2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 72
- chevron_right
ar pirmo ātrumu? Ja jā, šķiet , ka baigi gurst nost
tas ir ar lpg..... ko BMW walcha caur dirsu uzstutēja un pat saregulēt nejēdza
pabeigsim te vēl vienu fīču un tad safilmēšu ar benzīnu
pabeigsim te vēl vienu fīču un tad safilmēšu ar benzīnu
tas tavs motors caur dirsu rūca, nevis es uzliku.
BMW-Valcha rakstīja:tas tavs motors caur dirsu rūca, nevis es uzliku.
ja? un visiem klientiem atstāj uz vārstiem sūdus kas tur sabirst no urbšanas kolektorā? paskaties savu gāzes topiku muļķi, tur smuka bilde ir
Tu pat dīzītes nebiji jēdzis ielikt kādas vajag!
Par tavu regulēšanu vispār nerunāsim.
tas viņam normāli, gan jau atkal vainos kādu Juri vai kolēģi, kurš tur būs ne ta ko sadarījis kamēr pats guru darīja svarīgākas lietasyanks rakstīja:skaidas ieplūdē ir normāli ja?
Ridlih, izskatās, ka Tev tam motoram kapi.
M52B20 ir jaudīgāks, nekā Tavs šajā video.
Neesi domājis par dzinēja maiņu?
M52B20 ir jaudīgāks, nekā Tavs šajā video.
Neesi domājis par dzinēja maiņu?
es aizbrauksu taja pašā vieta un ar benzinu to pasu uztaisīšu
domāt var par visu ko un protams, ka domājis esmu visādus variantus
domāt var par visu ko un protams, ka domājis esmu visādus variantus
Tev tik traka atšķirība LPG no benzīna ?
Es reāli savam jūtu atšķirību tikai pēc 5000 RPM
Es reāli savam jūtu atšķirību tikai pēc 5000 RPM
es tieši uzsākot braukt jūtu un redzu atšķirību
nu jaa, tad Tev jābrauc pie sava LPG guru un jāprasas kas par h****
aizmirsti, sen pie viņa nebraucu (tur ir vnk ) , kad pats sāku visu saprast.... pagadām vienīgais kurš ko ir spējis labot ir motorings.lv . Nu vēl seeingman pirms tam cīnijās.
Tur jau nav daudz opciju ko pārlikt dzinējos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man uz e39 noss stāv jau laikam trešo gadu.
Vispār nav bijušas problēmas, nu labi, pie apkopes nomainīta viena sprausla un reduktors mainīts vienu reizi.
Tiesa, pieslēdzot diagnostikas aprīkojumu, nav pilnīgi nevienas kļūdas, varbūt tiešām dzinējs jāsaved kārtībā. :hvz:
Katrā ziņā lai ar gāzi viss būtu labi, dzinējam ir jābūt perfektam.
P.s ja kāds Cēsu/Valmieras pusē grib likt/remontēt/apkopt auto ar gāzi, rakstat useram "Odze", man ir pie viņa likta/apkopta iekārta, viss ir gerai
Tu tiešām domā, ka visam dzinējam nav iets pāri un un čekots viss? kur bija aizdomas, ka kas ne tā, tikai nomainīts lieki nediskutejot. vēl viena fīča ir palikusi, tuvākajās dienās paskatīsim, ja nebūs, tad nu neko. nobeigšu šito motoru un viss.
un ir sazīmēti pāris zinoši cilveki par gāzi, kas tad nu paskatīsies vēl reizi.
un ir sazīmēti pāris zinoši cilveki par gāzi, kas tad nu paskatīsies vēl reizi.
Nu vai arī gāzes komponentes nav galīgi priekš tava dzinēja, protams arī kalibrācijai ir liela nozīme.
es sadarīšu vēl pāris lietas un tad joka pēc aizbraukšu pie kāda pieslēgties pie kompja (driver bija pēdējāsi kas ņēmās), mošk pie Tevis, yank, bet šobrīd netraucējiet man Renault Traffic meklēt ss.lv
nu drivers arī tika galā ar tobrīdējo uzdevumu. speciāli no Rīgas atdzinās uz motoringu Jelgavā. pieslēgties nevar dažreiz dēļ vada tik vecām mašīnām
Nelaiž garām, pat visus stiprinājumus pārbaudīju utt. loģiski , ka tiem arī ticības nebija, jo viens jau sākumā laida
Nu vēl variants kāds vito
Nelaiž garām, pat visus stiprinājumus pārbaudīju utt. loģiski , ka tiem arī ticības nebija, jo viens jau sākumā laida
Nu vēl variants kāds vito
vot man arī tā liekas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59