E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 91
- chevron_right
Tas taču E39, nevis E36 nav ko tos E39 žēlot
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tā viņš ir ar tām mašīnām, šodien pucēju, rīt jaucu ārā. Dzīve iet uz priekšu!
nu hvz, tad jau sanak pec tevis teiktaa ka es esmu sen jau atpalicis no parejas pasaules
...
tu ne taa saprati armando
tas ir domats ka piemeram taka tu taisi savau projektu bet viena diena izdoma ka apnika un izardi un notirgo pa detaljam
Archizlv tacu ari taa izdarija
tas ir domats ka piemeram taka tu taisi savau projektu bet viena diena izdoma ka apnika un izardi un notirgo pa detaljam
Archizlv tacu ari taa izdarija
Instagram INDIGAIS
Nu ta
Laikam jau tomer e36 ir nearstejama slimiba
Karoc laikam jau ka pirksu atkal vienu e36 ko apcubinat
Par cik m50b25 non vanos Sen jau garaza metajas tad bus jaliek lieta
Pirma detalja jau nopirkta zinu ka ebay suds utt bet iesakumam bus ok
Tik nezinu vai butu labak ar m54b30 ieksam vai parastam? Ieteikumi?
Laikam jau tomer e36 ir nearstejama slimiba
Karoc laikam jau ka pirksu atkal vienu e36 ko apcubinat
Par cik m50b25 non vanos Sen jau garaza metajas tad bus jaliek lieta
Pirma detalja jau nopirkta zinu ka ebay suds utt bet iesakumam bus ok
Tik nezinu vai butu labak ar m54b30 ieksam vai parastam? Ieteikumi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Vel viena dalja no puzzles iegadata
Nedaudz uzsists bet tas po... Jo ir tiessi tas ko mekleju
Melns, 99 gada, kupeja bez lukas un ar klimu un vader salons ir gan uzplests bet tas nekas jo tiks parkrasoti
Nedaudz uzsists bet tas po... Jo ir tiessi tas ko mekleju
Melns, 99 gada, kupeja bez lukas un ar klimu un vader salons ir gan uzplests bet tas nekas jo tiks parkrasoti
Pēdējais labojis aivis328 - 12 Mar 2015, 18:43, kopā labots 1 reizi.
Instagram INDIGAIS
Ar kādu motoru?
Sis ir 1.8is bet tiks buvets kas atraks bet par to velak
Instagram INDIGAIS
Kārtējais eksemplārs kuru nedaudz apčubināsi un beigās būs teksts,ai,man apnika,jaiet uz priekšu,autiņš notirgots
Cerams ka tagad tev palika vieglak dzivot pec si komentaBeerzins rakstīja:Kārtējais eksemplārs kuru nedaudz apčubināsi un beigās būs teksts,ai,man apnika,jaiet uz priekšu,autiņš notirgots
Un uz prieksu Es eju tapatas taka satraukumam nav pamata
Instagram INDIGAIS
cipruss18 rakstīja:aivi,Tu man kadu atgadini
Nejau tevicipruss18 rakstīja:aivi,Tu man kadu atgadini
Instagram INDIGAIS
tev ari pusmuzha kriize?????aivis328 rakstīja:Nejau tevicipruss18 rakstīja:aivi,Tu man kadu atgadini
ar kompatu pa brugji
kautkas uz to pusicipruss18 rakstīja:tev ari pusmuzha kriize?????aivis328 rakstīja:Nejau tevicipruss18 rakstīja:aivi,Tu man kadu atgadini
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja:Cerams ka tagad tev palika vieglak dzivot pec si komentaBeerzins rakstīja:Kārtējais eksemplārs kuru nedaudz apčubināsi un beigās būs teksts,ai,man apnika,jaiet uz priekšu,autiņš notirgots
Pa lielam man jau vienalga ko tu dari tur,tik agrāk bija interesanti pie katra update pasiekaloties un gaidīt kas būs nākamais ko pilnveidosi savam projektam(ja tā to var nosaukt) bet tgd katrā otrajā reizē kad ieeju topikā seko ka auto jau pārdots vai izjaukts.
Lai gan ja tā paskatās,tu vnm tos auto būvē tik ātri ka visdrīzāk pēc mēneša viņam nebūtu ko pielikt un uzlabot vairs
Lai vai kā,neņem ļaunā,nebiju domājis kkā tevi aizskart,tik tas bija pirmais ko iedomājos kad atveru tavu topiku
Pareizi jau tu saki vienkarsi nepatik man ka mani baksta jo itka jau nevienam neko sliktu nedaru ar savu ricibuBeerzins rakstīja:aivis328 rakstīja:Cerams ka tagad tev palika vieglak dzivot pec si komentaBeerzins rakstīja:Kārtējais eksemplārs kuru nedaudz apčubināsi un beigās būs teksts,ai,man apnika,jaiet uz priekšu,autiņš notirgots
Pa lielam man jau vienalga ko tu dari tur,tik agrāk bija interesanti pie katra update pasiekaloties un gaidīt kas būs nākamais ko pilnveidosi savam projektam(ja tā to var nosaukt) bet tgd katrā otrajā reizē kad ieeju topikā seko ka auto jau pārdots vai izjaukts.
Lai gan ja tā paskatās,tu vnm tos auto būvē tik ātri ka visdrīzāk pēc mēneša viņam nebūtu ko pielikt un uzlabot vairs
Lai vai kā,neņem ļaunā,nebiju domājis kkā tevi aizskart,tik tas bija pirmais ko iedomājos kad atveru tavu topiku
Bet lai Nu ka soreiz ir iecerets uzbuvet tadu e36 kadu esmu velejies
Tik vel nav skaidribas par motoru nekur nevaru atrast info par tadu motoru kadu velos buvet :(
Instagram INDIGAIS
Sodien iepirkts donors 323 cabrio
Instagram INDIGAIS
tev e36 kabrio laikam tikpat svēta lieta kā jaungada raķešu šaušana kas ceļos no šitā uz to?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 91