Podziņas bembīts :)

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

31 Jūl 2013, 19:29

"Tikai piemēriju"... cerams, ka tikai piemērīts arī paliks, visādi citādi super! :)
d[-_-]b
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

31 Jūl 2013, 20:10

RennoK rakstīja:Kaut kas man arī laikam ir jāpasaka. ;)

Teikšu tā. ka šis ir viens no maniem favorītauto starp tiem ko esmu šeit redzējis. :supeer:
Tiešām skaists un par sevi lepns BMW, kā arī protams pats īpašnieks :clap:
Liels paldiess, tiešām patīkami to dzirdēt ;)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia

31 Jūl 2013, 20:11

325 BMW rakstīja:"Tikai piemēriju"... cerams, ka tikai piemērīts arī paliks, visādi citādi super! :)
Jā, tas tikai tika piemērīts. Tas pat nav mans ;)

Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11573
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

31 Jūl 2013, 20:27

325 BMW rakstīja:"Tikai piemēriju"... cerams, ka tikai piemērīts arī paliks, visādi citādi super! :)
manā skatìjumā absolūti neder....
jāliek uz gaišāka auto.
grinchs3
Ziņojumi: 18
Pievienojies: 24 Jūl 2013, 21:40
Braucu ar: 318

31 Jūl 2013, 20:37

tak jaaper cits kurs ir labaakaa stavokli...
intresanti kadel seit visi komenti pozitivi,a tiklidz kaads cits kautvai es ielieku tad uzreiz suds ,naglas atdot u.t.t.man vismaz nekas taads nav izpuvis.ok 1.8 bet tas laika jautaajums.piemeram sis bmw ka redzejat iegadats 2008 gada un vel tagad cel augsaa.......
sorry ka taa bet kaitina sitais sadziedajusos barins- tiko sieviete ieliek un piedavaam blonda tad ooooo the best...
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

31 Jūl 2013, 20:50

grinchs3 rakstīja:tak jaaper cits kurs ir labaakaa stavokli...
intresanti kadel seit visi komenti pozitivi,a tiklidz kaads cits kautvai es ielieku tad uzreiz suds ,naglas atdot u.t.t.man vismaz nekas taads nav izpuvis.ok 1.8 bet tas laika jautaajums.piemeram sis bmw ka redzejat iegadats 2008 gada un vel tagad cel augsaa.......
sorry ka taa bet kaitina sitais sadziedajusos barins- tiko sieviete ieliek un piedavaam blonda tad ooooo the best...
Tu stulbs esi vai kā, lai neizteiktos rupjāk? Šis auto ir ideālā stāvoklī, un ir piestrādāts pie katras sīkākās nianses auto izskatā! Manuprāt šis auto un viņa īpašniece ir viens no spilgtākajiem piemēriem kā būtu jārūpējas par savu Auto! Labs īpašnieks rūpējas un uzlabo savu auto nepārtraukti, un šajā topikā to var redzēt ka mašīna nav tikai pārvietošanās līdzeklis, bet gan otra mīlestība, kurai tiek veltīta ļoti liela daļa brīvā laika. Pamēģini Tu kādreiz novest kādu auto līdz stāvoklim kāds ir šis eksemplārs un tikai tad raksti kko!
Pēdējais labojis ZzevsS - 31 Jūl 2013, 20:57, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
zexo
Ziņojumi: 514
Pievienojies: 01 Jūl 2013, 03:49
Braucu ar: 325i & 325tds
Reputācija: 3

31 Jūl 2013, 20:56

Tadelj kad visi pieradushi ka uzrodas ar taadiem topikiem, nu naglu kasteem un pectam pazuud cik aatri atnaaca. Nu a sheit ir ieguldiits darbs un liidzeklji lai sataisiitu skaistu vinju. Paradiisi ka uzcelsi tu savu augshaa tad arii mutes visiem ciet buus un skaudibaa cilveeki ar stockiem sedees luupaas kodiis. Kapec ooo uz sho un citiem sievieshu topikiem? Tapec kad visiem stabules gaisaa.

Par podzinjas auto nav kur piesieties, pashai patiik, citiem patiik bet nu galvenais jau ka pashai patiik. Pie shii bembiisha nav kur piesieties, salidzinot bildes no pasha saakuma un tagad nu tiesham cepuri nost.

