Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19
- chevron_right
arku aizpildīs koilas bet nu džipu izmers 205/60 saku no pieredzes zemprofila riepas ir daudz labāk pie sēdinājuma
pašam bija 235/45 un pēctam uzliku normalas 215/40 (tas gad bija uz r17) vnk
pašam bija 235/45 un pēctam uzliku normalas 215/40 (tas gad bija uz r17) vnk
+1 , piekrīturiepas nevar būt pa mazu. var būt tikai mašīna pa augstu/diski pa mazu/diski pa šauru.
Pēdējais labojis Anderss - 20 Nov 2011, 22:00, kopā labots 2 reizes.
arī uz 13"?
baloni!!?? zem 40 un 40to ieskaitot ir seskantes diskiAgnisB rakstīja:+1, viss virs 40'ā profila ir baloni
...
Par profilu piekrītu, arī uzliku 215/40, likās naisss, bet tagad pabraukājot un paskatoties no malas, jau velk uz ''gandrīz balonu'' statusu.
Jāmēģina būs kkādas 195/40 pa ziemu dabūt kkur
Jāmēģina būs kkādas 195/40 pa ziemu dabūt kkur
Jā, es jau gribēju 215/35 bet nu cenas jaunām, luietotas tādas būs grūti dabū man liekas
vienreiz golfam kkadam redzeju uz r17 30 vai 35 profilu vnk minimāli riepiņu redz, bet man patika
vienreiz golfam kkadam redzeju uz r17 30 vai 35 profilu vnk minimāli riepiņu redz, bet man patika
Ir kāds mainijis sprauslas ? 325tds varat padalīties pieredzē viegli grūti 1dien savākšu autiņu no dīzeļ centra un tad jaķeras klāt labošanai kā teica man sprauslai vads (laikam domāja cauruli) pušu un rauj gaisu klāt varbūt cenas ārī ziniet paldies
elementari: garu 27 mucinu un lielu speku rokas un aiziet + iepludes kolektors janonem laictiktu degvielas vadiem klat kas pie sukna. bet ja jau degv vads beigts tad nevajag sprauslas raut aaraa!
varbūt viņi domāja el vadu 4 sprauslai.Anderss rakstīja:Ir kāds mainijis sprauslas ? 325tds varat padalīties pieredzē viegli grūti 1dien savākšu autiņu no dīzeļ centra un tad jaķeras klāt labošanai kā teica man sprauslai vads (laikam domāja cauruli) pušu un rauj gaisu klāt varbūt cenas ārī ziniet paldies
ja jau gaisu rauj tad nevar but elektibas vads, ja nu vienigi tas ir iespiests starp galvu un kolektoru
Ja vien Tu man varētu parādīt vēl šādas bildes
skaidrs, rīt skatīšos kas un kā Kā tev ar tavu un to 4.0L iet ?siikais rakstīja:elementari: garu 27 mucinu un lielu speku rokas un aiziet + iepludes kolektors janonem laictiktu degvielas vadiem klat kas pie sukna. bet ja jau degv vads beigts tad nevajag sprauslas raut aaraa!
Saki tas ir apzimējums ??? bet nu izteikta sisniņas forma nevis bulta
nee , tas mezgls, bet ta sirsninja ir bonuss
es jau domāju laikam ta man unikāls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8