Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 73
- chevron_right

"Tikai piemēriju"... cerams, ka tikai piemērīts arī paliks, visādi citādi super! :)
d[-_-]b

Liels paldiess, tiešām patīkami to dzirdētRennoK rakstīja:Kaut kas man arī laikam ir jāpasaka.![]()
Teikšu tā. ka šis ir viens no maniem favorītauto starp tiem ko esmu šeit redzējis.![]()
Tiešām skaists un par sevi lepns BMW, kā arī protams pats īpašnieks

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Jā, tas tikai tika piemērīts. Tas pat nav mans325 BMW rakstīja:"Tikai piemēriju"... cerams, ka tikai piemērīts arī paliks, visādi citādi super! :)

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

manā skatìjumā absolūti neder....325 BMW rakstīja:"Tikai piemēriju"... cerams, ka tikai piemērīts arī paliks, visādi citādi super! :)
jāliek uz gaišāka auto.
tak jaaper cits kurs ir labaakaa stavokli...
intresanti kadel seit visi komenti pozitivi,a tiklidz kaads cits kautvai es ielieku tad uzreiz suds ,naglas atdot u.t.t.man vismaz nekas taads nav izpuvis.ok 1.8 bet tas laika jautaajums.piemeram sis bmw ka redzejat iegadats 2008 gada un vel tagad cel augsaa.......
sorry ka taa bet kaitina sitais sadziedajusos barins- tiko sieviete ieliek un piedavaam blonda tad ooooo the best...
intresanti kadel seit visi komenti pozitivi,a tiklidz kaads cits kautvai es ielieku tad uzreiz suds ,naglas atdot u.t.t.man vismaz nekas taads nav izpuvis.ok 1.8 bet tas laika jautaajums.piemeram sis bmw ka redzejat iegadats 2008 gada un vel tagad cel augsaa.......
sorry ka taa bet kaitina sitais sadziedajusos barins- tiko sieviete ieliek un piedavaam blonda tad ooooo the best...

Tu stulbs esi vai kā, lai neizteiktos rupjāk? Šis auto ir ideālā stāvoklī, un ir piestrādāts pie katras sīkākās nianses auto izskatā! Manuprāt šis auto un viņa īpašniece ir viens no spilgtākajiem piemēriem kā būtu jārūpējas par savu Auto! Labs īpašnieks rūpējas un uzlabo savu auto nepārtraukti, un šajā topikā to var redzēt ka mašīna nav tikai pārvietošanās līdzeklis, bet gan otra mīlestība, kurai tiek veltīta ļoti liela daļa brīvā laika. Pamēģini Tu kādreiz novest kādu auto līdz stāvoklim kāds ir šis eksemplārs un tikai tad raksti kko!grinchs3 rakstīja:tak jaaper cits kurs ir labaakaa stavokli...
Pēdējais labojis ZzevsS - 31 Jūl 2013, 20:57, kopā labots 1 reizi.

grinchs3 rakstīja:tak jaaper cits kurs ir labaakaa stavokli...
Tadelj kad visi pieradushi ka uzrodas ar taadiem topikiem, nu naglu kasteem un pectam pazuud cik aatri atnaaca. Nu a sheit ir ieguldiits darbs un liidzeklji lai sataisiitu skaistu vinju. Paradiisi ka uzcelsi tu savu augshaa tad arii mutes visiem ciet buus un skaudibaa cilveeki ar stockiem sedees luupaas kodiis. Kapec ooo uz sho un citiem sievieshu topikiem? Tapec kad visiem stabules gaisaa.
Par podzinjas auto nav kur piesieties, pashai patiik, citiem patiik bet nu galvenais jau ka pashai patiik. Pie shii bembiisha nav kur piesieties, salidzinot bildes no pasha saakuma un tagad nu tiesham cepuri nost.
Grinch, palaid valjaa tos negatiivos komentus par savu auto un cel vinju augshaa. Nerunaa, bet dari. Dirshot pretii tiem kuriem nepatiik ko raksti vai dari, netiksi talaak un nostadiisi sevi zemaa limenii. :)
Nepiedrazaasim shito topiku, grinch ja gribi palamaaties par to ko cilveki raksta par tavu auto tad vienmer vari PM aizsutiit. Nevienam domaaju ka negribas redzeet nevaidziigu strideshanos un abpuseeju aprunashanu utt.
Powered by Minhauzens!

ja godīgi, tad īsti nevaru saprast! ?
Itkā būtu o.k., neskaitam to, ka viņš tāds "burbuļains/sabuzīts", bet nevaru atmest možā braucamo, kuram šis pats izskatās, manuprāt, much more...!
BET, ja tu izdomā atstāt, kopskatu sliktāku tas nepadara! Tik viņu tad vajag kārtīgi uzlikt!

Itkā būtu o.k., neskaitam to, ka viņš tāds "burbuļains/sabuzīts", bet nevaru atmest možā braucamo, kuram šis pats izskatās, manuprāt, much more...!
BET, ja tu izdomā atstāt, kopskatu sliktāku tas nepadara! Tik viņu tad vajag kārtīgi uzlikt!

Es viņu pat nepiestipribāju un haube arī nav līdz galam aizvērta. Es tik tā uzmetu, lai apskatītos kā būtu, ja būtu 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

šitādu noteikti vajag iegādāties.., pa gabalu uz tumša auto neredzēs, bet tuvumā pat ļoti piestāv, tikai vajag izgludināt
, dažiem te gaume galīgi pieklibo
, lai gan itkā par viņu nestrīdās..., nāsis vajag sakārtot 

ja gribas paskriet, jābrauc uz trasi .. ielas skriešanu es persooniigi neatbalstu!