Grinch, palaid valjaa tos negatiivos komentus par savu auto un cel vinju augshaa. Nerunaa, bet dari. Dirshot pretii tiem kuriem nepatiik ko raksti vai dari, netiksi talaak un nostadiisi sevi zemaa limenii. :)

Nepiedrazaasim shito topiku, grinch ja gribi palamaaties par to ko cilveki raksta par tavu auto tad vienmer vari PM aizsutiit. Nevienam domaaju ka negribas redzeet nevaidziigu strideshanos un abpuseeju aprunashanu utt.
Powered by Minhauzens!
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

31 Jūl 2013, 21:06

ja godīgi, tad īsti nevaru saprast! ?
Itkā būtu o.k., neskaitam to, ka viņš tāds "burbuļains/sabuzīts", bet nevaru atmest možā braucamo, kuram šis pats izskatās, manuprāt, much more...!

BET, ja tu izdomā atstāt, kopskatu sliktāku tas nepadara! Tik viņu tad vajag kārtīgi uzlikt!

:super:
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia

31 Jūl 2013, 22:47

Es viņu pat nepiestipribāju un haube arī nav līdz galam aizvērta. Es tik tā uzmetu, lai apskatītos kā būtu, ja būtu ;)

Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
mikelsons
Ziņojumi: 620
Pievienojies: 24 Sep 2011, 23:46
Braucu ar: e36 323i coupe

31 Jūl 2013, 23:27

šitādu noteikti vajag iegādāties.., pa gabalu uz tumša auto neredzēs, bet tuvumā pat ļoti piestāv, tikai vajag izgludināt :D, dažiem te gaume galīgi pieklibo :grrr: , lai gan itkā par viņu nestrīdās..., nāsis vajag sakārtot ;)
Profila bilde
jjjjuris
Ziņojumi: 335
Pievienojies: 01 Apr 2013, 21:37
Braucu ar: pikapu
Atrašanās vieta: Dzimtmisa

01 Aug 2013, 02:27

ja gribas paskriet, jābrauc uz trasi .. ielas skriešanu es persooniigi neatbalstu!
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia

01 Aug 2013, 10:51

Es arī itkā neatbalstu, bet nespēju atturēties no gāzes iespiešanas grīdā. Vismaz pagaidām :giggle:
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
iifa
Ziņojumi: 111
Pievienojies: 19 Feb 2013, 10:53
Braucu ar: E87

01 Aug 2013, 11:02

Podziņa rakstīja:Es arī itkā neatbalstu, bet nespēju atturēties no gāzes iespiešanas grīdā. Vismaz pagaidām :giggle:
:D :D :D Mmm... Es gan drīzāk teiktu, ka tagad ielas palikšas vēl ātrākas, jo ne reizi nav gadījies braukt ar Tevi, kad Tu nebūtu speeding... :giggle: :giggle: Bet nu Tavs auto, Tavas tiesības, kamēr neapdraudi citus... Non of my businesses! :giggle: :giggle: :giggle:
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia

01 Aug 2013, 11:16

Es jau vakar izlasīju tavu komemtāru, bet nevarēju izdomāt vai atbildēt vai nē.
Tad izdomāju, ka atboldēšu. ;)
Jā, es pārsvarā to vien daru, ka kaut ko uzlaboju, lēni, bet tomēr pati. Braucu gandrīz vai tikai svētku dienās (pagaidām) :giggle:
Palasīju arī tavu topiku, varu tikai atkārtoties un teikt to pašu ko jau noteikti esi dzirdējis. Tāda attieksme un komentāri tavā topikā ir tikai tāpēc, jo tādi parādās gandrīz katru dienu , un saka, ka nu tik būs un nu tik darīs, bet beigās pazūd un atstāj forumā tikai savu nepabeigto topiku. Tikai tāpēc tādi komentārti. ;)
Jā, taisnība, mašīnīti nopirku laikam 2008. gadā. Un jau tad sāku viņas remontus, jo kad nopirku viņu, tur viss bija slikti. Daudz nepelnīju un arī vecāki nav miljonāri, bet visu ko nopelnīju liku mašīnā. Uzreiz aizvedu pie pazīstama krāsotāja, kurš naudu paņēma bet neko nenokrāsoja, tad uzradās krāsotavas pārpircējs kurš arī vilka to visu garumā un baroja mani ar solījumiem.. Beigās tā krāsošana vien ievilkās uz 5 mēnešiem un visas skrūves, gumijas un viss ko ņēm nost pirms krāsošanas, bija pazaudēts. Nācās visu vākt kopā pa blakus esošo šrotu. Pat paņēmu atvaļinājumu un visu to nedēļu , katru dienu braucu uz šrotu vākt skrūves, gumijas un visādus stiprinājumus. Bet ok. tas ir cits , ļoti garš stāsts. :sad:
Gribēju tik pateikt, ka netaisīju topiku 1. dienā kopš piereģistrējos. Esmu te kopš foruma tapšanas gandrīz pirmās dienas, bet topiku uztaisīju tikai pēc laikam gada vai pat diviem. ;) Un atbildot par to kāpēc man ir pozitīvi un jauki komentāri, nezinu, laikam tas tāpēc, ka visu savu brīvo laiku veltu savai mīļajai mašīnītei. Visus pēdējos gadus kad darbā ņēmu atvaļinājumus, nekad, nekur nebraucu, bet gan visus tos atvaļinājumus esmu pavadījusi garažā. ;) Un jaukie komentāri laikam tikai dēļ attieksmes pret savu auto. Jo varu godīgi pateikt, es viņu neatdotu pat tad , ja man kaut šodien kāds dotu skaidrā naudā piemēram 10 000 ;) Nepārdotu un visss ;)
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
grinchs3
Ziņojumi: 18
Pievienojies: 24 Jūl 2013, 21:40
Braucu ar: 318

