Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 103
- chevron_right
visus darbusgruuti izdomat lidz pedejam, parasti ir taa ka kautkas pietrukst un dabun gaidit atkal kamer atnak taa detalja.
parcik esmu iesacis veselu cupu ar darbiem vienlaicigi, brizam galvaa sanak parakaa putra ka vairs nezin ko un preks kam vajag un kas jau ir
bet paldies
parcik esmu iesacis veselu cupu ar darbiem vienlaicigi, brizam galvaa sanak parakaa putra ka vairs nezin ko un preks kam vajag un kas jau ir
bet paldies
...
nevar saprast kas ir ar Tavu auto.... it kā viņu nemoki, nedriftē utt. bet visu laiku kaut ko maini nonstopā tāda sajūta , ka pašā sākumā ir bijis kapi, vai arī vnk garāžā stāvot birst kopā
Ah, kā gribētu vēlvienu e36to garāžā, lai varētu šadi pat darīties
dabū kaut kur pacēlāju un apgulies zem sava auto. nu tā vnk atslābinies un paskaties apkārt. es varu sadaerēt ka ar atradīsi miljons lietiņas ko labprāt nomainītuRidlihs rakstīja:nevar saprast kas ir ar Tavu auto.... it kā viņu nemoki, nedriftē utt. bet visu laiku kaut ko maini nonstopā tāda sajūta , ka pašā sākumā ir bijis kapi, vai arī vnk garāžā stāvot birst kopā
Un ja es iemiegu veroties šajā patīkamajā skatā?
Visu cieņu, šādi rūpīgi savest savu auto kārtībā un tikt pedantiski viņu labot, noņemu cepuri tavā priekšā. Pat pilnīgi negribas iet pagalmā un vairs redzēt savu lamatu.
Nu tad pēc kāda laika pamodīsies izgulējiesRidlihs rakstīja:Un ja es iemiegu veroties šajā patīkamajā skatā?
nekas nau ar auto, vins vienkarsi atjaunojas, un bus zolids e36, tads pats kaa jums parejiemRidlihs rakstīja:nevar saprast kas ir ar Tavu auto.... it kā viņu nemoki, nedriftē utt. bet visu laiku kaut ko maini nonstopā tāda sajūta , ka pašā sākumā ir bijis kapi, vai arī vnk garāžā stāvot birst kopā
padlies visiem par labu vardu, tas palidz procesaa
ok... turpinam
piepusts vel auto ar vasku, nu gan vajadzetu pietikt, pec 6 bundzinju iztuksosanas
megjinu tikt skaidribaa ar skruvem, kas ir kas un amishi, atsiteji, puteklsargi jauni, bukses ieprieksejas no 3B
un vel kads kadrs tapatas. par citam lietam citreiz
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
paldies,paldies ja auto iztures vel kadus 5-7g kamer puikam saak rasties kaukada saprashana, tad bus labi, pec tam jau taa bus vinja ruupeikey07 rakstīja:izskatās ka tev tā apakša 100 gadi uz priekšu nerūsēs
paldiesRolitis rakstīja:bikinj ir darbs ieguldits bet taa jau pa cotno :)
ja pats nedaris tad jau ari nebus
pa teemu..
saku blokja upgreidu.
donors uz operacijas galda elja nolieta, skruveju vaaku nost, viss iet kaa pa sviestu izmegjinam m3 pusasu flanci, viss der 1:1, kautgan es jau to zinaju tapat nonjemot vaaku sejaa paradijas smaids elements ar 4 lielajiem eljosanas caurumiem, nevis parastais ar diviem mazajiem skruvejam nost elementa vaaku. vel jau jasagaida detalas un bus japasuta dazas jaunas skruves ari, apstajos pie dazam aprautam elementa vaaka seskanteem.
jadabon no darba triecien pistole, jaatskruee lielais zobrats (tapat bus janjem nost), tad vares tikt klat seskantem, bez karsesanas/saldesanas vai kadam citam paligriceem.
iznjemu izspiedej cilinditi, izradasshamais izjucis pat nezinaju
salidzinajumam vecaisstandarta vs jaunais evo (evo pa kadiem 8mm garaks)
...
Visu cienu vecit sis auto ir viens no daziem kuru var lasit katru dienu un skatities kaa izmainas viss mazakas detals pat
Katru reizi kad ienāku šeit.Palieku ar pārsteigumu kā Ziemassvētkos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
paldies paldies
sodien atskrieot uz stundinju partraukumaa no savas 24h mainjas, patikamu parsteigumusagadajis bija pastnieks. tik esmu vilies par kvalitati, principaa tas ir parastas 2mm metala plaksnes, dog ear plaksnes ir cnc noslipetas uz 1.8mm un pasas sajuga plaknes iskatasnomatetas ar straavu. nekada rakjeshzinante taa nau un liekas ka 100 eiro par siim uz lazeri izgriestam plaksneem ir krietni pa daudz
bet varbut es te parspileju
sodien atskrieot uz stundinju partraukumaa no savas 24h mainjas, patikamu parsteigumusagadajis bija pastnieks. tik esmu vilies par kvalitati, principaa tas ir parastas 2mm metala plaksnes, dog ear plaksnes ir cnc noslipetas uz 1.8mm un pasas sajuga plaknes iskatasnomatetas ar straavu. nekada rakjeshzinante taa nau un liekas ka 100 eiro par siim uz lazeri izgriestam plaksneem ir krietni pa daudz
bet varbut es te parspileju
...