Es arī itkā neatbalstu, bet nespēju atturēties no gāzes iespiešanas grīdā. Vismaz pagaidām 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Podziņa rakstīja:Es arī itkā neatbalstu, bet nespēju atturēties no gāzes iespiešanas grīdā. Vismaz pagaidām

Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv

Es jau vakar izlasīju tavu komemtāru, bet nevarēju izdomāt vai atbildēt vai nē.grinchs3 rakstīja:tak jaaper cits kurs ir labaakaa stavokli...
Tad izdomāju, ka atboldēšu.

Jā, es pārsvarā to vien daru, ka kaut ko uzlaboju, lēni, bet tomēr pati. Braucu gandrīz vai tikai svētku dienās (pagaidām)

Palasīju arī tavu topiku, varu tikai atkārtoties un teikt to pašu ko jau noteikti esi dzirdējis. Tāda attieksme un komentāri tavā topikā ir tikai tāpēc, jo tādi parādās gandrīz katru dienu , un saka, ka nu tik būs un nu tik darīs, bet beigās pazūd un atstāj forumā tikai savu nepabeigto topiku. Tikai tāpēc tādi komentārti.

Jā, taisnība, mašīnīti nopirku laikam 2008. gadā. Un jau tad sāku viņas remontus, jo kad nopirku viņu, tur viss bija slikti. Daudz nepelnīju un arī vecāki nav miljonāri, bet visu ko nopelnīju liku mašīnā. Uzreiz aizvedu pie pazīstama krāsotāja, kurš naudu paņēma bet neko nenokrāsoja, tad uzradās krāsotavas pārpircējs kurš arī vilka to visu garumā un baroja mani ar solījumiem.. Beigās tā krāsošana vien ievilkās uz 5 mēnešiem un visas skrūves, gumijas un viss ko ņēm nost pirms krāsošanas, bija pazaudēts. Nācās visu vākt kopā pa blakus esošo šrotu. Pat paņēmu atvaļinājumu un visu to nedēļu , katru dienu braucu uz šrotu vākt skrūves, gumijas un visādus stiprinājumus. Bet ok. tas ir cits , ļoti garš stāsts.

Gribēju tik pateikt, ka netaisīju topiku 1. dienā kopš piereģistrējos. Esmu te kopš foruma tapšanas gandrīz pirmās dienas, bet topiku uztaisīju tikai pēc laikam gada vai pat diviem.

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
saprotu tevi,un tas ir apsveicami.ok varbut ar seit biezi tadi paraadaas un pectam pazuud,bet taapec jau nav jano...
zinu to ka es ari savu uzcelsu augsa no tiem mironiem kads vins bija.ok pagaidam man 1.8 bet doma ari ir par 2.5 vai 2.8.bet kad liksu citu ieksa tad iesakuma visu dveseli parlasisu.man patik palenam atkal likt klat ar padaritiem darbiniem.
jaa tavs auto ir skaists,par to cepuri nost.
doma ir savu kraasot apaksu(lidz logiem) sarkanu-vai tumsi sarkanu un kapotu un bagaznieka vaku,jumtu,un stoikas melnas.nezinu kaa izskatitos.kaa domajat?
zinu to ka es ari savu uzcelsu augsa no tiem mironiem kads vins bija.ok pagaidam man 1.8 bet doma ari ir par 2.5 vai 2.8.bet kad liksu citu ieksa tad iesakuma visu dveseli parlasisu.man patik palenam atkal likt klat ar padaritiem darbiniem.
jaa tavs auto ir skaists,par to cepuri nost.
doma ir savu kraasot apaksu(lidz logiem) sarkanu-vai tumsi sarkanu un kapotu un bagaznieka vaku,jumtu,un stoikas melnas.nezinu kaa izskatitos.kaa domajat?

Grinč, ja tu būtu simpātiska blondīne, tev šeit visi tikai uz pleca sistu un urravas teiktu. Diemžēl tu tāds neesi. Samierinies ar to un nemet savu sāpi citiem sejā...
Podziņ - tev to ādu vajag. Vnk monstrs.

Podziņ - tev to ādu vajag. Vnk monstrs.

Tā, gribēju pateikt lielu paldies Karrlo par to, ka piedāvāji man tieši šo motoru
Patīkams asums šim motoram, palllldies
Un viss, viss lielākais paldies manam mīļajam puisim siikais par to, ka šoreiz man nebija jāliek kopā motors pašai, bet viņš to izdarīja pa vienu dienu
Viss labākais meistars kuru zinu.
Ja būtu likusi pati, tas būtu ilgi
Vēl jo projām pašai neticās, ka viss notikās tik ātri
Vēl lielais paldies dogMam par EWS savienošanu u.t.t.
Tā kā paldies draugiem

Un viss, viss lielākais paldies manam mīļajam puisim siikais par to, ka šoreiz man nebija jāliek kopā motors pašai, bet viņš to izdarīja pa vienu dienu

Vēl lielais paldies dogMam par EWS savienošanu u.t.t.

Tā kā paldies draugiem

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

man patīk kā izskatās BRA
parasti nepatīk lūpas kad ir citā krāsā, bet Tev un tavam auto piestāv
vienīgi kas manai gaumei liekas nedaduz nepareizi ir spliteri un pārāk tumša optika
bet tas ir tikai mans viedoklis kuru var neņemt vērā

vienīgi kas manai gaumei liekas nedaduz nepareizi ir spliteri un pārāk tumša optika

Podziņa rakstīja:Tikai piemēriju :)

Uz konkrēti šī auto tas BRA neprasās (Tas tikai mans viedoklis).

Es tava vieta nebutu pircis to BRA... :p 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …