Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 88
- chevron_right
krasa super orandza mana milaka bet savu auto tada negribetu jaredz kopskats ceru ka bus labs malacis
Šo lūdzu uz exotiku!!! LIELSKI!!!!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Jā krāsa ir super
pats skatījos nesen uk e36 un pamanīju vienu žurku tādā līdzīgā oražīgā krāsā un nodomāju ka ja krāsošu savu žurku tad apdomātu iespēju varbūt nokrāsot viņu oranžīgā tonī kas ir līdzīgs tavējam
pats skatījos nesen uk e36 un pamanīju vienu žurku tādā līdzīgā oražīgā krāsā un nodomāju ka ja krāsošu savu žurku tad apdomātu iespēju varbūt nokrāsot viņu oranžīgā tonī kas ir līdzīgs tavējam
ja orkans paspej nokrasot un uztaisit visu pa smuko tad +1000 ka vina masinu vajag uz eksotiku jo skatitajiem vairak patiks neka johnny masina! vismaz kautkas savadaks neka sterils e36!
Orkānam jau pavasaris galvā
Nē, ja nopietni, tad man liekas, ka būs riktīgi pa kruto....
Nē, ja nopietni, tad man liekas, ka būs riktīgi pa kruto....
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Orkān, ja nu tu tomēr vēl baidies par galarezultātu, varu piedāvās savu žurci nokrāsot eksperimentālā kārtā. Un tad jau izdomāsi, vai gribi sev tādu auto...
Uz kuru laiku gaidām viss Tourings gatavs?
Uz kuru laiku gaidām viss Tourings gatavs?
Plaanots ir sadariit liidz marta beigaam! Vai 100% sanaaks veel nezinu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja nemaldos tad sen atpakaļ SS. elvē redzēju šādā krāsā e36to kūti. Ja pareizi atceros tad īpašnieks bija pierakstījis, ka ir svaigi pārkrāsojis un vienīgais e36 ar tādu krāsu LV.
BMW
Tas par kuru tu domaa ir liidziigs ,bet noteikti ne taadaa pat kraasaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Liekas, ka vienai e36 kutinai ir oranzha krasa un ja nemaldos vinam m3, bet nu shita krasa ir pilnigi kas cits!
Visi domāja šo brīnumu.
Liet. Runceens touringu.
Liet. Runceens touringu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mana kraasa uz e36 izskataas shaadi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viennozimigi Krasas izvele uz visiem 100000% tonis perfekts! + redzot ka uz e36 auto linijam izstas, nu vnk GO GO GO! we need to see it!
nja, atrak gribas redzet rezultatu
Shodien saakti darbi pie auto izjaukshanas! Biju domaajis ,ka ruusa buus vairaak saeedusi manu auto. Bet kaa izraadaas tad vismaz metinaataajam pagaidaam nav ko dariit pe manas skaistules
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 88