Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 88
- chevron_right
Paleenaam viss notiek Shodien bik sasteleets ,lai pasham rastos priekshtats par padariito
Te bik redzams mans izdomaatais akcentinjsh, ruchkas un logu raamiishi melni lakoti
Bildeets ar tel ,tapeec bildees gruutaak saprast ,bet dziivee izskataas riktiigi labi
Te bik redzams mans izdomaatais akcentinjsh, ruchkas un logu raamiishi melni lakoti
Bildeets ar tel ,tapeec bildees gruutaak saprast ,bet dziivee izskataas riktiigi labi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Skaisti. Tad jau šonedēļ viss būs saskrūvēts un varēsi atgriezties ielās?
Būs labi! Jajau auto spīd, tad arī var tās ručkas un logu malas spīdēt
Patreiz diski bojā visu kopskatu. Bet ar smukiem diskiem būs pavisam cits auto
Patreiz diski bojā visu kopskatu. Bet ar smukiem diskiem būs pavisam cits auto
Tik aatri gan veel nee:) Ielaas vareetu paraadiities naakamaas nedeeljas beigaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vareni pastradats,un tavs akcentins ir izdevies..
Izskatas citadak....
Izskatas citadak....
E36///M3 1996.coupe S50B32
Krāsa bomba, rezultātām jābūt labam kad saliks kopā.
Vai tik tā izskatās, vai tev jumts cita krasā?
Vai tik tā izskatās, vai tev jumts cita krasā?
Jumts ir melns
nu ko lai saka - malacis..
Akcentiņš pa pirmo
Gaidam saliktu un uz pareizajiem diskiem
Gaidam saliktu un uz pareizajiem diskiem
es domaju ne ielas bet bus tew vien jaripo uz auto eksotiku!Orkaans rakstīja:Tik aatri gan veel nee:) Ielaas vareetu paraadiities naakamaas nedeeljas beigaas
a ko tā? kāpēc nekrāsoji visu vienā krāsā?Orkaans rakstīja:Jumts ir melns
Tapeec ,ka ,man patiik melns jumts , un taads vinjsh shim auto ir jau 4 gadinjus
Vasarā saulīte labi silda melno jumtu! Var kko uzcept uz tā!
Lai ar cik diivaini nebuutu ,bet taa pleeve taa neuzkarst ,kaa kraasots jumts!
Tad jau viss super!
te viss ir labi.
tik bilde izstijas ka melnajam detaljam ir baigais citroninjs virsuu, varbut taa tik izstijaas...
tik bilde izstijas ka melnajam detaljam ir baigais citroninjs virsuu, varbut taa tik izstijaas...
...
Iepriekš likās ka būs vēl sarkanāks tas tonis... Bet tā jau malacis
smuki! pēc bildēm izskatās, ka krāsai toņi mainīsies pie dažādiem apgaismojumam,nez cik paveidi būs!
Bļin, un es domāju, ka būšu vienīgais ar spīdīgām durvju stoikām (es gan ar plēvi nolīmēju, nevis krāsoju)...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 88