01 Aug 2013, 12:42

saprotu tevi,un tas ir apsveicami.ok varbut ar seit biezi tadi paraadaas un pectam pazuud,bet taapec jau nav jano...
zinu to ka es ari savu uzcelsu augsa no tiem mironiem kads vins bija.ok pagaidam man 1.8 bet doma ari ir par 2.5 vai 2.8.bet kad liksu citu ieksa tad iesakuma visu dveseli parlasisu.man patik palenam atkal likt klat ar padaritiem darbiniem.
jaa tavs auto ir skaists,par to cepuri nost.

doma ir savu kraasot apaksu(lidz logiem) sarkanu-vai tumsi sarkanu un kapotu un bagaznieka vaku,jumtu,un stoikas melnas.nezinu kaa izskatitos.kaa domajat?
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

01 Aug 2013, 12:51

Grinč, ja tu būtu simpātiska blondīne, tev šeit visi tikai uz pleca sistu un urravas teiktu. Diemžēl tu tāds neesi. Samierinies ar to un nemet savu sāpi citiem sejā... :lol:

Podziņ - tev to ādu vajag. Vnk monstrs. :super: :super: :super:
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia

01 Aug 2013, 13:08

Tā, gribēju pateikt lielu paldies Karrlo par to, ka piedāvāji man tieši šo motoru :supeer: Patīkams asums šim motoram, palllldies :super:
Un viss, viss lielākais paldies manam mīļajam puisim siikais par to, ka šoreiz man nebija jāliek kopā motors pašai, bet viņš to izdarīja pa vienu dienu :supeer: :supeer: :supeer: Viss labākais meistars kuru zinu. :super: Ja būtu likusi pati, tas būtu ilgi :D Vēl jo projām pašai neticās, ka viss notikās tik ātri :clap:
Vēl lielais paldies dogMam par EWS savienošanu u.t.t. ;)
Tā kā paldies draugiem :super: :clap: :drink:
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
BA4A
Ziņojumi: 103
Pievienojies: 09 Jūl 2012, 22:27
Braucu ar: w201

01 Aug 2013, 13:28

man patīk kā izskatās BRA :super: parasti nepatīk lūpas kad ir citā krāsā, bet Tev un tavam auto piestāv :yes:

vienīgi kas manai gaumei liekas nedaduz nepareizi ir spliteri un pārāk tumša optika ;) bet tas ir tikai mans viedoklis kuru var neņemt vērā :D
Podziņa rakstīja:Tikai piemēriju :)

Profila bilde
armis
Ziņojumi: 1241
Pievienojies: 12 Okt 2011, 15:01
Braucu ar: baklažāna dvuļu
Atrašanās vieta: Rīga/Jūrmala/Tukums

01 Aug 2013, 15:55

Uz konkrēti šī auto tas BRA neprasās (Tas tikai mans viedoklis).
Profila bilde
Gekons
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 1202
Pievienojies: 13 Jūl 2012, 23:33
Braucu ar: VOLVO XC90

01 Aug 2013, 16:32

Es tava vieta nebutu pircis to BRA... :p :D