Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 103
- chevron_right
jap sapratu ko domaji bet lai iemestu laazerii ar flomasteru neder protams ka var ar roku uztaisit, bet ja reiz kadreiz nolemsu vinjus tirgot tad tadi ar roku fleksetie nederes..
...
ja ir iespēja, kapēc gan nē, pietam no rokas taisīt būtu daudz ilgāk. lāzeris tādas detaļas izgiež pa 10 sekundēm. un vispār lāzeris ir baigā dzīves atvieglošana. es te pirmīt apd***ies meklēju sadaleņu stāvokļa bloķētājus, neviens no tiem kam viņī bija nebija pretīmnākoš, tapēc nolēmu radīt pats- 15 minūtes un man rokās bija gan bloķētāji, gan ventilātora atslēga.Rons rakstīja:vnk neuztvēri domu gājienu... šo bleķa mēslu var pa 5 min uzcept ar flomasteru,fleksi,urbi un būs tāds pats.
piemērs-- es pcb plati ar brīvu roku uzzīmēju pa vienu nakti. Ar datoru pēc tam nedēļu rasēju
Nu ko lai saka, cepums tev, ja pa 15 min vari uzrasēt...esmu laikam vecs un man nesanāk tik ātri. ja kko savajadzēsies, vērsīšos pie jums.
droši...Rons rakstīja:Nu ko lai saka, cepums tev, ja pa 15 min vari uzrasēt...esmu laikam vecs un man nesanāk tik ātri. ja kko savajadzēsies, vērsīšos pie jums.
Armando, tu to arkas iekšējo kanti pilnībā nogriezi? vienkārši tagan man priekšā līdzīga procedūda, nezinu ko lai ar to kanti dara, atsāt un iekonservēt vai griezt nost...
jap, taa ir gan.dexter1 rakstīja:ja ir iespēja, kapēc gan nē, pietam no rokas taisīt būtu daudz ilgāk. lāzeris tādas detaļas izgiež pa 10 sekundēm. un vispār lāzeris ir baigā dzīves atvieglošana. es te pirmīt apd***ies meklēju sadaleņu stāvokļa bloķētājus, neviens no tiem kam viņī bija nebija pretīmnākoš, tapēc nolēmu radīt pats- 15 minūtes un man rokās bija gan bloķētāji, gan ventilātora atslēga.Rons rakstīja:vnk neuztvēri domu gājienu... šo bleķa mēslu var pa 5 min uzcept ar flomasteru,fleksi,urbi un būs tāds pats.
piemērs-- es pcb plati ar brīvu roku uzzīmēju pa vienu nakti. Ar datoru pēc tam nedēļu rasēju
par tiem blokjetajiem es tik ar kadu 3 reizi dabuju perfekti vinjus. tie merijumi kas gramatas atrodami vienk nau pa 100% precizi. paliek skirbinjas, naacas bik pielabot
rons ja izmanto 3d programmas tas uzraset sadas primitivas lietas tiesam ir loti atri. man personigi kadas 15min pagaja kamer es nomeriju un uzraseju sos kronsteinus, bet es vel neesmu lietpratejs raseshanaa, tikai macos.
kaa jau kolegjis saka, ar lazeri var izdarit visneiedomajamakas lietas, sakot ar konturu uzzimeshanu uz papira, beidzot ar koka skapju izveidi
...
es vinju likvideeju pilnibaa. tev iesaku pastudet kadaa stavoklii ir iekseejaa arka, jo nau jau jegas salabot arejo aadu, ja ieksejaa ir beigta tikuntaa.dexter1 rakstīja:Armando, tu to arkas iekšējo kanti pilnībā nogriezi? vienkārši tagan man priekšā līdzīga procedūda, nezinu ko lai ar to kanti dara, atsāt un iekonservēt vai griezt nost...
es pus ieksejo partaisiju un paplashinaju, un vienkarsi salaidu kopaa arejo adu ar ieksejo un apaksaa pa kanti sametinaju kopaa, kontrukcija pietiekami stipra un nebus kante kas vaac visadus dubljus un traucee dzivot rivejot riepas
...
pdc links. viewtopic.php?f=8&t=722&start=40
paldies biju palaidis so teemu garam
neliels updeits, kas meklee tas atrod man jau likas ka taa nevar buut ka nau 21g vecam e36 ieplaisajusi kada no tilta nesoshajam vietam.
vismaz vienu man izdevas atrast, kas uzreiz padara visu so pastiprinashanas procesu par noderigu...
savadak es ar tadu skeptisku skatienu skatijos uz to pastiprinahanu.
neliels updeits, kas meklee tas atrod man jau likas ka taa nevar buut ka nau 21g vecam e36 ieplaisajusi kada no tilta nesoshajam vietam.
vismaz vienu man izdevas atrast, kas uzreiz padara visu so pastiprinashanas procesu par noderigu...
savadak es ar tadu skeptisku skatienu skatijos uz to pastiprinahanu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
pastiprinatas tilta stprinajuma vietas.
