zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
RobisLV
Ziņojumi: 187
Pievienojies: 30 Okt 2014, 20:22
Braucu ar: 98' sedanu
Atrašanās vieta: Rīga
Ģirts rakstīja:Inferno,chill,attieksmi viss Tev kārtībā,vienkārši ir dažādi auto pielietojumi un attiecīgi kvalitātes leveli darbam,jo dzīvojam LV,un nevajag teikt,ka tad labāk nedarīt neko,jo paskaties kā tas auto iepriekš izskatijās...es neko nesaku par to,ka Tev patīk viss tip top,visiem patīk,bet ne vienmēr vajag.
Šis posts ir pelnījis medaļu! :bmw: :super:
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36
Reputācija: 2

Inferno rakstīja: Ar katru dienu mani fascinē šis forums ar vien vairāk. Nu nepatīk man kā izskatās sedans pedo blue krāsā un nepatīk kā izskatās nokrāsots ventilators un motortelpas plastmasi, un kas no tā? Ne jau ventilatoram kaut kas no tā notiks, runa ir par attieksmi kā tādu, un šādu attieksmi es neatbalstu, tas nav mans izprotams, taču kāpēc tas, ka es par to uzrakstu, uzreiz skaitās kā nodiršana vai raudāšana? Nepatīk un nepatīk, kāda nahuj citiem gar to starpība? Tāds ir mans viedoklis un neviens tur neko nevar padarīt, ierakstīt par to šeit ir tik pat normāli kā slavēt to super klass edišņ garadaru. Es nevaru līdz galam saprast kāpēc "Mans E36" topikos jebkurš "negatīvā" komentāra autors automātiski tiek uzskatīts par heiteri, skauģi, lohu un uzreiz ir jānodirš.
Turpinot offtopiku, pilnībā manas domas :pupi:
Pietrūkst kvalitatīvu topiku ar interesantām idejam.
@instagram - anrijs.v
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
nleai rakstīja: Turpinot offtopiku, pilnībā manas domas :pupi:
Pietrūkst kvalitatīvu topiku ar interesantām idejam.
Kas ir kvalitatīvs topic? Kas ir interesanta ideja?
Profila bilde
KA-91
Ziņojumi: 712
Pievienojies: 04 Dec 2012, 21:14
Braucu ar: darba auto
Atrašanās vieta: Rīga
Nu bet jums pašiem ir iespēja tos topikus veidot, uz priekšu :lol:
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

Tas, ka šeit tik pat kā nav interesantu topiku ir skaidrs jau diezgan sen, runa nav par to. Man vienkārši krīt uz nerviem, ka šeit drīkst izteikt tikai pozitīvo viedokli, jebkura kritika ir bez maz vai tabu. Pasaki cilvēkam patiesību, bet beigās viņš Tevi vēl par lohu nosauc un sūta nahuj, jo kritiku negribot savā topikā redzēt :hahaha: Negribi kritiku (vienalga kādu) - netaisi topiku.
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

Atkal visi šeit strīdas :hahaha:
Tikšu līdz mājai un iemetīšū snapu ar šodienas pirkumiem :hahaha:
Profila bilde
Grunte
Ziņojumi: 934
Pievienojies: 08 Okt 2014, 22:12
Braucu ar: 320icoupe
Reputācija: 2

Inferno rakstīja:Tas, ka šeit tik pat kā nav interesantu topiku ir skaidrs jau diezgan sen, runa nav par to. Man vienkārši krīt uz nerviem, ka šeit drīkst izteikt tikai pozitīvo viedokli, jebkura kritika ir bez maz vai tabu. Pasaki cilvēkam patiesību, bet beigās viņš Tevi vēl par lohu nosauc un sūta nahuj, jo kritiku negribot savā topikā redzēt :hahaha: Negribi kritiku (vienalga kādu) - netaisi topiku.
Ko piepisies veido savu. No tevis tik kritika :yes:
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

A kas, nedrīkst piepisties? :hahaha:
Profila bilde
zurkae36

Paldies KA-91 par Koilam un paķemosos ar diskiem hwz vai piestaves
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
Ruudolfs
Ziņojumi: 536
Pievienojies: 15 Jūn 2015, 10:46
Braucu ar: 320Ci
Reputācija: 1

Nesaies galīgi tā krāsa diskiem :rolleyes:
Profila bilde
zurkae36

Ruudolfs rakstīja:Nesaies galīgi tā krāsa diskiem :rolleyes:
Uzputis citu tad. :hahaha: Hwz kautka baltus vai melnus arī krāsot negribu
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

