Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 65
- chevron_right
Kādā klubā ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Viņš laikam domāja e36 club Latvia.
Jā, tieši tā, par e36 klubu jautāju. Tas nebija nekādā veidā uzbrauciens domāts, vienkārši jautājums.
Edit: Ģirt, cilvēki ar kompaktiem arī ir klubā. Kaut gan nevienu nevaru uz sitiena iedomāties.
Edit: Ģirt, cilvēki ar kompaktiem arī ir klubā. Kaut gan nevienu nevaru uz sitiena iedomāties.
Pēdējais labojis Kikaps - 19 Apr 2016, 14:33, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
jap, jau sen
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
No 2012.gada vispār jau..Kikaps rakstīja:Sabīne tagad ir klubā?
Nebiju ievērojis, ka esi biedrs. Tādēļ jautāju. :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
dizainam nav ne vainas spilgts ir un nav bezgaumīgs taka viss kedā
dirsējiem ieteikums pieiet pie savām mašīnām vai e taloniem un padomāt vai viņi ir tik ideāli
dirsējiem ieteikums pieiet pie savām mašīnām vai e taloniem un padomāt vai viņi ir tik ideāli
ja manam e91 tiltaa buutu plaisa un visi tie parejie 2nieki, mani nosauktu par dauni vismaz 90%
a te, jo race car visi klapee plaukstinjas un saka, ka mashina ideala tehniskaa stavoklii
es tiešām nesaprotu, ja mašīna visu ziemu remontejas un taisījās, kā var but tādi kasjaki pirmaja TA.
un te nav nekāds sakars ar finansēm utt.
šis nav uzbrauciens Sabīnei, vnk drusku aizdomājies, kā tas no malas izskatās.
a te, jo race car visi klapee plaukstinjas un saka, ka mashina ideala tehniskaa stavoklii
es tiešām nesaprotu, ja mašīna visu ziemu remontejas un taisījās, kā var but tādi kasjaki pirmaja TA.
crapworks
+ Gudrs domu grauds!pusdzivais rakstīja:ja manam e91 tiltaa buutu plaisa un visi tie parejie 2nieki, mani nosauktu par dauni vismaz 90%
Džeki..maśīna reāli sāka taisīties tikai nepilnu menesi atpakaļ. Visu ziemu viņa pa lielam staveja vnk garažā un es atkopos pēc ceļa operacijas.
Un viss jau ir sataisīts un samainīts, taka tagad tikai ka man bus laiks ta braukśu uz skati.
P.s es nekad neesu teikusi ka mans e36 ir ideala stavokli! Nekas nevar but ideals...kur nu vel trases auto, kuram jebkura bridi pec kada treniņa var kkas notikt. Nekas nav mūžīgs!
Un viss jau ir sataisīts un samainīts, taka tagad tikai ka man bus laiks ta braukśu uz skati.
P.s es nekad neesu teikusi ka mans e36 ir ideala stavokli! Nekas nevar but ideals...kur nu vel trases auto, kuram jebkura bridi pec kada treniņa var kkas notikt. Nekas nav mūžīgs!
Palasīju komentārus, paskatījos vēlreiz bildes...jā, kopskats ir ok, dizains noteikti ir labāks par iepriekšējo, bet ar haubi tik tiešām viss ir slikti Un tā līste ap logiem arī, ja pareizi atceros, nolīmēta bija diezgan anāli
pusdzivais rakstīja:ja manam e91 tiltaa buutu plaisa un visi tie parejie 2nieki, mani nosauktu par dauni vismaz 90%
priekkšejais tilts cik saprotu ir motora balka vai tas ir kkas cits ja ta tad nesaprotu par ko cepiens tas maksa 5 eur uzlikt citu tas tā un nav jau tgt jadizojas kada kuram masina vienam e91 vienam e38 ja kadu no savam mizam ieliktu trasē saubos vai tur tikai prieksas tilts butu ieplaisajis itipasi cukrusam ar saviem varbut javalce diskiem pa 450 eur
Jā, pareizi esi sapratis. Un tā balka/sija jau ir samainītaGM-747 rakstīja:pusdzivais rakstīja:ja manam e91 tiltaa buutu plaisa un visi tie parejie 2nieki, mani nosauktu par dauni vismaz 90%
priekkšejais tilts cik saprotu ir motora balka vai tas ir kkas cits ja ta tad nesaprotu par ko cepiens tas maksa 5 eur uzlikt citu tas tā un nav jau tgt jadizojas kada kuram masina vienam e91 vienam e38 ja kadu no savam mizam ieliktu trasē saubos vai tur tikai prieksas tilts butu ieplaisajis itipasi cukrusam ar saviem varbut javalce diskiem pa 450 eur
GM-747 rakstīja:pusdzivais rakstīja:ja manam e91 tiltaa buutu plaisa un visi tie parejie 2nieki, mani nosauktu par dauni vismaz 90%
Atslabsti zvejnieka deel es saprotu,ka mamma neiedeva pusdiennaudu
ar kompatu pa brugji
kulāros mēļo ka šī kupeja stāv rindā uz skati.
tad jau redzēs kas un kā ir salabots
tad jau redzēs kas un kā ir salabots
Cipruss, comon, saņemies :)
Cik tautās klaiņo leģendas, tad "Tavā" laikā Sabinčiks Tev neiedeva. Varbūt tapēc centies visu laiku kaut kādu flame on ieturēt pret viņu? Kā kaut kādu atriebību?
Ja tu uztraucies par plaisu tiltā, tad comon, te puse Rīgas braukā ar sapuvušām miskastēm, kurām tilti ir 3x pārmetināti, glāzes šķības :)
Cik tautās klaiņo leģendas, tad "Tavā" laikā Sabinčiks Tev neiedeva. Varbūt tapēc centies visu laiku kaut kādu flame on ieturēt pret viņu? Kā kaut kādu atriebību?
Ja tu uztraucies par plaisu tiltā, tad comon, te puse Rīgas braukā ar sapuvušām miskastēm, kurām tilti ir 3x pārmetināti, glāzes šķības :)
Pēdējais labojis Teddy - 20 Apr 2016, 15:37, kopā labots 1 reizi.
Bet tur Sabuka nav
A kursh vispar ir teicis,ka es esmu prasijis??
Vispar nav atriebiibas.viss jau tika te izrunaats,bet nu kads izdzesa patiesiibu
Vispar nav atriebiibas.viss jau tika te izrunaats,bet nu kads izdzesa patiesiibu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Cipruss, "tantes" pieturā runā :)
Ja jau tik ļoti gribi iekarot viņas sirdi, pacenties ar mīlestību Nevis kā 3. klases skolēns aiz bizēm rausti
Ja jau tik ļoti gribi iekarot viņas sirdi, pacenties ar mīlestību Nevis kā 3. klases skolēns aiz bizēm rausti
Pēdējais labojis Teddy - 20 Apr 2016, 15:42, kopā labots 1 reizi.
Tam es ticu tantes arii runaa ka Podzinjas berna tevs ir Agnis
ar kompatu pa brugji
viņa ganjau cītīgi strādā un pelna kāpostu, tikmēr iespējams darba kolēģis izpalīdz.cipruss18 rakstīja:Bet tur Sabuka nav
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 65