Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 103
- chevron_right
sis tas nostruklots preks pulverkrasosanas, vienigi difa vaaks vel nau gatavs. par krasam neesmu domajis, reali jau aigo kjimiju taisit negribu tapec drosvien paliksu pie melnaa
visas komponentes ir saeljotas visi 4tri sajuga komplekti ir vietaa, viss pievilts lidz pareizajiem nm.
kads kadrs no procesa
ieravu naasee jaunu gultni pa pus cenu, ari man pa retam veicas, pardevejs nezinaja ka e38 un m3 ir tie pashi un gribeja tikt valjaa no e38 gultnja
nomashineti presure caps -0.50mm
viss sagatavots pa rokai, varam saakt likt kopaa elementu. visas komponentes ir saeljotas visi 4tri sajuga komplekti ir vietaa, viss pievilts lidz pareizajiem nm.
kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Tu visu mašīnu no A līdz Z pārlasi?
Nu taa laikam sanaak
Sijaa konkretajaa gadijumaa ir upgreidots lsd elements no standarta 2 sajuga 25% blokja uz 4 sajugu un apm 45% pakapi. Nez vai kadreiz reali praksee tiks izmantots bet nu ja vajadzes tad man buus:)
Sijaa konkretajaa gadijumaa ir upgreidots lsd elements no standarta 2 sajuga 25% blokja uz 4 sajugu un apm 45% pakapi. Nez vai kadreiz reali praksee tiks izmantots bet nu ja vajadzes tad man buus:)
...
Tu tak slims
Bet visu cieņu, siekala tik tek skatoties kā veido šo auto
Bet visu cieņu, siekala tik tek skatoties kā veido šo auto
Tehnokrātiskais izvirtulis... Es vēl ceru, ka pensijā ejot, izlasīšu šajā topikā ierakstu - beidzot esmu ielās...
Ap to laiku viņa bērns pārņems šo topiku un varbūt kaut kad uzrakstīs, ka ir ielās, ja paps salabos visu
Tad, kad Armando izlocīs jaunu būri no ņeržas, tad 100% šī būs pirmā pabeigta žurka visā to vēsturē!
Beautiful Mechanical Wonder
Parasti bērniem mantojumā atstāj māju, zemi, naudu... Bet Armando atstās - "To Do List"byrbyr rakstīja:Ap to laiku viņa bērns pārņems šo topiku un varbūt kaut kad uzrakstīs, ka ir ielās, ja paps salabos visu
Šis bija labsmarux rakstīja:Parasti bērniem mantojumā atstāj māju, zemi, naudu... Bet Armando atstās - "To Do List"byrbyr rakstīja:Ap to laiku viņa bērns pārņems šo topiku un varbūt kaut kad uzrakstīs, ka ir ielās, ja paps salabos visu
emu parak truls, lai saprastu ko tas svesvards nozimeemarux rakstīja:Tehnokrātiskais izvirtulis... Es vēl ceru, ka pensijā ejot, izlasīšu šajā topikā ierakstu - beidzot esmu ielās...
...
Super, arī šo gribu kādreiz izdarīt. Arī tie paši 0.5mm no presure caps jāņem nost parastajiem non-M vidējā korpusa bloķiem?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
man nau elements no m3 jo tam caurumi ir preks m14 skruvem, nevis m12, lielajam zobratam.
pirms tu kauko sac njemt nost, viss ir jaizrekjina. es uztaisisu diy kaukad ned nog tad jau viss bus skaidraks
pirms tu kauko sac njemt nost, viss ir jaizrekjina. es uztaisisu diy kaukad ned nog tad jau viss bus skaidraks
...
ok. laiku kavejot un futbolu skatoties, un alu dzerot, un cipsus edot updeitoshu topiku.
ir sanjemti sikumi preks reduktora.
m3 izejosho flanchu blivslegi ar sprostgredzeniem
o ringi gultnju turetaju flanchiem
blivites eljas skruuveem #nomainiju gultni
#piepuleju flanchu blivsleegu seezhas
#tiku valjaa no nolaustas flanchu skruuves
#jauni uzgriezhnji pusasiim.
kads kadrs lai intresantak.
ps. zinu zinu, focets ar kaiminja sievas mataino kjemmi, bet kas gribes saprast tie sapratis
ir sanjemti sikumi preks reduktora.
m3 izejosho flanchu blivslegi ar sprostgredzeniem
o ringi gultnju turetaju flanchiem
blivites eljas skruuveem #nomainiju gultni
#piepuleju flanchu blivsleegu seezhas
#tiku valjaa no nolaustas flanchu skruuves
#jauni uzgriezhnji pusasiim.
kads kadrs lai intresantak.
ps. zinu zinu, focets ar kaiminja sievas mataino kjemmi, bet kas gribes saprast tie sapratis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Nehaltūrē, uzliec jaunus bremžu disku sargus
macos teikt sev nee
sie ir istenibaa zaibis, viniem pilnigi nekas nekais, ja neskaita ka vinji ir palocijushies tagat, bet tas sikums kapec pats neuzliki jaunus?
sie ir istenibaa zaibis, viniem pilnigi nekas nekais, ja neskaita ka vinji ir palocijushies tagat, bet tas sikums kapec pats neuzliki jaunus?
...
bus bus, viss buus sakrasots pirms virsuu liksanas.
domaju, man tas netiktu piedots ja uzliktu nesmuku detalju uz savu auto
domaju, man tas netiktu piedots ja uzliktu nesmuku detalju uz savu auto
...
Tieši tā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60