dikti svarstijos, pirkt oem vai dizainet pasham bet tad jataisa tooli lai izpresetu, vai atkal griezt uz lazeri un vienkarsi ar lieceju izliekt, beigas panemu fleksi un urbi uz uztaisiju uz vietas.
pagaidam uzklata viena karta skabaa grunts.
rit vel paris kartas un seamsealer arii uzliks, nopikjoshu un saputishu visur ar vasku. tad lai pazust kadu laicinju, pirms jaunais tilts liksies virsuu.
kads kadrs lai butu intresantak
dikti svarstijos, pirkt oem vai dizainet pasham bet tad jataisa tooli lai izpresetu, vai atkal griezt uz lazeri un vienkarsi ar lieceju izliekt, beigas panemu fleksi un urbi uz uztaisiju uz vietas.
pagaidam uzklata viena karta skabaa grunts.
rit vel paris kartas un seamsealer arii uzliks, nopikjoshu un saputishu visur ar vasku. tad lai pazust kadu laicinju, pirms jaunais tilts liksies virsuu.
kads kadrs lai butu intresantak
...
man kaut kā nekādi nepatīk šī kārtās likšana. tā jau ir pirmā vieta kur rūsai veidoties. Es protams saprotu ka nav jau īsti citu variantu.
Tikai tā manas pārdomas par auto būvi
Tikai tā manas pārdomas par auto būvi
jaa, ja metals ir slanjos un noslegts, vins sviists pa vidu, diemzel.
pareizakais veids butu uztaisit taadukur ir dazi piespiedes punkti, bet pati pastiprinajuma plaksne ir kadus 2mm nost no virsbuves un pa vidu piepust pilnu ar vasku, bet tad atkal nebus labi, jo sanaks kadi 5mm augstaks
vispar jau bus labi taa kaa ir, nerusejosaa terauda plaksnes siis ir, kartigi viss apstradasies un bus pa pirmo
pareizakais veids butu uztaisit taadukur ir dazi piespiedes punkti, bet pati pastiprinajuma plaksne ir kadus 2mm nost no virsbuves un pa vidu piepust pilnu ar vasku, bet tad atkal nebus labi, jo sanaks kadi 5mm augstaks
vispar jau bus labi taa kaa ir, nerusejosaa terauda plaksnes siis ir, kartigi viss apstradasies un bus pa pirmo
...
kat kad sen lasīju ka parasto bleķi ar nerūsējošo neesot labi likt kopā jo bezmas baterija veidojas, notiek reakcija, un pārējais pūst vēl vairāk. cik tur tās taisnības hvz
daudz esi lasijis
taa saucas galvaniskaa korozija.
tev taisniba, bet auto piemeram ir tas gadijums kad uz to tik loti tas neattieksies. vairak tas butu noverojams tiesaa laikapstakju ietekmee.
pirms saaku kjepaties ar nerusejosaa terauda detalaam preks sava auto, to visu kartigi pastudeju
taa saucas galvaniskaa korozija.
tev taisniba, bet auto piemeram ir tas gadijums kad uz to tik loti tas neattieksies. vairak tas butu noverojams tiesaa laikapstakju ietekmee.
pirms saaku kjepaties ar nerusejosaa terauda detalaam preks sava auto, to visu kartigi pastudeju
...
varbūt neesmu piefiksējis, bet ar ko Tu viņu metini?
sodien pilniibaa pielikts punkts metinashanai un tiirishanai.
tagat oficiali varu teikt, zem auto nau neviena nesmukuma vairak
viss notirits, piepusts ar vasku, nogruntets, un piekrasots rit viss nopikjosies un saksies lielie auto kopaa stelleshanas darbi.
lai nau tuksa runashana ari kads kadrs
tagat oficiali varu teikt, zem auto nau neviena nesmukuma vairak
viss notirits, piepusts ar vasku, nogruntets, un piekrasots rit viss nopikjosies un saksies lielie auto kopaa stelleshanas darbi.
lai nau tuksa runashana ari kads kadrs
...
šitā ar smaķiem saziedis esi ka paliks par 100kg labāks
ļoti labi, kā viemēr tev autiņš kādreiz zaļš ir bijis?
ļoti labi, kā viemēr tev autiņš kādreiz zaļš ir bijis?
pateicos
nu cerams ka paliks pa 100kg labaks
istenibaa jau tiek noslipetas vecas lietas nost, tapec nemaz tik loti svars klaat neaug
zals? kapec domaa ka bijis zals?
nu cerams ka paliks pa 100kg labaks
istenibaa jau tiek noslipetas vecas lietas nost, tapec nemaz tik loti svars klaat neaug
zals? kapec domaa ka bijis zals?
...
tapec ka bilde kur salonā guļ suns grīda ir zaļā krāsā
edit: 50lpp ar bagažnieks zaļš
edit: 50lpp ar bagažnieks zaļš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54