Inferno rakstīja:Tas, ka šeit tik pat kā nav interesantu topiku ir skaidrs jau diezgan sen, runa nav par to. Man vienkārši krīt uz nerviem, ka šeit drīkst izteikt tikai pozitīvo viedokli, jebkura kritika ir bez maz vai tabu. Pasaki cilvēkam patiesību, bet beigās viņš Tevi vēl par lohu nosauc un sūta nahuj, jo kritiku negribot savā topikā redzēt :hahaha: Negribi kritiku (vienalga kādu) - netaisi topiku.
Inferno, pa daudz aizsvīlies esi. Viens ir pateikt, ka kkas nav ok, otrs ir kategoriski pa punktiem noskaitīt na* viss ir di*sā.

However, sava daļa taisnības tev ir. Skatāmu topiku nav, jo lielai daļai nav naudas. Es gan nekad nesapratīšu, ja nav naudas, tad kur tā uzrodas krāsošanai, bet neuzrodas tehniskai savešanai kārtībā, lai skati pa nullem var iziet.

Nākamais jau tas, ka tā diršana aiziet topikos, kur paši to provocē. Nesaprotama valoda, bildes caur dirsu, katru dienu pa random ziņai, ka kaut kas būs/nebūs/nopirkts/pārdots. To var arī sarunās vai dienas snap`ā iemest.
Pa lielam šo visu gatavošanas, krāsošanas pasākumu varēja aprakstīt vienā ziņā ar bildēm ja ne no procesa(pieņmsim cilvēks nav starp tiem, kam patīk pēc katra soļa ķert telefonu un taisit story instagramā), tad vismaz beigās. Būtu tas pats saimnieks, tie paši darbi, bet cita attieksme pavisam. Bet nu nejau visiem ir lemts.

Katrā ziņā - nav ne vainas tai zilajai krāsai. Labāk nekā stock miskaste ar katru detaļu citā krāsā noteikti. :super:
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Tās nav koilas, bet amortizatori ar atsperēm. Ciest nevaru, kad aizmugurējos amīšus sauc par koilām. :lol:

Btw, krāsa ir nais un labāk kā iepriekš izskatās noteikti. :super:
Topika nosaukums gavno.
Attēls
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
Nixon rakstīja:Topika nosaukums gavno.
Skarbi :gigigi:
Profila bilde
Vladlen
Ziņojumi: 2863
Pievienojies: 23 Mai 2012, 17:14
Braucu ar: etanolu kanna
Atrašanās vieta: Mežciems
Reputācija: 21

Nixon rakstīja:Tās nav koilas, bet amortizatori ar atsperēm. Ciest nevaru, kad aizmugurējos amīšus sauc par koilām. :lol:

Btw, krāsa ir nais un labāk kā iepriekš izskatās noteikti. :super:
Topika nosaukums gavno.
Amortizatori ar regulejamam atsperem :hahaha:

Nosaukums +100500
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

Ja godīgi,man tie diski oem krāsā ļoti simpatizē! Lieta tava,bet es nebojātu skatu,nopūšot diskus tik īpatnējā krāsā ;)
Profila bilde
frostijs
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 25 Sep 2012, 23:03
Braucu ar: 6cyl kompostu
Atrašanās vieta: Ķekava
Nixon rakstīja:Topika nosaukums gavno.
Attēls
Profila bilde
zurkae36

vitjazz rakstīja:Ja godīgi,man tie diski oem krāsā ļoti simpatizē! Lieta tava,bet es nebojātu skatu,nopūšot diskus tik īpatnējā krāsā ;)
Tur nau ko sabojāt laka lobās nost un plaukts oksidejies
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

zurkae36 rakstīja:
vitjazz rakstīja:Ja godīgi,man tie diski oem krāsā ļoti simpatizē! Lieta tava,bet es nebojātu skatu,nopūšot diskus tik īpatnējā krāsā ;)
Kāpec white negribi uzbliezt? Ar blue ļoti simpātiski būtu,vai arī negribas tā,kā jau bija Kasparam? ;)
Profila bilde
zurkae36

vitjazz rakstīja:
zurkae36 rakstīja:
Kāpec white negribi uzbliezt? Ar blue ļoti simpātiski būtu,vai arī negribas tā,kā jau bija Kasparam? ;)
Man vnk pašam nepatīk ka izskatās balti.