Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22
- chevron_right
Velovisu to labako ar auto un tiesam rupejies par savu spekratu!
Ja busi labs pret vinu vins pret tevi
Salons tiesam labs
Ja busi labs pret vinu vins pret tevi
Salons tiesam labs
Manā uztverē ideaļņiks
malacis.. prieks, ka kaut kas iet uz priekshu..
p.s. sogad skiet krokodilishhi iet uz urra (tas par tam čibiņām)
p.s. sogad skiet krokodilishhi iet uz urra (tas par tam čibiņām)
Chau!
sen neko nerakstiju , jo sakusies skola un nav tik daudz laika vairs ka pa vasaru.
Tatad nopirku sev citas riepas diskiem, GoodYear f1 eagle 205/45. tika parkrasoti ari diski, jo ieprieksh bija traki nobrazhati. shodien uzborteju un uzliku atpakalj uz mashinas, skats jau labs, tikai tgd vajag vel vairak sedinat.
Varat Droši nebaidīties un piedāvāt aizmugurējās sēdinātās atsperes pa saprātīgu studenta cenu. PM
Priekšā doma vienkārši izāģēt vienu līkumu no atsperēm.
sen neko nerakstiju , jo sakusies skola un nav tik daudz laika vairs ka pa vasaru.
Tatad nopirku sev citas riepas diskiem, GoodYear f1 eagle 205/45. tika parkrasoti ari diski, jo ieprieksh bija traki nobrazhati. shodien uzborteju un uzliku atpakalj uz mashinas, skats jau labs, tikai tgd vajag vel vairak sedinat.
Varat Droši nebaidīties un piedāvāt aizmugurējās sēdinātās atsperes pa saprātīgu studenta cenu. PM
Priekšā doma vienkārši izāģēt vienu līkumu no atsperēm.
prieksha labak neko nezaget, labak pagaidi un noperc koilas vai zemakas atsperes.
nu man priekšā ir jau sēdinātās atsperes 40 mm, viņas tā jau ir stingras un man arī priekšā ir sporta amortizātori,tākāman tgd priekša ir diezgan stingra. Kas tad īsti var notikt, ja izgriestu to līkumu?
Top ļooti skaista kupeja!
+ sēdināt tiešām vajag,ja gumijas tik zemas!
Kapec es nekur nevaru atrast tadas riepas?
Bet taa pa smuko :)
Super
Bet taa pa smuko :)
Super
Vakar uzliku aizmugurē sēdinātās atsperes, skats jau traks, tikai mazliet bedrēs arkas grauž un nevaru tikt ārā no sava pagalma, jo ir mazs uzbērums pie vārtiem. :D:D Bildes studijā.
Pēdējais labojis Priezhuks - 22 Sep 2012, 20:31, kopā labots 1 reizi.
Vel priekšu tik zemu un būs
skats jau bus labs, tikai nezinu ka pabraukshu.
Butu jauki ,ja kads zinosh cilvēks , man paskaidrotu visu par aizmugurējo ratu saversumu uz iekšu, ko tas iespaido, kaa ar TA, vai riepas ēd u.t.t., zinu ka Ruu ir šāds savērsums.
Butu jauki ,ja kads zinosh cilvēks , man paskaidrotu visu par aizmugurējo ratu saversumu uz iekšu, ko tas iespaido, kaa ar TA, vai riepas ēd u.t.t., zinu ka Ruu ir šāds savērsums.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 22