Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 103
- chevron_right
nee taa lidzgalam nenokrasota zilaa kraasa n o rupnicas, hvz kapec vinji to iekspusi nepabeidza kartigak tiem e36
...
laikam nespēja ražot tpc nepiekrāsoja, man melnam viss pelēks
ok, turpinam iesakto..
sodien viss sakjellets ar seamsealer un nopikjota visa aizmugure no apaksas. kaa ari uzlikts reduktora raamis, ar njerzas plaksnitem un jaunam oem skruvem.
raamis gan pielikts tiiri smiboliski, lai pats redzetu kaa izstisies. vel jau jagaida uz uzgriezhnjiem un citam skruvem, tapec nakamais kam piekjersos bus baakas liksana atpakal un jaunu nerzas baakas turosho kronsteinu izveidi.
protams bez kadra jau neiztikt..
sodien viss sakjellets ar seamsealer un nopikjota visa aizmugure no apaksas. kaa ari uzlikts reduktora raamis, ar njerzas plaksnitem un jaunam oem skruvem.
raamis gan pielikts tiiri smiboliski, lai pats redzetu kaa izstisies. vel jau jagaida uz uzgriezhnjiem un citam skruvem, tapec nakamais kam piekjersos bus baakas liksana atpakal un jaunu nerzas baakas turosho kronsteinu izveidi.
protams bez kadra jau neiztikt..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Armando, sieva nav greizsirdīga ka tu tā lolo savu autiņu?
TUB ieplūde
nuu, itkaa sobrid nee.Rapakivi rakstīja:Armando, sieva nav greizsirdīga ka tu tā lolo savu autiņu?
vinja jau mani triec tai garazaa, jo es vinai jau pirms kadiem 6 meneshiem soliju izvakt visas lietas no majas araa, bet taa laika kaa nau taa nau, nu driz jau tas mainisies.
vel tik palicis kapots gulamistabaa pret sienu atspiests, pilna vannasiztaba ar salonu utt, lielajaa iztabaa aiz divana vaaderi staav un vel visadi subuferi pasturiem utt
taa bija kluuda. tam iepludniekam nebija jatrapa kadraaSancix rakstīja:TUB ieplūde
nu jau nu jau. nu nau jau man te nekas tads kruts uz ko siekjim vajadzetu tecet. kam man ari bus m3 ieplude tad tu taa varesi teikt540i rakstīja:Te jau vienmēr var siekalu patecināt!...
...
Kaa vienmeer top job
Gribetu redzet kaadu gjimi raadiis testeri nct centra
Gribetu redzet kaadu gjimi raadiis testeri nct centra
Instagram INDIGAIS
jeezinj tiko bildee pamaniju ka kaukadaa veidaa viens no bundzas turetajiem ir aizgajis atpusties un neko netur. vienbriid jau likas ka auto taa jocigi nokratijas, nau jau brinums ja atbalstas tik uz trijiem punktiem
...
sanjemtas dazas mazas lietas no smiedmana
gazes pedalja acperite ar visu cepuriti
abi uzgrieznji tilta lielajam skruvem
visi 8 aizmugurejaa tilta uzgriezhnji
reduktora apaksejaa skruuve varesu sim tam piekjerties sis ned nog
gazes pedalja acperite ar visu cepuriti
abi uzgrieznji tilta lielajam skruvem
visi 8 aizmugurejaa tilta uzgriezhnji
reduktora apaksejaa skruuve varesu sim tam piekjerties sis ned nog
...
Malacis, patīk kad cilvēki ne tikai uzliek jaunas spīdīgas daļas, bet arī skrūves un uzgriežņus nevis pieksrūvē ar vecām sarūsējušām un sapuvušām skrūvē.
Prieks skatīties.
Prieks skatīties.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
armando ka vienmer
paldies visiem kas novertee
ar tam skruuvem ir taa ka vinjas tomer daargi maksaa, un gribetos mekleet alternativas. bet svarigam detaljaam kuras tiesam nedrikst nolust, un ir tikai viena skruuve, es negribu likt zemakas skruuves
ar tam skruuvem ir taa ka vinjas tomer daargi maksaa, un gribetos mekleet alternativas. bet svarigam detaljaam kuras tiesam nedrikst nolust, un ir tikai viena skruuve, es negribu likt zemakas skruuves
...
Armando tiešām zvērs, mana pacietība laikam neizturētu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
man jau itkaa nau kur skriet. gribetos lidz vasaras vidum pabeigt, bet taa krasoshana.. uz lv ari gribas aizbraukt.
visam nauda nesanaks
bet nu darisu lietas un redzes kas beigas sanaks
visam nauda nesanaks
bet nu darisu lietas un redzes kas beigas sanaks
...
nu sodien atkal uz stundinju atveleju autinjam. rezultataa tapa jauni nerusejosaa teerauda baakas savilceeji.
izstaas kaukaa saadi..
izstaas kaukaa saadi..
...
Tu arī taisies visiem piedāvāt par atsevišķu samaksu?
ko tu man jautaa? mans sodien ir paarguris pec vakardienas uzspiestaas upenju smirnofa nogarshoshanas un isti neko nesaprot
ja prasi vai planoju vinjus razot vairumaa, tad atbilde ir, itaa sobrid neplanoju bet ar mani var viskauko sarunat
ja prasi vai planoju vinjus razot vairumaa, tad atbilde ir, itaa sobrid neplanoju bet ar mani var viskauko sarunat
...
sodien atkal atveleta divas stundinjas autinjam. ienaca prataa uzlikt aatri baaku
ok samazgaju lai nau dublaina, pieleju pilnu zalesplaveju ar bendzi un visadas pudeles. nebij kur vairs bendzi likt, izdomaju panjemt zobbirsti un notirit kartigi kaarbu. nakamais gan negaja tik vienk kaa biju iedomajies. vainu sodien speeka nebija vai tizlums rokaas, bet nekadigi nevareju uzlikt tas tas trubinjas uz baaku, kaadu pusstundu cinijos ar tam divam kas naak ventilacijas pusee nemaz nerunajot par savilceeju saspieshanu, bez pareizajam flakjeneem, un bakas stripus ar nevareju pielikt lidz galam jo jaunas nerzas skruuves vairs nebija
karoc nepabeigts darbs, bet nu 20min pabeigs baaku likt turpinajums sekos..
ok samazgaju lai nau dublaina, pieleju pilnu zalesplaveju ar bendzi un visadas pudeles. nebij kur vairs bendzi likt, izdomaju panjemt zobbirsti un notirit kartigi kaarbu. nakamais gan negaja tik vienk kaa biju iedomajies. vainu sodien speeka nebija vai tizlums rokaas, bet nekadigi nevareju uzlikt tas tas trubinjas uz baaku, kaadu pusstundu cinijos ar tam divam kas naak ventilacijas pusee nemaz nerunajot par savilceeju saspieshanu, bez pareizajam flakjeneem, un bakas stripus ar nevareju pielikt lidz galam jo jaunas nerzas skruuves vairs nebija
karoc nepabeigts darbs, bet nu 20min pabeigs baaku likt turpinajums sekos..
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …