Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 70
- chevron_right
Cik mm stabilizatori? Un cik $$ tagad izgriežās?
Man aizmugurē h&r 22mm (ja pareizi atminos), nekādu būtisko atšķirību starp mpakas 18mm nejutu. Cik skatos atsaišu uniball'i ar nav iekļauti, kad sameklēsi/pirksi, padod ziņu, man kāreiz vienā ir parādījusies lufte
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Man aizmugurē h&r 22mm (ja pareizi atminos), nekādu būtisko atšķirību starp mpakas 18mm nejutu. Cik skatos atsaišu uniball'i ar nav iekļauti, kad sameklēsi/pirksi, padod ziņu, man kāreiz vienā ir parādījusies lufte
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Maigak nevareji, man tagad sirds plist pushukars rakstīja:235/45
lauku izmērs, fuj
priekša 28mm aizmugure 21mmhe9600 rakstīja:Cik mm stabilizatori? Un cik $$ tagad izgriežās?
Cena adparts, labak jautat. Nav dargi, ka visiem liekas.
Man vel padoma shis tas, bet to velak.
Bilde zagta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pirms Rondeliem ari biju domajis shos,bet pardevejs galigi nekaulejaas
ar kompatu pa brugji
Kas te top?
Gimenes auto un lai var pienu veikala nopirkt.Lawwr rakstīja:Kas te top?
Tādām lietām vajadzēja kūtiņu.riebeklis rakstīja:Gimenes auto un lai var pienu veikala nopirkt.Lawwr rakstīja:Kas te top?
TU Debils vai ka? Ja nezini, ludzams neruna, netaisi par mulkji sevi.cipruss18 rakstīja:Tev tak nesot meitene,kada gjimene
Un to man saka citplanetietis kurs neko nezin un mani paris reizes dzive redzejis.cipruss18 rakstīja:Tu veljoprojam esi ka maza meitene
Davaj neturpinasim sho, bet atceries ja nezini neesi gaishregis un neruna mulkjibas.
TE IR AUTO TOPIC!
Kāds dzinējs nāks iekšā?
Tub28Lawwr rakstīja:Kāds dzinējs nāks iekšā?
Gimenes auto jasakraj nauda.
Man pietika ar tam paris reizem
Pienvedejs ibio
Pienvedejs ibio
ar kompatu pa brugji
Tad NAHUJ ver manu topic valja un raksti HUJNJU? Mana logika tiko saluza meginot saprast tavas mazas puslodites!cipruss18 rakstīja:Man pietika ar tam paris reizem
Pienvedejs ibio
Dodies valcet arkas, planot buri savam kabrim labak!
Tikaj pusramim poly?riebeklis rakstīja:https://scontent-arn2-1.cdninstagram.co ... 4864_n.jpg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 70