E36-gda33
domāju lai kārbu dabūtu nost, kardānu atskrūvētu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
pec idejas lai vispar varetu kardanu nonjemt un karbu pectammožais rakstīja:labi darbi izdariti... tikai kapeec izputejs nonemts nost...?
un ari lai izpustu, jo bija aizdomas ka ciet bij kkur aizserejums ieksa tomer, izputu un tgd vismaz ir lielaks speks motoram ta teikt
hmm.. tew nedalas pa vidu izputejs pušu vēl... jo tur pietiek atliektiem galiem, lai nonemtu karbu, karajoso un visu parejo... jo vieta tur reali ir ka tuksnesii...ega rakstīja:domāju lai kārbu dabūtu nost, kardānu atskrūvētu!
atceros, ka savam nemu.. vieta ir looti daudz..
kada atskjiriba nonjemu, iztiriju ka jau teicu, saliku :) vis bumbas, ka jau ari rakstiju, to dariju pirmo reiz, tapec nepiesieties pie manam mehanika zinasanam maunu ka makumožais rakstīja:hmm.. tew nedalas pa vidu izputejs pušu vēl... jo tur pietiek atliektiem galiem, lai nonemtu karbu, karajoso un visu parejo... jo vieta tur reali ir ka tuksnesii...ega rakstīja:domāju lai kārbu dabūtu nost, kardānu atskrūvētu!
atceros, ka savam nemu.. vieta ir looti daudz..
nee, nu viss kartibaa... - prieks, ka vismaz kaut ko dara... domaju bus kadas izputeja parmainas, ka taa izdariits.. tapec jautaaju..
tas ir to do lista izputeju sakot no izpludes kolektora jaunu salikt ar tadu skaistu toni :)
Pēdējais labojis zeltinsh - 30 Dec 2012, 00:39, kopā labots 1 reizi.
Linku salabo.
nav jau ari teikts ka mašīna aizies, jo lai vis paliktu ta ka es to velos, un tiktu izpilditas ta teikt manas fantazijas, nu tad man ir jasanjem sevi roka, janomierinas un jasak darit, bet rokas mazliet nolaizas :Szeltinsh rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eeiio.html
Ko tā? Tā cīnijies ar auto uzlabošanu!
Jabrauc laikam bus pie burves vai ko, lai nonjem lastu masinai vai kas tur ari butu. Saprotu ka no ieprieksejajiem saimniekiem sliktais velkas lidzi, bet nu cmon, man nerviem ari ir kada robeza. 3 radiatori aizgajusi pie dieviem, neviens nezin kada iemesla delj, ka kko sataisu, nomainu, uzlaboju, 100% nakamaja diena kkas paradas un notiek. Vienu bridi ta bij ka milziga galvassape! Tapec sobrid redzes kas notiks ar auto, protams zel bus ja aizies, bet nu tad ta bus lemts. Un neviens nav teicis ka nepaliksu pie e36
Tā gadas, ja iepriekšējie auto lietotāji pepiņi no Kamčatkas!
ARī man pa diviem gadiem darba netrūka, lai kaut cik būtu auto tāds kā vēlos, arī šoziem investējis esmu diezgan, lai uz nākamo vasaru būtu kaut kas, kas pašu apmierinātu, tomēr arī pie tā darbi neapstājas, jo sataisot 3 lietas viena citu obligāti nobruks! Bet es ar domu, ja vienreiz ko konkrētu sataisu, tad savā lietošanas laikā par to varu aizmirst! Arī bijis pa šiem gadiem viens vājuma brīdis, kad gandrīz jau notirgoju, bet tomēr nē! Un ceru, ka izdarīju pareizo lēmumu!
Iesaku taisīt auto pie sakarīga meistara, lai ir atbildes uz jautājumiem un problēmu pareizie risinājkumi (radiatorsx3 ) .
ARī man pa diviem gadiem darba netrūka, lai kaut cik būtu auto tāds kā vēlos, arī šoziem investējis esmu diezgan, lai uz nākamo vasaru būtu kaut kas, kas pašu apmierinātu, tomēr arī pie tā darbi neapstājas, jo sataisot 3 lietas viena citu obligāti nobruks! Bet es ar domu, ja vienreiz ko konkrētu sataisu, tad savā lietošanas laikā par to varu aizmirst! Arī bijis pa šiem gadiem viens vājuma brīdis, kad gandrīz jau notirgoju, bet tomēr nē! Un ceru, ka izdarīju pareizo lēmumu!
Iesaku taisīt auto pie sakarīga meistara, lai ir atbildes uz jautājumiem un problēmu pareizie risinājkumi (radiatorsx3 ) .
ne, bet visi 3 bija parbauditi, unnekur neteceja, ieliku, braucu bez bedas, un she tev reku, ATTA! radiators pie dieviem aizgajis. un visiem viena problema, pie izspleshanas trauka apaksa sulo
Ne nu tgd man ir lielaas dzives pardomas ko darisu, tapec auto sobrid bus atlikts otraja plana, un ganjau uz sezonas atklasanu bus kauns braukt, bet lidz tam auto vel bus pie manis, tad jau nu 100% tas tiks restaurets no visam iespejamajam pusem
Bet nu ja, sobrid esmu nospraudis terminju - menesis, ja si terminja laika auto netiks nopirkts no manis, tad auto paliks mana ipasuma, un izdivos extreme makeover! :) (moldingnumursistajavieta)
Ne nu tgd man ir lielaas dzives pardomas ko darisu, tapec auto sobrid bus atlikts otraja plana, un ganjau uz sezonas atklasanu bus kauns braukt, bet lidz tam auto vel bus pie manis, tad jau nu 100% tas tiks restaurets no visam iespejamajam pusem
Bet nu ja, sobrid esmu nospraudis terminju - menesis, ja si terminja laika auto netiks nopirkts no manis, tad auto paliks mana ipasuma, un izdivos extreme makeover! :) (moldingnumursistajavieta)
Pašam traukam apakša suloja? viņiem tak var gumijas riņķi apakšā nomainit
SOLD!!! U can close this toppic, bet i will be back :) esmu skaista 2.8 medibaas
Pa cik beigās nopārdevi?