev vajag piedalīties pēc iespējas vairāk treniņos, sacensības, lai iegūtu vairāk pieredzes un viss būs labi
Fuck the fuel economy!
kāds onboords derētu
sanāk ka montēji to LNT materiālu?
Mums šodien ğimenes pieaugums! Nopirku brālīti savai zaļajai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tā ir tā kas liepājā bija pa 600e?
Izmantosi ka donoru vai kadam citam vajadzibam?
Nope taa liepaja bij zalja..šī ir melna Šis bus vairak ielas un ziemas priekiem, zaļais paliek bez skates tīri trasei un tad jau redzes..Lācis rakstīja:tā ir tā kas liepājā bija pa 600e?
Ja šitais ielai un ziemas priekiem - kāpēc uz evakuatora? Zaļais bez TA, tātad strītiņā vairs nebrauksi?
Kas par dzinēju?
Sveicu ar pirkumu!
Sveicu ar pirkumu!
Tagad zinam,kapec semakam riepam un xenona lampinam nesanaca
ar kompatu pa brugji
Aizej paārstē smadzenes labak!cipruss18 rakstīja:Tagad zinam,kapec semakam riepam un xenona lampinam nesanaca
A ko es nepareizu uzrakstiju?
Pēdējais labojis cipruss18 - 15 Jan 2016, 16:58, kopā labots 2 reizes.
ar kompatu pa brugji
Piz... lai nopirktu riepas uz roltoniem japasez laikam buus.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kapec jauna kupeja tiek tirgota?
Tika redzeta uz pacelaja.bundza metama,dzineju nevar pielaist,salons kaut cik dzivs.
Tika redzeta uz pacelaja.bundza metama,dzineju nevar pielaist,salons kaut cik dzivs.
ar kompatu pa brugji
rupekļi
ha
ha
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53