Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 73
- chevron_right
ja tu butu kaila pat yanks tev neko neparmestu
Tur jau tā lieta, ja man nebūtu puisis, tad es varbūt arī būtu kaila
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tev man liekas vienkārši arī Podziņa ir sapņu sievieteyanks rakstīja:vai ta tev čalis nav ka šitādas bildes jāliek
un šito sēdēšanu uz spārniem/kapota nekad nesapratīšu. lokās tur vis un skrāpējas. lab te vēl meiča varbūty sver 30 kg un nekas traks neotiek.
Yanks, ja nepatīk, tad neskaties, tāpat ar komentēšu, nav obligāti katrā lapā atstāt kādu kļeksi no sevis. Var arī paklusēt kādu reizi.
Podziņ, mašīna tiek normāli noreklemēta.
Podziņ, mašīna tiek normāli noreklemēta.
interesanti cik rozā viņi ir kad ir ielikti un deg
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Šitos noteikti nevajag
Tā vēl var tikt vienā attiecīgā sadaļā, ja tādus uzliek
Tā vēl var tikt vienā attiecīgā sadaļā, ja tādus uzliek
Nu ja HAPO nav ticis vēl, tad Podziņai par to vispār nebūtu jāuztraucas
Tak testa variantā var pamēģināt
Kapec gan ne? Normali ietu klaat pie tam dazam roza detaljam un ka neka auto pieder sievietei :)
Instagram INDIGAIS
Vienai kupejai ir sarkan/rozīgi enģeļi, ja nemaldos forumā kautkur bija.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Yup, man ir tie rozā enģeļi
Bija domāts, ka būs sarkanie (vismaz bija rakstīts RED), bet ķīnieši laikam ir daltoniķi
Visu laiku gribēju nomainīt uz baltiem, kad TA izgāju domāju iegādāšos baltos un uzlikšu, bet tad nolēmu likt tos pašus rozā, lai kaut cik atšķirtos no pārējiem + meitenēm patīk kā izskatās rozā enģēļi
Ja ir interese kā izskatās varu mēģināt nobildēt un ielikt bildi vai kādreiz dzīvē varēs apskatīties kaut vai tajā pašā rumbulā.
Bija domāts, ka būs sarkanie (vismaz bija rakstīts RED), bet ķīnieši laikam ir daltoniķi
Visu laiku gribēju nomainīt uz baltiem, kad TA izgāju domāju iegādāšos baltos un uzlikšu, bet tad nolēmu likt tos pašus rozā, lai kaut cik atšķirtos no pārējiem + meitenēm patīk kā izskatās rozā enģēļi
Ja ir interese kā izskatās varu mēģināt nobildēt un ielikt bildi vai kādreiz dzīvē varēs apskatīties kaut vai tajā pašā rumbulā.
Es arī esmu iegrābies uz to ka ķīnieši pieraksta klāt red un atnāk rozā krāsā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Mana perfektā..
mmm...
mmm...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tiešām mmm un rozā
viss jau baigi shiki, bet uzacis gan prasaas pilnaas, kas iet pari pagriezienam
BMW-Big Money Waste
ne, prasas vispar nonjemt uzacis, manuprat tad butu ideals skats no prieksas :) uzacis pataisa purnu masinai tadu nekadu! p.s. tikai manas domas :) vis te ir
čav podziņ nu kā labi ripo tavējais?soulles rakstīja: Sieviete un pati visu skruve un dara tas ir apsveicami lai izdodas
šoreiz piekritīšu, ko vajag, to vajag.Slim rakstīja:viss jau baigi shiki, bet uzacis gan prasaas pilnaas, kas iet pari pagriezienam
Man tieši patīk tas kopskats ko dod uzacis. Tāds dusmīgāks izskatāsgda33 rakstīja:ne, prasas vispar nonjemt uzacis, manuprat tad butu ideals skats no prieksas :) uzacis pataisa purnu masinai tadu nekadu! p.s. tikai manas domas :) vis te ir
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
RIHARDSM1 rakstīja:čav podziņ nu kā labi ripo tavējais?soulles rakstīja: Sieviete un pati visu skruve un dara tas ir apsveicami lai izdodas
čiu. Ripo ļoti, ļoti labi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57