Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 62
- chevron_right
Kautkas no sezonas atklāšanas
Un iz vakardienas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
vakardienas snapa izskatās divi glauni auto!
ir jau arii gana glauni (prieksh e36 )
nevar nepiekrist!
Zinot kā LV rūpējas par šāda vecuma mašīnām, vispār ir apsveicami ka forumā tur tehniskā kārtībā un kaut ko vēl uzlabo.
ERDA! NEPĀRDOD LŪDZU SAVU AUTO!
Cits viņu nojās un nopūdēs. Ja kaut kad bija aizraušanās ar e36, tad kkur tur sirdī vēl tāda ir. Man arī ir bijuši daudzi brīži kad gribu pārdot savu un pārsēsties jaunākā. Bet nevajag tā.!
Ps GRIBU BILDĒTIES :(
Cits viņu nojās un nopūdēs. Ja kaut kad bija aizraušanās ar e36, tad kkur tur sirdī vēl tāda ir. Man arī ir bijuši daudzi brīži kad gribu pārdot savu un pārsēsties jaunākā. Bet nevajag tā.!
Ps GRIBU BILDĒTIES :(
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Adukam varu piekrist i par nepardosanu u.t.t un arii par bildesanos
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
pedeja bilde laba
Labas cenas.
Labas cenas.
ka zemak nau kur paskaties ka citi sasedina! :) un kompensatori tew grabeja kad brauci garam auglu servisam mos tiko pielaidis bijierda rakstīja:takeshi rakstīja:vajag sedinat jo izskatas auksts un bez odzinas! kapec kompensatori klab?
Nezinu, kapec tev kompensatori grab!? Man nekas negrab! Vel zemak vairs nav kur!
Saderam! Bus tada pat skana ,bet nebus kompensatori! Palaidis te baumu, man tagad visi kaitina,ibio!
a kas tad ir pie vainas?
m20 Spararats kārbā!
Aaaa
lai jums mierīgāks miers!
Tie bija kompensatori, kur skana apklust, kad izspiežu sajūgu!
Tie bija kompensatori, kur skana apklust, kad izspiežu sajūgu!
labi kompensatori grib lai skan- atlaid sajugu , gribi lai neskan, izspied sajugu
Labas cenas.
Labas cenas.
Man arī tādā pat veidā tie grab!
Ir arī kāds izrādījis interesi par auto? Ir jau baigā naudas "kapsēta" tie 36tie Droši vien, kad man būs bērni, arī teikšu "ardievas" šim hobijam
..bet es vēl kādu laiku braukāšu ar savu konstruktoru
Ir arī kāds izrādījis interesi par auto? Ir jau baigā naudas "kapsēta" tie 36tie Droši vien, kad man būs bērni, arī teikšu "ardievas" šim hobijam
..bet es vēl kādu laiku braukāšu ar savu konstruktoru
tikai līmenī "ja man būtu nauda, tad toch nemtu" , jeb "kur biji agrāk, kad meklēju auto"!
Lai nu kā, ja kādam baigā vēlme ir iegūt savā īpašumā, tad ir jārunā!
Lai nu kā, ja kādam baigā vēlme ir iegūt savā īpašumā, tad ir jārunā!
Paldies Armand
Kad brauksi ciemā uz LV?
Varbūt nakamgad uz sezonas atklāšanu?
Kad brauksi ciemā uz LV?
Varbūt nakamgad uz sezonas atklāšanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56