Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 88
- chevron_right
Orkān, vai tad Tu pirms katras ziemas neapstrādā savu auto ar visādām ķīmijām, lai nerūsētu? Liekas dīvaini, ka visu asptrādā, bet pavasarī tpt gaidi rūsu
Par 5 gadiem ko kalpo man shis auto esmu 1 reizi durviim iekshas izpuutis ar vasku! Taakaa tev ir nepareiza infouteo rakstīja:Orkān, vai tad Tu pirms katras ziemas neapstrādā savu auto ar visādām ķīmijām, lai nerūsētu? Liekas dīvaini, ka visu asptrādā, bet pavasarī tpt gaidi rūsu
Es pat puleejis vinju neesmu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kimijas jau nevar noverst rusesanu. Man auto ir apstradats, bet tik un ta minimali rusa ir pastiprinajusies pec ziemas. Ar kimijam to var tikai maksimali aizkavet, paleninat.
Tad viss ok Orkān, nepareiza atmiņa man
Aizmugureejaa kapotaa atrasts ruusas cauruminjsh Tomeer bik buus jaametina
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Apmeeram jaa
es jau domāju ka diski tev ar būs pelēcīgi
nē, atstās pokemondiskus
Shodien taa bik pastraadaats! Nu vairs atpakalj celja nav
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ko ar Jumtu darīsi? Atstāsi melnu vai krāsosi auto krāsā?
Lai veicas ar darbiem.
Gaidīšu rezultātu.
Gaidīšu rezultātu.
Jumts paliks kaads ir
Tieši uz to cerēju, būs super
Neesmu doršs par disku krāsojumu, ko teici, bet viss pārējais liekas, ka būs super! prieks, ka viss sakustējies. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Diski buus savaadaaki nekaa runaajaam, bet kaadi veel pats nezinu
Veiksmi darbos un gaidīsim jau skaisti oranžo!
visu kas ir spīdīgs atstāj spīdīgu un tālāk jau greizi nošaut nav iespējamsOrkaans rakstīja:Diski buus savaadaaki nekaa runaajaam, bet kaadi veel pats nezinu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu, tad beidzot aizgāja!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55