turpinam iesakto,
tatad pec lsd elementa vaaka skruvju apraushanas pakjeru elementu un aizlaidu lidz darbam, nonjemu lielo sazobi, lai varetu normali tikt klaat vaaka skruuvem. biju jau sagatavojies kartigai cinjai ar tam skruvem. pa rokai staveja aceteliins, saldejamais, un metinamais, bet skruves laikam saprata ka nau jegas un laavas izskruveties ar flakjeni iznjemu ari ieejosho pinion gear kopaa ar piederigajiem un izspiedu vaaka bukses, veiksmigi bez aluminija vaka salieksanas un ieplaisashanas
tatad pec lsd elementa vaaka skruvju apraushanas pakjeru elementu un aizlaidu lidz darbam, nonjemu lielo sazobi, lai varetu normali tikt klaat vaaka skruuvem. biju jau sagatavojies kartigai cinjai ar tam skruvem. pa rokai staveja aceteliins, saldejamais, un metinamais, bet skruves laikam saprata ka nau jegas un laavas izskruveties ar flakjeni iznjemu ari ieejosho pinion gear kopaa ar piederigajiem un izspiedu vaaka bukses, veiksmigi bez aluminija vaka salieksanas un ieplaisashanas
...
kad buss plaksnu kopijas
baac, netisam nospiedu apstiprinat nevis apskatit
ok turpinam talaak...
# noskruvejot sazobi, dikti nopriecajos ka man nau m3 elements un man nebus japareido attiecibas zazobes seezha. m3 izmanto M14 skruuves non m3 elements izmanto M12 skruuves
# sagatavots korpuss, vaaks, visi tris flanchi un izejosho flanchu majinjas preks struklosanas un pecak preks pulverkrasoshanas.
# pasutitas upgreidotas seskantes skruuves lsd elementa vaakam ( taas kuras es piebeidzu )
# castrol sintrax 75w140 lsd elja veljoprojam kaukur celjo
talak bija karta taisit valjaa un skatities kas lacitim vederaa. biju nepatikami parsteigts ieraugot so te meslu kads sen atpakal taa vietaa lai ieliktu jaunas sajuga un dogear plaksnes, vienkarsi iestukjeja papildus super plaanu nerzas plaaksni, kas sobrid ir nodilusi tik taalu ka ir planaka par zileti
iznjemot visas lietas araa sapratu ka sis ir oem plaksnes, jo pamatigi nodilushas. bus japavirpo jaapstradaa virsmas un talak zaudetais matreala biezums jaaizvieto ar kautko nopietnu nevis 0.9mm disku pagaidam lsd upgreidz ir nolikts pie malas, ta teikt jaapdomaa nakosais solis, kura virzienaa iet, jo plans ko gribeju vairak nesanaks
tagat man dilema, pirms uzlieku evo karbu, uz auto, nomainit izejosho flanci uz parasto un atstat blokjim ieejoso flanci parasto un parveidot parasto kardanu, vai actat karbas flanci kads ir, uzlikt blokjim m3 flanci un epirkt evo kardanu un parveidot to..
ok turpinam talaak...
# noskruvejot sazobi, dikti nopriecajos ka man nau m3 elements un man nebus japareido attiecibas zazobes seezha. m3 izmanto M14 skruuves non m3 elements izmanto M12 skruuves
# sagatavots korpuss, vaaks, visi tris flanchi un izejosho flanchu majinjas preks struklosanas un pecak preks pulverkrasoshanas.
# pasutitas upgreidotas seskantes skruuves lsd elementa vaakam ( taas kuras es piebeidzu )
# castrol sintrax 75w140 lsd elja veljoprojam kaukur celjo
talak bija karta taisit valjaa un skatities kas lacitim vederaa. biju nepatikami parsteigts ieraugot so te meslu kads sen atpakal taa vietaa lai ieliktu jaunas sajuga un dogear plaksnes, vienkarsi iestukjeja papildus super plaanu nerzas plaaksni, kas sobrid ir nodilusi tik taalu ka ir planaka par zileti
iznjemot visas lietas araa sapratu ka sis ir oem plaksnes, jo pamatigi nodilushas. bus japavirpo jaapstradaa virsmas un talak zaudetais matreala biezums jaaizvieto ar kautko nopietnu nevis 0.9mm disku pagaidam lsd upgreidz ir nolikts pie malas, ta teikt jaapdomaa nakosais solis, kura virzienaa iet, jo plans ko gribeju vairak nesanaks
tagat man dilema, pirms uzlieku evo karbu, uz auto, nomainit izejosho flanci uz parasto un atstat blokjim ieejoso flanci parasto un parveidot parasto kardanu, vai actat karbas flanci kads ir, uzlikt blokjim m3 flanci un epirkt evo kardanu un parveidot to..
...
reduktora ,,šaibas,, bloķim
Protams, jo vēl 99 gadus tas auto no garāžas neizbrauks, ja Armands tā turpināsikey07 rakstīja:izskatās ka tev tā apakša 100 gadi uz priekšu nerūsēs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 103