Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 88
- chevron_right
Ar nepacietibu gaidu gala rezultatu
Ar Ballera e36 nepaspeju uztaisit smukas bildes,ceru, ka ar tevim viss sanaks :)
Ar Ballera e36 nepaspeju uztaisit smukas bildes,ceru, ka ar tevim viss sanaks :)
Jāsāk apgūt krāsotāja amats un jāmeklē cita darba vieta Man tāda sajūta, ka uz sezonas atklāšanu nebraukšu, lai neapdirstu kājas
dogMa rakstīja:Jāsāk apgūt krāsotāja amats un jāmeklē cita darba vieta Man tāda sajūta, ka uz sezonas atklāšanu nebraukšu, lai neapdirstu kājas
Es ar laikam nebraukshu
Vienkaarshaak buus ,ja nebraukshu es
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu sakrasoji
Shodien paliek nedeelja ,kaa saaku sava auto paarveertiibas! Darbi rit sameeraa raiti. Shodien izkraasotas iekshas virsbuuvei un visticamaak ,ka sestdien tiks nokraasoti abi saani
Paaris bildiites ieskatam! Bildeets ar tel
Paaris bildiites ieskatam! Bildeets ar tel
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tu mani "killing me softly" taisi!
Labi, krāsa sumka utt., bet tā pati fīča, ka autiņš pilnībā tiek pārkrāsots uzdzen asinis!
Katrs no klātesošajiem ko tādu gribētu piedāvāt savam auto!
Turpini rullēt uz priekšu!
P.S. mašīnu pilnība pašrocīgi jauci ārā vai kāds asistēja!?
Labi, krāsa sumka utt., bet tā pati fīča, ka autiņš pilnībā tiek pārkrāsots uzdzen asinis!
krāsa vnk
Pilnīgi siekala tek skatoties vien bildēs uz procesu. Ar nepacietību gaidu rezultātu!
Principaa visu daru patserda rakstīja:Tu mani "killing me softly" taisi!
jūtu ka būs bomba
es šito nevaru izsturet kad sakrasosi un saliksi uzraksti man pm lai es varu pastities tavu galeriju
ps :nakam nedeļ beidzot ari manu saks parkrasot
ps :nakam nedeļ beidzot ari manu saks parkrasot
svjo es eju pakarties
p.s perku pa leto striki un ziepes
bet ja nopietni tad man truukst vaardu, buus bomba
p.s perku pa leto striki un ziepes
bet ja nopietni tad man truukst vaardu, buus bomba
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
+1
+1 erdai un KĻAVIŅAM
Es ar nevaru.. krāsa jau ir skaista bezgala, bet vairāk mani moca tas, ka redzu, ka cits savu autiņu vnk PĀR-KRĀ-SO
Tagad Orkān, Tev būs daudz skauģi, ieskaitot mani
Es ar nevaru.. krāsa jau ir skaista bezgala, bet vairāk mani moca tas, ka redzu, ka cits savu autiņu vnk PĀR-KRĀ-SO
Tagad Orkān, Tev būs daudz skauģi, ieskaitot mani
Ja jau te saak paraadiities skaugji ,tad laikam shamais topiks buus jaasleedz ciet
Nokraasoshu ,paardoshu un nopirkshu vienkaarshu puspuvushu e36 ,un buushu ,kaa visi
Nokraasoshu ,paardoshu un nopirkshu vienkaarshu puspuvushu e36 ,un buushu ,kaa visi
eu eu eu.. nemaz nelecies
Par padarīto darbu respekts no manīm, nu bet šitā mīzt karstu par auto krāsu, veči nu kudī, pat vecenas laikam par kādu jaunu nagulaku tā nefano!
d[-_-]b
Orkaans rakstīja:Ja jau te saak paraadiities skaugji ,tad laikam shamais topiks buus jaasleedz ciet
Šitas bija lāāāābs !!! Tā rēcu
p.s.
Veiksmi darbos! Arī ļoti gaidu rezultātu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58